Allahin her günü agriyor dayanamiyorum agrilara.. aglamaktan biktim
Annem evlenince gecer diyor ama ne alakasi olabilir ki
Annem evlenince gecer diyor ama ne alakasi olabilir ki
Po olan kadinlar biraz sanssiz ama caresi elbette var... evlenince demek istedigi. Bakire olmaman getek. operasyon icin. Detayli bilgi icin yazarsin
Operasyonluk bir durum mu var? Yumurtaliklarim calisiyor cok sukur... durum o kadar vahim degil adet de oluyorum ama agri iste... belkide sebebi baska
Alacaklar yumurtalari. Benden soylemesi
Oha bende bilgili saniyorum konusuyorum
Anne babam doktordu biliyoruz birseyler
Saglikli yumurtalik niye alinsin
Hangi sehirdesin? Medical parka git gor...
Allahtan Türkiye'de degilim.
O ne be saglikli insanin yumurtaliklarini alcak degiller.
Orada ameliyat gerekebiluyo bazilarinda ama tikali. oldugu falan icin veya yapistigi icin bende yok oyle bir durum
bilgim yok geçmi olsun demek için geldim
Sagol..
çikolata kist olmasın dikkat et bende de polikistik over var sadece adetin ilk günü sancı oluyor o da kistler patlıyormuş doktora git bence
O kistler patliyor. Gidiyorum düzenli kontrole. Ama her gün de agrimaz ki. Her gün adet sancisi gibi. Duvarlara vuruyorum. Kendime vuruyorjm o derece
o ne ya öyle dayanılmaz o agrıya biliyorum ama bende hergun yok adetin ilk günü oluyor geçiyor ama her ay da mutlaka kist oluşuyor ki ağrılı geçiyor bir ara uzun süre adet olmuyordum kistlerdenmiş doktor bir ilaç verdi uyuşturucu gibi kafa yapıyordu değişik seninki
Yok yok ben cok düzenli gidiyorum kist falan nadir oluyor kucukler patliyo ztn
benimkilerde küçük de o ilaçdan sonra düzene girdi ama hala ağrılı doktoruna danıştın mı
Danistim da iyiydi en son gittigimde hersey bir sorun yok agri disnda. Belki de sebebi farkli bazen baska bir yer agriyo bambaska bir yerde hastalik. cikiyor o da bir ihtimal
Ölüyorum sandigim zamanlar vardi ilac kullanmiyoken daha iyi simdi ama iste hala agriyor
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar