Kocamın gay olduğunu hissediyorum daha doğrusu öyle!

arkadaşlar kocanızın gay olduğun öğrenseniz ve o insandan da 2 çocuğunuz varsa, ve o eş sizi çok sevdiğini hissediyorsanız ne yapardınız? ben şuan o durumdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
eönce hissetmiştim acaba diye çünkü o tarz sitelere giriyordu... sadece merak dedi.. bende öyle olduğunu düşünmüştüm reelde uygulaması yok diye düşünüyordum ama bir gün hamama gideceğini söyledi. ve geldğinde bir poşet içinde iki kullanılımış prezarvatif ve sabun buldum...sizce ? öyle demekte haklıyım sanırım kendisine bir şey demedim. çünkü ne yapacağımı düşünüyorum yeni bir olay çünkü .çok ilgili alakalı iyi bir eş ve baba aslında ama demek ki bilmenediğimiz yönler oluyor... çok ayrıntıya

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar belkide benim gibi bir durum içinde olan kişiler vardır. aslında onlarla irtibata geçmek isterdim...umerak eden arkadaşlar için söylüyorum eşimle aramda cinsellik var ..ama o günden sonra kenisine yaklaşmıyorum.. henüz kendisiyle konuşamadım en uygun anı bekliyorum...ben yine aynı ben çocuklarım etkilenmeden ebu işi halledecem.. çok araştırdım bu tarz kişiler düzelmezlermiş zaten... bir hastalık değil bir tercih olarak görülüyormuş...
Kocamın gay olduğunu hissediyorum daha doğrusu öyle!