Erkek arkadaşımla senede 2 kez anal ilişkiye giriyoruz. Kendisi istediği için. Aklıma bir şey takıldı. Anal ilişkiye girdikten sonra anüs yani delik hemen ertesi gün toparlıyor mu? Yani sıkılaşıyor mu? Yoksa biraz zaman geçmesi gerekiyor mu? Gerekiyorsa tahmini ne kadar bu sure? Anlamadıysanız şöyle söyleyim mesela 6 aydır anal ilişki yapmıyorum sonra yapıyorum ve ertesi günü 6 ay nasılsa yine ayni eski halinde olur mu yoksa zaman mi lazım? Off umarım anlamışsındır beni biraz karışık oldu :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılölürüm ben ona hatırlattın çok özledim. kızların geneli zevk almadığından onun gibi birine sahip olduğum için şanslı biriyim heralde :) 1bucuk yıldır hafta sonları tatile gittiği zamanları saymazsak karşılıklı zevkle sürekli yapıyoruz. Her seferinde de bir sorun yaşayıp yaşamadığını soruyorum. ilkinde sadece krem kuruduğu için sonradan tahriş olup acıdığını söyledi buna dikkat edin. 2. sini de ben ilkinde sonrasında biraz canı yandığından istemedim kendisi istedi. Düzenli yaptığımızdan esnek sizin deyiminizle geniş daha rahat yapmamız ve onun daha çok keyif alması dışında hiçbir değişiklik yok. yani altına yapma gibi uydurma hurafelerle inanmayın evli olup bunu düzenli yapanlar var. çok hayvanlaşmasın yeter:) yaz tatilinden döndüğü zaman neredeyse eskisi gibi oluyor sonra tekrar aynı şekil devam ediyoruz. 1- önce rahatlatsın yumuşak davransın. acıtmadıkça yırtık durumu olup kanamaz. zaten olursa bir daha yapmayın. 2-birde kayganlığa dikkat edin. Başka sorun kalmadı sanırım
511 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok güzel bir yorum olmuş :) İlk yaptığımızda kanamıştı 1,5 sene önce sonra birdaha hiç kanamadı. O zaman biraz sert girmişti ondan ama şuana kadar bir problem yok. Sert seviyoruz ilişkide yavaş yavaş ara sıra yapıyoruz ama yanmıyor da değil sert yapınca :))
Cevap sahibi+1 yılAnal yapmaktan keyif alan kadının kişilikli birinin gözümüzde ayrı bir değeri var. Sevdiğinin vücudunun her yerini keşfetmek, sana hissettirmesi insanın içini ve gururunu okşuyor. tamamen sana ait olmasının verdiği mutlululuk, güvendiğini ve aynadan gözlerine bakıp sevgisini hissettirmesi çok değişik şeyler :) siz psikolojik olarak ne hissediyorsunuz? Kendisi benim düşüncemi değiştiren biri bence bir erkeği erkek yapan birlikte olduğu kadındır :) siz tam alıştıktan sonra hep bırakmışsınız:)) esnemesi sana problem yaratmaz kılcal damarlarda yırtık oluşmamasına dikkat edin yeter. hatta biraz esneyip genişleyene kadar sert yapmamanız iyi olur sana zarar verebilir. ben aynanın önünde beline sarılıp sert davranmayı seviyorum o üstte olmayı gerçi öteki durumda kontrol onda ama bende saçını tutuyorum bazen:D
Soran+1 yılAyni seyleri bizde yapiyoruz. Bazen sacimdan tutuyor bazen omuzumdan tutuyor falan zevkli oluyor. Yavas yapiyoruz genisleyince serte devam. Benim genellikle kontrol onda oluyor. Duvara dayama, doggy style falan oyle :P
Cevap sahibi+1 yılSende hafif acıtsın ki becerildiğimin farkına varabileyim diyen kadınlardansın herhalde :) yatakta bu kadar sözünü dinliyorsan seninki şanslıymış;) bizde sırayla oluyor. kontrolün bende olduğu günler 1-2 hafta yapmamışsak olmadığı zamanın acısını çıkarıyorum:p onu duymadan saçından kavrayıp yatağa duvara çarpa çarpa yapıyorum artık komşular duymuştur sesini :D gerçekten dediğin gibi sert daha iyi geliyor galiba:) bittikten sonra çok sakinleşiyor konuşması tatlılaşıyor :p 2dakika sonra yorgunluktan kucağında kuş gibi uyuyor bende ona sarılıyorum:) fazla ara vermeyin zaten ömrün yarısı bakir geçiyor ileride de çocuklar felan. yaşlanınca da artık eskisi gibi olmuyor. vermemezlik yapma adama :) bu sefer aşkım aynanın önünde yapmak istiyorum de ona bakalım. seveceksin;)
Soran+1 yılYaslaninca gercekten tutamama sorunu olacak mi dersin?
Cevap sahibi+1 yılo kesin değil ama yaşlanınca isteksiz olacağınız kesin:) ayrıca kaçırma durumu yaşlanınca erkeklerde %1 daha fazla görülüyor ;) oradaki kasların güçlü değilse kadın ya da erkek ol yaşlanınca anal yapıp yapmaman ya da ne kadar yaptığın önemli değil evet olabilir. sebebi oradaki kasların yaşlanınca güçsüzleşip tembel olmasıdır. anal yapmaksa esneme kabiliyetini arttırıyor. şunun gibi düşün jimnastik yapan bir insanın vücudu çok esnektir ama güçlü değildir çünkü o kaslarını çalıştırmamıştır esnek olmak istemiştir. sana kegel egzersizi yapmanı öneririm. kadınlarda idrar kaçırma durumuda olabiliyor bilirsin. orayı çalıştırman ileride vajinan ve anal yol için faydalıdır. hemde orgazm sırasında ve birlikte olurken daha çok sıkıştıracağından erkek arkadaşın ve sen daha çok keyif alırsın. herşey uygun olacak şekilde anal yapmanın bence zarar yerine yararı var girip çıkarken sürekli kasıp kasıp gevşediğin için çalıştırmış olursun:p bir sorun yaşıyormusun? için rahatlamıştır umarım :)
Soran+1 yılEvet rahatladı teşekkür ederim. Hayır bir sorun yaşamıyorum ileride olmasından endişe ediyodum sadece ama dediğin doğru kasları çalıştırıyoruz bir nevi hehe :))
Cevap sahibi+1 yılvajinal hergün yapılabilir ama analdan çok sık yapmak belki tahriş edebilir. seni fazla hırpalamasın:p haftada 1 / ayda 3-4 ya da arada ona sürpriz olarak şekilde yap :)
Soran+1 yılEVet bende öyle yapıyorum ayda 3-4 kez :)
Cevap sahibi+1 yılseviyorsanız, o bölgenin temizliğine dikkat edip gerektiğinde yumuşak davranıyorsanız belli bir düzende yapmanın hiçbir zararı olmaz için rahat olsun. biraz korkuların var onlarda önyargıların yıkılınca geçicek :) hem artık alışmışsındır diye düşünüyorum. heralde bundan sonra yapmazsan tam bir keyif alamayıp eksiklik hissedersin :) korkuların olmazsa rahatlarsan zamanla acı olmaz aldığın zevkte artar. ama ne yazıkki zayıfsan poponda çok küçükse başı girip çıktığında o birazcık acı hep olacak. buna alışıp erkeğinin seni sahiplendiğini, onun kadını olduğunu hissedip bütün kalelerini fethedilmesinden zevk almaya çalış:) analdan keyif alan azınlık, değerli kadınlardansın birde hanımefendi biriysen seni bırakan ya da yanında başka kıza bakan erkek aptaldır.. lütfen böyle kadınlar serseri tiplerle olmasınlar! ya da hiç olmazsa onları gerçek kadın numunesi olarak vitrine felan koyalım:) )
En İyi Cevaplar
+1 yılBak kızım anal ilişki hem dınen çok buyuk gunah hemde sağlığına çok zaralı götune gırerken bazı catlama yapıyor o çatlamaya bok gırdımı yara geç kapanır kapansada içinde hep mıkrop vardır daha sonra kokarsın daha sonra götun kapanmaz ayağa kalktıgın anda bok dökulur hıç bır erkek değer verdıgı kadını götten sıkmez jocanda olsa boşa google yaz anal seks dıye aşağıda mıllıyet gazetesınde bır kadın anlatmış senın gıbı sevgılısı sıkmış gtten bakırelık bozumasın dıye sonra evlenmış yıne sıkmış sonra bokunu tutamayınca boşamış g*t eskı halıne gelmez cunkı o dışardan gırmeye değil içerden çıkarmaya proglamlanmış tamam canım daha detay ıcın mesaj at
294 Yorumla- +1 yıl
:)))))))))))))))))))))
Soran+1 yılProgranlanmış :)))))))
- +1 yıl
nedemek ıstedın kız mesaj ıstersen detay ıcın
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal ilişki hem dinen hem sağlık açısından uygun değil sen bunu birde o istiyo diye mi yapıyon bence yanlış yapıyosnverebileceği diğer zararları bırakıp tek sorun ettiğin eski haline dönmesi mi
124 Yorumla
Soran+1 yılEvet dondude zaten problem yok
O kadar seyrek yapıyorsanız eski haline çabuk döner hiç bişi olmuyor merak etme.
82 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim canım sevindim ozaman :)) +1
- +1 yıl
ama sık yaparsan da zevkine varırsın
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
71Cevap
O liskiden sonra 5 10 dakika sonra kendine gelir o kadar surmez bile neticrde kas orasida aksi olsaydi bu is yapilmazdi herhangi bir gefseme falan tabi abartamak sartiyla normal haline F onemeyenler fisting falan yapanlar ne oldugunu inyernetten bskabilirsin ama ayda 1 kez iki kez ile hicbir gevseme olmazemin ol
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünmüştüm çok sağol cevabın için bende ayda 1-2 kez yapıyorum sadece :) +1
Abi ne kadar cringe insanlarsınız sizene ya günahından. Kız günah mı değil mi diye mi sormuş. Hadi zararını sormadığı hâlde belirtmişsiniz, bu iyi bir şey. Bilmeyen vardır, öğrenmiş olur. Ama kızın sorduğu şey anal seks yaptığı için anüsün ne zaman eski hâle geri döneceği. Başka bir şey değil.
200 YorumlaBelirli bir zaman sonra eski halini alır. Ancak ufak bir dokunuşta sanki onlarca kez yapmışsın gibi eski haline dönerek, yine açılır.
Kısacası görünürde bir zaman sonra düzeliyor. Bir kez parmağını sokmayı denersen sanki anal ilişki yaşamışsın gibi deliğin açıldığını fark edeceksin.
Gerçi sen 6 aydan 6 aya yapıyormuşsun. O kadarda birşey fark edeceğini düşünmüyorum. Düzelir sen merak etme. :D23 Yorumla
Soran+1 yılBu aralar ayda 2-3 kez yapıyorum :P
Soran+1 yılTamam teşekkürler.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerhaba kardeş sana dicem tek söz iyi halt yemişin ya helal yeri varken ne diye analdan yaptırırsın onu anlamış değilim?
Ne diye bir birinizi günaha sokarsiniz ki?
Harbiden kafayı yiyiksiniz siz!
Bence sen erkek arkadaşın istedi için yapıyorsan bakalım o seni cehennemden kurtara bilecek mi?62 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))))
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum sana.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yapıyorum ama sadece kendim :) biri ile ilişkiye girmiyorum daha ince bir şey ve daha kısa zevk veriyor cidden :)
41 Yorumla
Soran+1 yılDiyimi bencede :))
+1 yılpenıse bağlı hor kullanırsanız ve sıksık yaparsnazı kenarları yırtılır sıçarken sıkıntı olmaz bokunu tutamassın ama vazına kıyamıyorsan götunden vaz gececeksın... bu erkeler ıcın keyıflı ama zevlı degıl ebn ce..
sizce sen zevk mı aldın acımı hıssettın..31 Yorumla
Soran+1 yılBen zevk alıyorum şahsen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılanalda ilk başlarda eski halini alır ama zamanla şekil problemleri yaşarsın. yaşlandığında altına kaçırma durumu (anüsten:)) çok büyük oranda artar sonra dinen de yasaklanmış analı yaptığın günleri hatırlayıp pişmaanlık duyma. bence kalçalarına sahip çıkarsan daha sağlıklı ve estetik olur :)
41 Yorumla
Soran+1 yılTamam tşkler :))
+1 yılNe anliyosun bundan.. sirf cocuk istiyo diyebyapmaman lazim tam tersi. Cocuk senin istedikkerini yapmasi lazim... kurallara uyun biraz.. bas taci olan sizzsiniz.. degerinizi bilin ucuz olmayin..
42 Yorumla
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Yerler o tamam diyen agzi... :)
eğer erkeğinin siki benimkisi gibi ufaksa 2 - 3 gün içinde düzelirsin,
ama siki büyükse 1 haftayı alır tam sıkılaşman.110 Yorumla
Soran+1 yılHmm seninki kaç cm :) ?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Veren erkekler ortada
Soran+1 yılPartnerimin baya büyük. Ama 12 cm bence gayet güzel.
Soran+1 yılBence doyurursun çekinme ;)
+1 yılMeraklanma bu kadar nadir yaptigin icin cok bir fark olmaz ayni gibi kalir
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim :) +1
+1 yılYa dini falan boşver de, gerçekten analı tercih edenleri ben anlamıyorum. Erkek için dar olup daha çok zevk verebilir ama normal değil. Neden tercih sebebi?
05 Yorumla
Soran+1 yılBanada zevk veriyor desem?
- +1 yıl
tamam zevk verebilir de, sağlıklı bir birleşim yolu değil. Her 2 tarafın enfeksiyon kapma riski var. İllaki anüsten zevk almak istiyorum dersen parmaklasın seni. Zaten anüsten ilerisinde zevk alabileceğin bir organ yok. Bütün sinirler anüs te toplanmış
Soran+1 yılParmak olayını sevmiyorum penisten daha çok acıttığı kesin birşey. 1 senedir yapıyoruz daha bişey kapmadık şükür :))
- +1 yıl
o zaman devam et bebeğim ne diyeyim, dikkat et fazla genişletme =)))
Soran+1 yıltm teşekkür :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadan münasebetin affı yok cehennem ateşinde yanıcaksınız haberiniz yok hadi eyv. İnşallah bu yazı yatarken aklına gelirde tövbe edersin allah hepimizi affetsin.
42 Yorumla
Soran+1 yılİns
Cevap sahibi+1 yılÖldükten sonra kabir azabında bunu hatırlayacaksın mahşerde görüşmek üzere hadi eyv
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaftada birden birşey olmaz onbeş dakikada kendine gelir ama hissi bir kaç saat süer ama bir kaç seferden sonra anüse penisi dayamak yeter hafif baskı penis başı içerde çek tekrar sok penis rahatça içeri girer ama hiç gidilmemiş anüs penis başını alabilmesi için da ince parmak gibi bişeyle alıştırmak gerekir sonra penis başını baskıyla alır ve tamamı girene kadar küçük hareketlerle devam etmek gerekir birkaç sefer girilen anüs baskı aldıgın açılır ve tekrar geri çekip girdiğinde çok rahat alır
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo ben 1 senedir yapıyorum alırken hala ilk günkü gibi acıyor. Hatta şöyle diyim. İlk yaptığımda daha bile az acıyodu :)
Cevap sahibi+1 yılİlk yaptığında ne kullandım şimdi ne kullanıyosun ilkinde ne kadar zamanda tamamı girmişti şimdi ne kadar sürüyor acı vermek ya da vermemek birazda erkeğin elinde şöyle söyliyim hiç anal yapmayanla birkaç sefer yapanı getir sana söyliyim daha önce yapanlar yapmayanı
Soran+1 yılTabiki anlayabilirsin belki ama ben ilkinde de dibini görüyodum son yaptığımızda da :))
Cevap sahibi+1 yılDibini görürsün ilkinde diblemen beş dk sürmüştür şimdi bir dk sürmez bile ikincisi ilkinde en az kremem ya da kayganlaştırıcı kullanmışındır simdi penisin başına az bir tükürük diblemene yeter
Vücudun en güçlü kasları anüs tedir. Dolayısıyla ilişkiden sonra anında kendini toparlar, önemli olan ilk girişte zorlamicak ve yırtmicakkk
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki yırtıldığını nasıl anlarım? Hiç kanamadı şu an hiçbir acıda yok eskisi gibi..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen girmeyeli bir sene oldu. Eskisi gibi değil. Şu an iyi. Ama yine gircem bu seferki daha büyük. Bakalım nasıl olacak. Sende durumlar nasıl azda olsa açılma varmı?
035 Yorumla
Soran+1 yılHayır bir problem yok ilk günkü gibi zor giriyor ve canım acıyor.
Cevap sahibi+1 yılbende hep küçüktü penisler. bu seferki büyük ve kalın. acımaması için bol bol anal kayganlaştırıcı dökcem bu sefer. Sizde dökün. Büyük rahatlık sağladığını düşünüyorum. Tabi ondan öncede bol bol erkeğin okşaması ve parmaklaması lazım.
Soran+1 yılPasif escinsel misin?
Cevap sahibi+1 yılPasif. Ama bazen analdan oluyor. Genelde oral ve sevişme.
Soran+1 yılAnlamadim. Sen mi pasifsin partnerin mi? Yoksa hem aktif hem pasifmisin?
Cevap sahibi+1 yılBen pasifim. Ama arkadan olmuyorum. Milyonda bir desem yeridir. Hatta hiç olmuyorum. Genelde pasif olarak sevişme ve oral yapıyorum. Bazen aktif oluyorum ama oda anal olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılYani hem aktif hem pasifim.
Soran+1 yılOzaman sen sadece sevismeyi seviyosun seks pek aran yok :)
Cevap sahibi+1 yılSeksten kastınız anal penetrasyon ise pek sevmiyorum. İyi değil. Yani bunu yapacak erkek sayısı az. Ama sevişmeyi ve oral seksi çooookkk ama çooookkk seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılSevişmek çok iyi ya. Hele iki erkeğin sevişmesi daha güzel.
Soran+1 yılAynen bende oyle valla canim :) sevismek daha zevkli :))
Cevap sahibi+1 yılÖylede. Anal ilişki olmazsa olmaz diyor. Bende kabul ettim. Bir kereye mahsus yapcaz. Sonra olursa haftada bir. Açılma olurmuki?
Soran+1 yılValla biz 1 senedir yapiyoruz yasim 19 hala ilk girerken aciyor. Senin ve onun yasi kac?
Cevap sahibi+1 yılBenim 19 o 20 yaşında. ONunki kalın ve büyük. Açılıp tekrar kapanmamasından korkuyorum. Sürekli yapsak açılır demi?
Soran+1 yılHmm benimkininde kalin ve buyuk senede 2-3 kere yapiyoruz. Diger turlu sıkıntı olabilir. Sizde senede 2-3 kere yapin. Zaten ilk yapacaksan biraz aciyacak :)
Cevap sahibi+1 yılBir kaç kere yaptım ama. Çok ufaktı penisler. Hiç birşey olmadı. Umarım acımaz ve açılmaz. Senede 2-3 kere yapmak isterim ama. Yapmak isteyince sürekli isteyecek zaten isterimde diyor. Acısı çok felaket oluyor zaten. Küçüklerde bile acımıştı. Bunda kesin bayılırım acıdan. Kayganlaştırıcı dışında çözüm var mı o peki acıyı azaltmak için.
Soran+1 yılValla benim biraz sadist bir karakterim oldugu icin acı hosuma gidiyor hehe. Valla internette anal kremler var cogu işini kolaylastirir. Ama şu an alamazsan kremleri, sana zeytinyagini oneririm. Ben hep kullaniyorum ve gercekten faydasi oluyor. Ne kuruyor ne de baska bisey oluyor.
Cevap sahibi+1 yılBende mazoşistim. Seksüel acı ve işkence hoşuma gider. Ama bu acıyı sevmiyorum. Anal ilişkide bence o tür şeyler kullanılmamalı. Tükürük bile sevmem ben. Ama bu sefer anal kayganlaştırıcı kullancam. Umarım acıyı hafifletir. Peki şu an parmak girebilirmi? Çünkü bende bir kaç kere denedim ve hala sıkı. Hiç olmamış gibi değil. Ama yinede sıkı.
Soran+1 yılValla benim parmağım hala rahat girmiyor sanırım yaşımız genç ondan dolayı kaslarımız güçlü olduğu için hiç gevşemiyor. Ve ben parmak sokmasını pek sevmiyorum kemik acıtıyor. Penisin yerini tutmuyor yani. Tükürüklede yapıyoruz biz problem olmuyor aslında.
Cevap sahibi+1 yılTükürük iğrenç oluyor yaa. Sonra yalanmıyor penis. Çok kötü kokuyor birde. Dediğim gibi bu sefer anal kayganlaştırıcı kullancam. Sıktığım zaman hiç olmamış gibi olmuyor. Minnacıkta olsa gevşemişkadlar sanırım. Ama yinede zor giriyor parmak.
Soran+1 yılEvet tükürük o konuda sıkıntı :) . Anal krem jel kullandın mı hiç?
Cevap sahibi+1 yılKullanmadım ama kullancam. Prezervatif kullandınızmı?
Soran+1 yılÇilek kokuluları var onu kullan ben öyle alıcam. Hayır kullanmıyoruz siz?
Cevap sahibi+1 yılGerek yok. Isterse kullanır. Onundamı meyvelileri var. İlk defa duydum. :))
Soran+1 yılEvet var tabi olmaz mı :) Bence kullanın valla ben böyle korunmasız içim pek rahat değil. Alıştırdım böyle gidiyo hep :S
Cevap sahibi+1 yılKoku ve yalama sorunuda olmaz. Tadı var mı ki? :)) Valla prezervatif kullanırsa kendi yararına kullanmazsa kendi zararına. Ama kullanmazsa iyi olur. Çıkarttıktan sonra yalanmaz çünkü.
Soran+1 yılYalnıyor mu bilmiyorum ama benden sana tavsiye korunmasız ilişki yapıp penisi sonra analdan çıkarıp sakın ağzına alma!! Benim anal yolum çok temizdir iyi temizlerim ama bir kere aldım sonra boğazlarım iltihap kaptı hasta oldum. Yani nekadar temiz olursan ol sakın alayım deme benden tavsiye.
Cevap sahibi+1 yılHadi ya. Bunu söylediğiniz iyi oldu. Denememiştim. Denememde. Güzelce sabunlayıp yıkayıp gelsin. Kayganlaştırıcının tadına bakacaksak artık döker bakarız ya da deepthroat yaparken. :))
Soran+1 yılDeepthroat yapma demiyorum sadece analdan çıktıktan sonra yapma dedim bu arada :)) tamam bakalım :)
Cevap sahibi+1 yılAnladım ne demek istediğinizi. Umarım güzel olur ya. Endişeliyim ben sert yaparım diyor. Tamamı diyor :((
Soran+1 yılBu kötü. özelden mesajlaşmak ister misin? Çok eşcinsel arkadaşım var, sana bilgi verebilirim bu konuda..
Cevap sahibi+1 yılAçıyorum
Soran+1 yılTamamdır.
Cevap sahibi+1 yılMesaj gelmedi.
Cevap sahibi+1 yılHey bir sorun var. :))
- Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılO değilde anüsde yırtık oluşunca doktora da bu kadar rahat yılda iki kez anal ilişki yaşadığını anlatabilecekmisin.
27 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Anal fisür sorunu yaşama ihtimalin fazla, tek şansın uzun bir ara ile denemen.
Soran+1 yılOnda ne oluyor tam olarak?
- +1 yıl
Bölge kalın bağırsağın son bölümü bu bölümde çatlak olmasının tıbbi adı.
Soran+1 yılNasıl bir sorun yaratır bana?
- +1 yıl
En azından kanama yaşarsın.
Soran+1 yılAnladım
o ki anal yapıyorsun ne kadar sürede toparlıyor farkedemiyor musun:D işiniz gücünüz yalan dolan, serseriler:D
27 Yorumla
Soran+1 yılKim yalancı :) ?
Soran+1 yılNiye alınayım ki :D
Soran+1 yılBen niye yalancı oldum anlamadım şimdi :)_
Soran+1 yılhahaha :D
Yaptığına göre en iyinsen bilirisn ama bence yapmamtoparlama sonra toplum içinde altını tutamazsın rezil olursun özelllikle gaz konusunda. sağlık açısındada çok sakıncalı
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm tamam teşekkürler
+1 yılsağlıksız... dikkat et... hayatınla oynama bir zevk ugruna... illa ilişkiye gireceksen normal yoldan gir...
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler..
+1 yılanal kelımesı dahı benı zevkın doruklarına cıkarıyor erkeklerın buyuk bır cogunlugu ıster eskı halıne 1 dakıka ıcınde doner
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey yok. Anüs bir kere dışarıdan müdahalede bulunuldu mu hiçbir zaman eski hâline dönmez. Tabi parmakla sokmakla olmaz bu ilişkiye girilmesi lazım. Evet, bakıldığında eski hâli gibi büzüşük olur ama içi hiçbir zaman aynı sıkılıkta olmaz. p*rno izleyen insanlar bunu bilir. Normalde ilk anal seks denemesinde penisi anüse sokmak çok zor olur ama p*rno yıldızları sürekli yaptıkları için anüsleri penisi, vajina gibi sokulduğu gibi içine alır. Çünkü yalama olur orası.
+1 yılbenim bildiğim kalça genişler analdan sonra ama kardeşim hak deliği var ken neden bok deliği?
19 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten genişliyormu?
- +1 yıl
yani ben öyle duydum hiç kızlarla ilişkiye girmediğim için ama kızlık zarı diye bir şey niye korkuyorsun ki sadece zar olay kafada bitiyor ha öyle ha böyle _?
Soran+1 yıl@rapper256 Girer çünkü pornolar tek kare de çekilmezler. Sürekli part halinde çekilirler. Kadının makyajı tazelenir, adamın penisi indiyse sertleştirilir gerekirse hap kullanılır. O arada da anal ilişki olacaksa pornodan pornoya değişir tabi ama çoğunlukla kamera arkasında anüs genişletildikten sonra p*rno çekimi devam eder. Amaç seyirciyi deliğin genişleme sekansıyla oyalamamaktır.
- +1 yıl
Part hâlinde çekilmek ne alaka? Çekimini başından sonuna kadar izleyebileceğin pornolar mevcut. Bir anüs öyle tek bir çekimde rahatlıkla penisi içine alabilecek kadar genişlemez. Zamanla içine ala ala yalama oluyor artık. Alakası yok her pornoda anüs penisi lap diye almaz. Bazılarında zor girer, hatta baştan hiç girmez, parmakla genişletirler. Ama onda bile çabuk girer, (ama genelde o sahneyi tam göstermezler, adam biraz parmak atar sonra orası atlanır) yani daha önceden genişletiyorlardır o durumda olanları muhtemelen. Çünkü zaten hafif bir sıkılık var ama belki önceden yediklerinden alışmıştır bilmiyorum.
Soran+1 yıl@rapper256 e tamam aynı şeyden bahsetmişiz işte? Ama anüs, vajina gibi kolaylıkla penisi içine alamaz. Biliyormuş gibi yorum yapman doğru değil arkadan vermeden bu kadar tecrübeli konuşma. Ver gel öyle konuşalım :)
- +1 yıl
Harbiden aynı şeyden bahsetmişiz, okuyunca farkettim şimdi qwekljrnbwqkjbtrqwtbkjqwtbkj E sen gerçekten genişliyor mu gibi cahilce bir soru sorunca yanlış anlamışım tabi! :D E ben ne dedim? Alır, anüs, penisi vajinadan bile daha kolay içine alır. O anüsün ne kadar yalama olduğuna bağlı. Ne vajinalar var sımsıkı, sokarken dışa doğru zorluyor, ne anüsler var soktuğun gibi lap diye giriyor. Biliyormuş gibi yorum yapmıyorum, biliyorum zaten. Kaç yıllık pornocuyuz ya bize mi öğretiyorsun. Ben gördüm, biliyorum. Senin biliyormuş gibi yorum yapman doğru değil, sen şimdiye kadar arkadan çok verdin galiba, tecrübelisin anlaşılan. :)
- +1 yıl
Bu kadar tecrübeli konuşmak için arkadan vermeye gerek yok yavrum, videolarını gördük. Sen iki üç kere arkadan verip omo onos, vojono gobo koloyloklo ponoso oçono olomoz dersen sana götüyle gülerler bizim analcılar. Kadınlar 35-40cm'lik zenci penisini rahatlıkla alıyor, 15-20cm'lik penisi mi vajina gibi rahatlıkla alamayacak? O anüsün ne kadar genişletildiğine bağlı, sürekli 35-40cm'lik zenci penisini alan kadın 15-20cm'lik penisi hiç zorlanmadan vajina gibi hatta ondan daha rahat alır. Ama 35-40cm'lik zenci penisini yavaş yavaş ya da belki de çok da zorlanmadan belli bir hızda alır. Hayır 2 tane zenci penisini aynı anda alan kadınlar var, 15-20cm nedir ya.
+1 yıl24 saat içinde normale döner çok nadir yaptığınız için.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok sık yapmanin sayisi kactir peki senin icin?
- +1 yıl
Haftada 1 kaç kez.
Soran+1 yılHım anladım. Yok biz sene en fazla 3-4 kez
- +1 yıl
Birşey olmaz endişe etme. Çok zor pozisyonlarda yapma kafi. En sorunsuz pozisyon; yan yattigin pozisyondur. Tibben en uygunudur. Doggy ve misyonerde uygundur.
+1 yılya sen bunu yapan birisi olarak başkasına neden soruyosun
26 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
- +1 yıl
sen anal yapıyosan 6 ayda 1 bunu nasıl bilmezsin
Soran+1 yılEvet bilmiyorum?
- +1 yıl
seninki nasıl oldu ilişki sonrasında
Soran+1 yılBiraz genis ama simdi toparladj
- +1 yıl
e bak sen bunu biliyosun diğerlerine neyi soruyosun onu anlamadım
+1 yılneden böyle periyodik aralıklara böldüğünüzü merak ettim. sorunun cevabı ise senede 2 kezden hiçbir şey olmaz haftada 2 kez yapanlar var
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyosun. Ben ayda 3-4 kez yapıyorum bu aralar.
- +1 yıl
yok yok bişey olmaz olsa benim kız arkadaşlara olurdu da neden böyle sık görüşemiyo musunuz
- +1 yıl
neden beni takip ediyosun anlatsana biraz @aylintemur
- +1 yıl
Her yere yazdığın için olabilir mi canim. Hem seni neden takip edeyim anlatsana biraz @kızlarvematematik
- +1 yıl
kızım kendin diyosun her yere yazıyosun diye bunu görmen için takip etmen lazım yoksa benim takipçi derdim olsa profilimi açardım. üyelik benim özgür irade benim istediğimi yazarım ben sana karışıyo muyum? he benden rahatsız oluyosan engellersin olur biter. daha fazla uzamasın bir kızla tartışmak bana göre değil @aylintemur
Soran+1 yılSakin olun tartışma yaratmayınn :)
- +1 yıl
görüyo musun soran senin kalçan yüzünden ne hakaretler yedim :d
Soran+1 yılHıı benim kalçam yüzünden hemen :D
- +1 yıl
Ya neden takip edeyim ben seni canli yayindaki sorulara bakiyorum cevaplari okurken mutlaka senin cevabin oluyor ve dediğim gibi bir hava yaratmaya calisiyosun sürekli dikkatimi çekmesi gayet normal bir durum. Tartisacak bir durum yok zaten ben gerçekten neden boyle yaptigini merak ettim ama bu atmosferde bunun cevabini alamam zaten. İyi günler @kızlarvematematik
- +1 yıl
ben öyle bir hava bırakmaya çalışmıyorum ki yaşadıklarımı yazıyorum. sende gelip cinsellik sorularındaki her yorumu okuma o zaman ne diyim. sanada iyi günler @aylintemur
- +1 yıl
Oldu canim o zaman hemen @kızlarvematematik
bebeğim arkana soktuktan sonra altı ay geçiyor ve sen bişey hissediyormusun peki daha açık mı yoksa darldı mı falan...
020 Yorumla
Soran+1 yılHayır ayda 2-3 kez yapıyoruz bu aralar. Her girişinde baya zor giriyor.
Soran+1 yılEvet yani.
Soran+1 yılAyda 3-4 kez.
Soran+1 yılHayır değil bence.
Soran+1 yılBurdan sorabilirsin.
Soran+1 yılEvet acı oluyor ara sira..
Soran+1 yılWc de ara sira..
Soran+1 yılHayir ayrildik ve 3 aydir seks yapmiyorum.
yaptığın şeyin ne kadar sağlıksız olduğunu biliyor musun sen zararlarını biliyormusun sanırım bilmiyorsun bilsen yapmazsın
20 YorumlaHak yolu varken neden b. ok yolunu tercih ediyor sunuz
20 YorumlaSıcak su dük hemen gücüler sevgilim hep öyle yapıyordu
020 Yorumla
Soran+1 yılGücüler?
Soran+1 yılAnlamadım ondan :D
Soran+1 yılEs?
Soran+1 yılSöyle üç harfim bakayım :)
Soran+1 yılBenim nickimin üç harifini dedim haha :D
Soran+1 yılHahaha belli belli biliyosun :))))
Soran+1 yılHaha uyanık :D
Soran+1 yılTamam bakalım at o zaman mesajda konuşalım bari :D
Soran+1 yılHaha sen bilirsin :))
Soran+1 yılEvet :D
Aynada kendin periyodik olarak incele geçer merak etme , bişey merak ediyorum anal seks bayanlarda alışkanlık yapıyomu
00 YorumlaEvet bendede oldu 2 aya toparliyo
12 Yorumla
Soran+1 yıl1-2 haftaya bile toparlıyor
+1 yılbuz gibi bir suya sirke goy otr orya soğk suyun gerdirme etkisi vardır bol sevişmeler :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSirke ne işe yarıyor :)
- +1 yıl
ya hacı yıllar once bir kızdan almıştım bu taktiği hatrmlmym simdi korkma sirke içine kaçmaz heralde :D
Soran+1 yılİyimiş :D
Esnektir orasi acilir aninda kapanir hic kabiz olmadinmi;)))))
014 Yorumla
Soran+1 yılHmm dimi doğru söylüyosun :))
Soran+1 yılNeden :P?
Soran+1 yılAlmasam yapar mıyım sence=?
Soran+1 yılAcı da oluyor tabiki ama ona dayanamayan kız olursa bıraksın zaten ilişkiyi :)
Soran+1 yılLavman
Soran+1 yılBu lavmanın eşcinseli, heteroseksüel'i olmazki. Sonuçta anal yapacaksan temizlik şart. Ama türk eşcinsellerin çoğu lavmanı bilmez. Yapanlar baş tacımız :))
Soran+1 yıl19 neden?
Anal yaparsanız kondom kullanin ikinizte hastalık kaparsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence en geç 1 haftada önceki haline gelir sanıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılHmm tamam teşekkürler :)
- +1 yıl
Çok verdin galiba g veren kullanıcı :)
Cevap sahibi+1 yılişte bide bu tip gey'ikçiler var
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun pek olmaz çabuk toparlar. Kız arkdaşımla yapıyoruz sorun yaşamıyor.
10 YorumlaYaptına gore değişir ama normal olarak 1 haftayı bulur
013 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler..
Soran+1 yılOrta diyelim. Başı büyük biraz.
Soran+1 yılNasıl yara olur?
Soran+1 yılHmm bayadır yapıyoruz öyle bir sıkıntı olmadı daha
Soran+1 yıl1 senedir yapıyoruz yalnız :))
Soran+1 yılHehe bilmem :))
Soran+1 yılNiye :D?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuz koy eski haline daha çabuk döner diye biliyorum..
013 Yorumla
Soran+1 yılTamam tşkler :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ama bence vajinal daha sağlıklı cinsel sağlık açısından..
Soran+1 yılİkisinide yapıyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılNe güzel şanslı bir partnerin var :))
Cevap sahibi+1 yılYarar diye biliyorum :)) @YusufK2
Soran+1 yılYusuf neden sordun :D?
Cevap sahibi+1 yıl:D göremez etiketlemen lazım :))
Soran+1 yılNasıl etiketlicem :D?
Cevap sahibi+1 yıl@ yap nickini harfi harfine yaz :)
Soran+1 yılDenemiştim onu hiç bir tepki vermeyince ks değil herhalde dedim :D
Cevap sahibi+1 yılYanlış etiketlemişsindir :))
Kodumun götçüleri toplanmış yine
130 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkısa sürede normale döner. eğer yırtılırsa zor düzelir.. ince mi penisi
07 Yorumla
Soran+1 yılKalın büyük ama bir yırtılma olmadı hiç dikkatli yapıyoruz
- +1 yıl
Verdin galiba :)
Cevap sahibi+1 yılsorun olmaz ozaman 1 haftada normale döner
Soran+1 yılwRit uza..
Soran+1 yıltm tşkler :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. köklemesin bidahakine. dibine kadar alma sende..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloradaki kaslar yırtıldıgı için kesinlikle eski haline donmez. sadece toparlanır. Bilimsel.
03 Yorumla
Soran+1 yılOk saol
Soran+1 yılDenemiştim onu hiç bir tepki vermeyince ks değil herhalde dedim :D
Soran+1 yılyanlış oldu pardon :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYılda 2 kereden belki bir şey olmaz ama sık yapıldığı zaman eski haline dönmüyor
06 Yorumla
Soran+1 yılHmm tamam teşekkürler..
Cevap sahibi+1 yılRica ederimvajenin kendini toplaması gibi bir özelliği yok anüsün. Zardan dolayı mı anal tercih ediyorsunuz?
Soran+1 yılHayır farklılık ve zevk bakımından.
Cevap sahibi+1 yılZevk alıyor musun ben hiç zevk alan duymadım?
Soran+1 yılEvet alıyorum. Acı da oluyor tabiki ama ona dayanamayan kız olursa bıraksın zaten ilişkiyi :)
Cevap sahibi+1 yılAnladım.
vay seni dikiş tutmaz sabri seni kızım sen daha dikiş tutmazsın ye yiye bildiğin kadar
00 Yorumla
+1 yılsenin ben beynini sikiyim.
31 Yorumla
Soran+1 yılokkk
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal iliskiye girdiğinde bagirsak iltihabi oluyor ve k nin uzerine oturamiyosun sen devam et..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok guzel anladım yırtılmadıgı surece fazla zman gecmesıne gerek yok hemen kendını toparlar ona bakarsan gabız oluyorsun o zaman farklımı oluyor sankı pekı benım sana bır sorum var anal ılıskı sırasında orgazım olabılıyormusun
16 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim cevabin icin oncelikle.
Soruna gelince evet yapmasini bilen, sabirli biriyle zevk aliyorum. Pat diye girdimi baya can yakiyor.
Cevap sahibi+1 yılsadece zevk degıl orgazımda olman gereklı benımde anal ılıskım oldu ve ust uste orgazm oldu ama ılk once gevsemesı lazım operek yalayarak zevke getıormelı senı
Soran+1 yılEvet zaten yapiyor orgazm da oluyorum. Bosaldigim bile oluyor :)
Cevap sahibi+1 yılpekı şu an altının ıslanması ıcın senı ne tahrık ederdı
Soran+1 yılseks muhabbeti mi yapiyoruz pardon?
Cevap sahibi+1 yılsertlestım ve azdım ne yapmamı beklıyorsun en azından yardımcı olda bosalayım tatlım bee
gtten göte değişir bide giren kişiye göre değişir
10 Yorumla
+1 yılöyle kalacak hep havadari.
11 Yorumla
Soran+1 yıltm teşekkür
+1 yıldöner meraklanma. o kdr yaptın farketmedin de mi
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır sorun olmadı hiç
- +1 yıl
demekki olmuyormuş :)
Soran+1 yılevet :)
- +1 yıl
hazırlığını nasıl yapıyonuz. sence sevgiliyi nasıl ikna ederim yapması için
- +1 yıl
ben sana cevap verdim sen niye bana cevap vermiyosun :))
Soran+1 yılLavman yapmalı :)
- +1 yıl
nneyle ypacakta onu. bide ikna edilebilirmi sence pek teklifte etmedim ya
Soran+1 yılBence bir sor ne varki bunda. İnternete baksın görür sana bir video atayım bir bak :)) https://www.youtube.com/watch?v=_h_5kU3T7Ds
- +1 yıl
ok teşekkür ettim :)
Soran+1 yılrica ederim :)
+1 yılHelal yere soksun sende kafanı takma
12 Yorumla- +1 yıl
Helal mi ki sevgilim diyor ne helali
- +1 yıl
Siz sevgilisiniz şu an yaptığınız şey zina en büyük günahlardan biri ve ayrıca buda yetmiyor gibi siz birde anal yapıyorsunuz buda günah normalde kocan anüsün hariç her yerine sokabilir sma anüs günah yani siz Günahın içinde günah yapıyorsunuz
dönmeezzz. ömrün on sene kısalıırrr
08 Yorumla
Soran+1 yılYok ben 20 sene kısalıyo diye biliyodum
Soran+1 yıl12.5 :)))
Soran+1 yılHehe hayır ben bursalıyım :D
Soran+1 yılyine beklerizz :P
- +1 yıl
Profit kaç kez verdin la arkadan :)
Hicbirzaman eski haline gelmez !!
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam !!
* küçük orpuları işiniz gücünüz yalan :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhı? :)
+1 yılEski haline döner ve çok zevklidir anal ilişki ;-)
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle gerçekten :)
- +1 yıl
Normal ilişkiden daha çok mu zevk aliyorsun anal yaparken
Soran+1 yılİkiside eşit benim için.
- +1 yıl
Hmmm ikisinin tadi farklı ama ;-)
Soran+1 yılAnal bir süre sonra hafif acı verebiliyor :)
- +1 yıl
O senin sorunun ben kendime bakarim benimkinde yani peniste aci olmuyor zevkli ;-)
Soran+1 yılBencillik kötü bir duygu..
- +1 yıl
Evet haklisin daha çok krem kullanman lazim ;-D
Soran+1 yılKrem sevmiyorum. Tükürük veya zeytinyağı favorim :)
- +1 yıl
Zeytin yagli dolma gibi olur ozaman ama yumuşak tutar ;-)
Soran+1 yılEvet acıyı azaltıyor ve hiç kurumuyor :)
- +1 yıl
Aynen iyi fikir denedin mi hic
Soran+1 yılEvet denedim
- +1 yıl
Bütün vücudunuza surmeyin sakin tutamassiniz birbirinizi sonra ;-D
Soran+1 yılHaha sonra gures tutariz asafas :D
- +1 yıl
Ata sporumuz olan yagli güreş nasil cikti zannediyorsun ;-)
- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılyalan yanlıss herkess sallamıs
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yanlış olan mesela?
+1 yılKısa süre sonra düzelir
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Geç. mis olsun :)
anal seks yapacak cesaret var mı sende
06 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Soran+1 yılEvet haklısın çok mızmız bizim türk kızları valla ben dibini görmeden inmiyorum aşağı :)))
Soran+1 yılYürü git kendi manitanaa :)
+1 yılyılda 2 kere ise çok zarar görmez bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılHmm bencede
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
rica. arada yap zevkli olur :)
Fevziye ya küçük fezo seni
20 Yorumlayapmadığım için bilemiyorum valla anal
06 Yorumla
Soran+1 yıltamam :)
Soran+1 yılEvet zevkli :))
Soran+1 yıl3'ü de :)) seçemem
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin delik boru gibi olmuştur artık :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYok boruyu bırak böyle oldu img.webme.com/pic/g/gizliilimler/karadelik.jpg asdasdasd
Cevap sahibi+1 yılWooow :D
- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026