arkadaşlar ben bundan 3 ay önce deliler gibi aşık olduğum sevgilimin evinde kalıcaktım gece için beni sevdiğini düşünüyodum çünkü evlenelim die ayaklarıma kapanan biriydi ama ben istemiyodum herneyse o gece bu şerefsiz tüm yalvarmalarıma tüm ağlamalarıma ve çığlıklarıma rağmen bana saldırdı hayvan herif o gün regl dönemimdeydim ilk günydü içime boşaldımı bilmiyorum ama birden bire üzerimden kalkıp peçeteye sarıldığını biliyorum o günden sonra onunla bi daha görüşmedim ve çok fazla kilo almaya başladım aynaya bakınca kendimi hamile gibi görüyorum karnım çıkmış bide sanki göğüslerimin kahverengi kısmının rengi koyulaştı adetlerimi düzenli oluyorum mide bulantısı vs. yok ama ilk 3 ay hamilelik üzerine adet olunabiliceni duymuştum regl dönemindeki birleşmede hamiile kalmak mümkünmü içime boşaldımı hiç bilmiyorum böle bi ihtimal varmı yardım edin kafayı yiycem
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılyorumlari ve yazını okudum senin adına gerçekten çok üzüldüm.O hayvan herif senin küçüklüğünden yararlanmış resmen hani burada biraz suç sende varki sende kabul etmişsin ama en büyük suç onda.üzülme diyemem illahaki üzülürsün kahrolursun ama yasam devam ediyor ve sen artık daha da güçlü bir şekilde devam etmelisin.
Bence şu an senin için kızlıktan çok psikolojin önemli çünkü zarı çok rahat diktirebilirsn sorun olmaz evleneceğin insana da bunu anlatırsın zaten kabul edecekse böyle kabul eder seni.daha yaşın çok küçük illahaki seni seven ve şerefsiz olmayan bir erkek çıkar karsına.birde aklından sakin ama sakin intiharı geçirme o işin en kolay kısmı eğer onu yaparsan şimdikinden çok daha pişman olursun ve onun geri dönüşü yok.
Şimdi psikolojik destek almaya devam et işine gücüne elinden geldiğince.unutma ki hiç birşey senin canının sağlığından önemli değil.O hayvan herifede ne desem boş böylelerine sokak köpeği muamelesi yapıp kısırlaştırmak lazım aslında hoş sokak köpeği dedim pardon o sana saldıranda o köpek kadar seref kişilik kalmamış ya neyse.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle gecmis olsun canm. Anlattigin olay cok uzucu. Sanirm 4yilin tanisikligina guvenerek o ewe gtmissin ama dedigin gibi genelleme yapmak istemiyorum erkeklern bir kismi hayvan kadar olamayack derecede pislikler sapkinlar. Seni yargilamiyorum. Ilk tanistigi gun erkek arkadsiyla kalanlarda var. Hamile oldgnu sanmiyorum. Ama sen duzelmek icin bseyler yapmaya cals. Bi pislign kizligndan bska birseyini yani hayatini snden almasna izin verme. Kizlik tabikide gunumzde cok onemli bsey olsada inaniyorumki sni anlayan sana inanan ve yargilamayack insanlar cikacak karsina icini rahat tut. 2 gnluk hayatnida kendi kendine zehr etme. Allah yardimcin olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok saol belki bi gün bende mutlu olurum
+1 yılHamile kalman mümkün değil çünkü adetliyken
senin fallop tülerinde rahimde yumurta(ovaryum)
yok..Yani döllenme gerçekleşmez..Zaten bir önceki
yumurtan atılıyor adetle..EE hamile kalman mümkün
mü sence?..Kendi anatominizi bile tanımıyorsunuz?..
Psikolojik travma geçirdiğin için hormonların aşırı
salgılanıyor...Kilo alman da sinir stres kökenli..
Obeze bağlamış vücut ...Unutmaya bak olayı..Ama
birdaha sonradan pişman olacağın şeyi yapma..
Ortam hazırlama..İstiyorsan sonuna kadar ver...
İstemiyorsan pişmanlık duyman sızlanman saçma!00 Yorumla
Senin kafayı yemene gerek yok gideceksin şikayetedeceksin bu aşağılık mahlukatı o düşünsün gerisini. Sakın korkma net ve açık şekilde istismara uğramışsın, mağdur birisin. Emin olmak isitiyorsan eczanelerde satılan testlerden al ve dene ama kesinlikle bu hayvanın yaptığının altında kalma. Bir erkek olarak nefret ediyorum böyle cani hemcinslerimden. Kendisinin annesi, kardeşi yok mu. zorla güzellik olmaz bilmiyor mu? Kesinlikle cezasız kalmamalı.
