prezervatifle masturbasyon yapan erkek varmı veya sırf masturbasyon yapmak için prezervatif alan. ben bir kere denedim güzel oldu yattığın yerden kalkmıyorsun peceteye gerek kalmadan kullan at. ne elin kirleniyor nede temizlik ihtiyacı doğuyor en güzeli de yatakda sarıyor. prezervatifle mastürbasyon yapmanın zararı olur mu, prezervatif ile mastürbasyon yapılır mı?
Prezervatifle mastürbasyon yapan erkek var mı, prezervatif ile mastürbasyon yapılır mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Prezervatif ve Mastürbasyon
Prezervatif ile mastürbasyon yapmak çok sık tercih edilmese de erkeklerin zaman zaman aklını kurcalayan bir durumdur. Akıllarda acaba kondom ile mastürbasyon neden yapılır, prezervatif ile mastürbasyon yapmak zararlı mıdır? tarzı sorular oluşur. Gel bu soruları beraber cevaplayalım.
Prezervatif ile mastürbasyon yapılır mı
Şunu söylemeyliyim ki konu seks ve mastürbasyon olduğunda kişinin kendi tercihleri birçok şeyin üzerindedir. Eğer kişi istiyorsa prezervatif ile mastürbasyon da yapabilir. Bunda abes olan bir durum yoktur.
Prezervatif ile mastürbasyon yapmanın zararı var mı
Nasıl cinsel ilişkide prezervatif kullanmanın bir zararı yoksa mastürbasyon sırasında da prezervatif kullanmanın da bir zararı yoktur. Ancak burada da seçilen prezervatifin penise büyük ya da küçük olmaması penise zarar vermemesi açısından oldukça önemli ve dikkat edilmesi gereken bir husustur.
Prezervatif ile mastürbasyon neden yapılır?
OKEY Rötar
Prezervatif daha çok cinsel ilişki sırasında kullanıldığı için prezervatif mastürbasyon sırasında ilişki simülasyonu yaşattığı için bazı insanlar prezervatif ile mastürbasyon yaptıklarında cinsel ilişki yaşıyormuş gibi hissettiklerini söylerler. Ya da senin de bahsettiğin gibi mastürbasyon sonrası temizlik derdinin olmaması için de prezervatif kullanılabilir.
Aynı zamanda mastürbasyon sırasında kullanılacak seks oyuncakları varsa, gerekli hijyeni sağlamak ve kendimizi olası cinsel hastalıklardan korumak için de prezervatif kullanabiliriz. Ya da geciktirici etkili prezervatifler kullanarak, örneğin OKEY Rötar, prezervatif süresini de uzatıp daha çok zevk alabiliriz
İşin özü, mastürbasyon yaparken prezervatif kullanılmaz diye bir durum yok. Eğer istiyorsan mastürbasyon sırasında da prezervatif kullanabilirsin. Bu durumun sana bir zararı olmayacaktır.
var ben genelde karşı cins olmazsa vede mastıra ihtiyaç duymuşsam kesinlikle takarım kılıfı denemeyenlere denemelerini tavsiye ederim hem sıkyor daha çok zevk veriyor hem onların geçiktirici olanları var daha çok zamanını vede hayal kurmanı gerçi ben hayal kurmam kızlarla yaptıklarımı düşünürüm en önemliside ne kilodun nede yatağı batırma dedi yok.
En İyi Cevaplar