25 Yorumla
Soran+1 yılyapamam suçlu benm ne bk yemeye gittin demezlermi adama
test alamam burası köy gibi bi yer herkez duyar- +1 yıl
Niye her arkadaşının evine giden bayanı bu şekilde görmek saçma benimde evime gelen ve evine gittiğim gece kaldığım bayan arkadaşlarım var. Kesinlikle katılmıyorum. Sonuç olarak duygularını kullanarak seni kullanmış. Testde alamam, şikayet edemem diyorsun o zaman yapacak tek şeyin var 2 ay daha bekle anlarsın. Ama onun sana yaptıkları ömrün boyu aklında olacak kesinlikle psikolojik tedavi almalısın.
Soran+1 yılpiskolojik destek alıyorum zaten ama bunları anlatamadım ilk defa burda anlatıyorum
köy gibi bi yerde yaşamıyorum üni okuyorum zaten ben bi daha hiç kimseye güvenpte evlilik kararı alamam- +1 yıl
yapmasaydın etmeseydin keşkelerle seni töhmet altında
bırakmak ateşe körükle gitmek demektir.Şuandan itibaren
sana destek olmak gerek.Yani suçlayıcı kınayıcı yorumlar
yazmak seni incitir.O nedenle geçmişe sünger çek..Bir tanıdık
vasıtasıyla(bayan olmasına dikkat et)hamilelik testi temin edebilir
sin lakin gebe olmadığından eminim.Adetliyken içeriye boşalsa
bile hamile kalınmaz..Döl tutma kabiliyetin o dönemde yok zaten.
döllenme gerçekleşmez!..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar Ne Diyor
4
Çoğu kişi defalarca normal yoldan denemelerine rağmen cocuk sahibi olamıyor yalancı gebe oluyorlar en fazla regl gününde hamile kalınma riski cok düşük paylarda olsada olabiliyor ama bunda cok şanslı olmak lazım hiç birimiz doktor değiliz ve kişisel düşünceden ibaret şeyler bunlar
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılsen bakıre degılmısın bunu sormak ıstıyorum ılk olarak yargılamak ıcın degıl yanlıs anlama lutfen ama sunu dıye bılırım adetlıyken hamıle kalmazsın korkma senınkı pskolejık olmustur hamıleyken adet olunur evet ama bu yogun olmaz bı kac damla olur sadece bende hamıleyım su an ve bende hamılelıgım ılk ayında adet oldum ordan bılıyorum korkma hamılelık konusunda sen pskolejık olarak cok dusunmusun o yuzden olmus cok gecmıs olsun bu arada
09 Yorumla
Soran+1 yılçok saol bakireydim
- +1 yıl
pekı bakırelıgın ıcın korkmuyormusun?yanı köyde yasıyorum demısın allah korusun bu sorun olmuycakmı ılerde
Soran+1 yılköyde yaşamıyorum üni okuyorum evlilik düşünmediğim için sorun olarak görmüyorum bu saatten sonra birine güvenmem mümkünmü sence
- +1 yıl
yanlı9s dusunuyorsun bence evet yasadıgın sey kolay degıl ama bırgun evlılık dusunuceksın senı seven deger veren bırı olunca tabıkıde kı o zaman bu durumu acıklarsın onada zaten umarım bırdaha yasamazsın bu gıbı durum dıkkatlı ol artık
Soran+1 yılyok istemiyorum evlilik falan burdaki yorumlara baksana her kez kendmi yamamak için böle bi yalan attığımı düşünüyo ben bunu kime nası açıklarım bana nası inanır nası güvenir onuda geçtim ben bi dahabirine nası güvenirim
- +1 yıl
zaman herseye ılactır emın ol bakma sen mıllete kendınıde cok hırplama bırgun karsına senı anlayan bırı cıkacaktır elbette buna o fırsatı ver o gun geldıgınde hersey bız ınsanlarınbasına gelıyor
Soran+1 yılbilmiyorum hayatım ve aklım okadar karısıkki mantıklı düşünmeye çalışsamda beceremiyorum
- +1 yıl
önce bı sakın ol ekle benı ıstersen konusmak ıstersen tabı hayatını karartma bır kötu an yasadım dıye ınsanın basına hersey gele bılıyor bı sakın ol dusuncelerın senı yonetmesın sen yonet onları
Soran+1 yılekledim
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle bazı yorumları okudum yumurta hücreleri düşüyor deniyor hayır yumurta hücresi değil yumurta ana hücresinden yumurta oluşurken 3 kutup cisimciği 1 yumurta hücresi olur regl dönemlerinde düşen kutup cisimcikleridir.
canım sana da cidden çok çok geçmiş olsun hastaneye koş direk bence02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben daha lise öğrencisiyim karşim ne tıpı ya mimarlık istiyorum ben :D
+1 yılyalancı hamilelik olabilir eğer çok bu konuyu kafaya takarsa insanlar ( çok bebek isterlerse ya da istemezlerse ) vücut kendini doğal olarak bu sürecin içine sokuyormuş yani kusmalar adet kesilmesi karın şişmesi kilo alma öncelikle tavsiyem sakin ol
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
18
+1 yılKader ammada ağlarını örmüş be
sen evli olmadığın bir adamın evine kalmaya gidiyorsun cesarete bak! Hem evlenmek istemiyosun hemde evine gidiyosun
reglinin ilk günü
tüm yalvarmalarına, ağlamalarına ve çığlıklarına rağmen sana saldırıyor (!) (kızlığımı bozdun diye regl kanamanı bahane ederek çocuğu kandırmış olmayasın?)
regl halindeyken ilişki ve üzerinden 3 ay geçmişken hemde düzenli adet gördüğün halde hamile olduğunu düşünüyosun(!)millet tedavi olur yumurtaların çatlama dönemini ultrasonla baktırır bi dolu bi boş yapar bi sene hamile kalamaz ama sen baya doğurganmışsın. nerdeyse üzerine ceket atsalar hamile kalıcan
sakın evlenelim diye yalvaran sen olmayasın hatta şimdide hamileyim diye?
Ha bana günahımı alıyosun diyosan adamın evine gitmeyecektin bu bir, madem gittin ve resmen tecavüze uğradın gidip şikayetçi olacaktın bu iki!22 Yorumla
Soran+1 yılsen benm neler yaşadıklarımı bilemezsin ben daha 19 yaşındayım evlenelim dediğinde kucana atlıycak halim yoktu 4 senedir beraberiz 15 yaşımdn önce bekaretimi kaybetmiş olma ihtimalim nedir sence adet kanamasıyla bekaret kanamasını ayırt edemiycek kadar cahilsin sanırım bekaret kanımı ayırt edicek fırsatım olmamış olabilir ama girmeden kan gelmeside mümkün diil bunu biliyorrum emnm oda biliyodur
daha çok açıklama yapabilirim sölediğin herşeye açıklamam var haklı olduğun tek konu benim ona gvnmem
+1 yılsuç senin..hiç boşa erkeğe ..ok atmayın..Yüzyıllardır
bilinen kabul görümüş birşey bu.Ne zaman bir erkekle
yalnız kalınamayacağını öğreneceksiniz siz kızlar?.
Kendinizi korumaktan acizsiniz üstüne üstlük nasıl ve
neyinize güvenerek aynı ortamda yalnız kalabiliyorsunuz?
Senin bu olaya hem kel hem fodül derler...Geçmiş olsun.013 Yorumla
Soran+1 yılyorumlara bakarsan suçlu olduğumu kabul ediyorum zaten benm onunla tam 4 yıllık bi ilişkim vardı 4 yıldır ilk kez güvendm ve çok pişman oldum zaten ama artık geri dönüşü yok keşkeler malesef bi halta yaramıyo ben intihar etmeyi bile düşünüyorum suçun bende olduğunu çok iyi biliyorum
- +1 yıl
İnancın zayıf veya hiç yok..İntihar etmek çare değil.aksine ebediyyen
cehennemlik olursun allah korusun.Her haltı yiyip sonrada intihar
eder kurtulurum demek ne kadarçarpık birdüşünce..Tövbe et Allah'a.
Bir daha da kolay kolay yaklaşma..İşte partner bulabilmek çıkmak
için can atanların hazin sonu...Uzun uza diye konuşalım istersen ekle.
Soran+1 yılben sevgili sevgili die gezenlerden diilim 4 senedir beraberdik ilk öpüştüğüm hatta ilk elimi tutan erkek oydu inancım güçlü ama bu yükle yaşamak kolay diil
- +1 yıl
böyle böyle başlar bu işler her kız bu ilkim der bu işlere adım atar.
ilkinden tekmeyi yer unuturum ayaklarına başka erkekle çıkmaya başlar
sonra 2.sidende darbeyi yer derken 3,4,5..sonra o kızın adı iyice çıkar.
kendi bedenine saygısını yitirir.Bir yandan hoşuna gider hava basar
sağa sola öte yandan da vicdanı paramparçadır.Söylenecek çok
söz var..ama şu gerçeği unutmamak lazım.Kız olmak kızlık zarına
sahipolmak çok zor bir durum..Tanrı neden hiçbir yararı olmayan incecik
zarı oraya yerl
Soran+1 yılben orspu diilim bihata yaptım evet güvendm ama bu benim önüme çıkıcak her erkeğin altına giricem anlamını taşımaz
- +1 yıl
Farklı algılıyorsun..Sana oşekilde hitap eden elbette yok.Duyguların
mantığınında önüne geçmiş..Karşıyı suçlar yorumlarda bulunman
yanlış..Her güvendiğin önüne çıkan her erkeğin altına yatmazsın diye
birşey yok.Bu kadar kesin konuşma..An gelir fikirlerin tamamiyle değişir
Teslim olursun..Bu o anki heyecanına bağlı..Başına neler gelebileceğini
tahmin edebilen ileri görüşlü kız zaten böyle şeylerin yaşanmasına
müsade etmezdi.
Soran+1 yılmantığın bittiği yerdeyim annemin babamın yüzüne bakamazken nası mantıklı davranmamı bekleyebilirsinki
- +1 yıl
4 yıl değil istersen 10 yıllık sevgilin olsun isterse evleneceğin
erkek olsun..Hiçbir surette erkeğe yaklaşılmamalı..Ne kadar
güvenilir bir erkek olursa olsun günün birinde cinsel birleşme
yaşamak ister.Bu erkeğin yapısında var.Kızlardan biz erkekleri
ayırt eden en önemli farkımız..Bir erkekle birkadın başbaşa kaldı
ğı ortamda kadının kucağındaki şeytan erkeğin burnundan girip
tüm bedenine kıvılcımlar vesveseler yayar.Amacı zinayı meşrulaştırmak.
Günah işletmek.Ademle Havva cennetten ned
Soran+1 yılçok sevdim lan ilk defa birine güvenmemin bedeli bu kadar ağar olmamalıydı hayatıma malolmamalıydı
- +1 yıl
seven insan bedenine dokunulmasına müsade etmez arada
hiçbir güvence garanti yokken nikahlı eşin miydi o çocuk?
Yasak birşey yapıyorsun sonrada seviyorum ayağına yatıyorsun
15inde değilsin kocaman olmuşsun yaşın 19-20 üstelik kızsın
hiç mi ailendeki kız ablalarından dinlemedin duymadın..Sevmiş
olsan dahi öpüşmek ne?Evlenmeden?Nikahsız?..Suç sende!
Soran+1 yılsuçun bende olduğunu inkar etmiyorum ki zaten benm yandığım konu o zaten hiç tanımadığım biri tarafından durup dururken olmuş bişe olsaydı bu kadar yıkılmazdım benm hatam diil derdim ama bu benm hatam benm hayatımda hiç bişe düzgün diil bi ailem bile yok benm berbat bi çocukluk geçirdim hiç kimseye güvenemeden 19 yaşıma kadar geldim sadece bi kişiye güvendm ben sadece bi kişi ya onun insanlıktan bu kadar uzak olduğunu bilmeden güvenmek istemişim işte birine güvenmek bu kadar büyük bi hatamı
- +1 yıl
hata..Kızlar için hata!..Kızlık zarına ve hamile kalmaya evlilikten önce
olmamasına karşıysan ki yorumlarında bunlara değer verdiğini kapalı
birtoplumda yaşadığını belirtiyorsun o zaman sen kendinin hocası
olacak kendini sen yönetecektin.Seni yargılamıyorum.Cahilsin..Gen
çlik hatası bu..Ama o kadar olaylar oluyor türkiyemde tecavüz cinsel
istismar vs..hala siz kızlar nasıl güvenebiliyorsunuz erkeklere?.Olmaz
demeyin oluyor işte bak.4 yılını vermişsin ama ateşle barutsunuz..
Soran+1 yılhaklısın
- Özel Günler & Hijyen konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun.Malesef kadınları seks objesi gören tipler var.Üstüen görme denen olay adet kanaması değil.Sen eğer düzenli adet görüyorsan eskisi gibi sorun yok demektir.Zaten adet döneminde ilişki olmuş.Ordanda kurtarıyorsun.
18 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler
- +1 yıl
Senden birşey rica etsem yapabilir misin acaba?
Soran+1 yılnedir
- +1 yıl
Bir uzmandan birlkaç seans destek almanı rica edicem hatta isim bile vericem de.Sen bütün erkekleri kötü olarak düşünürsün.
Soran+1 yılanlatamıyorumki bunları psikoloji destek alıyorum zaten ama bnları anlatamadım doktor ağır depresyon intihara meyilli bilmemne die ilaç verdi hanisilasyon görmeye başladım daha kötü oldum onuda bıraktım 3 aydır uyumuyorum diyebilirim
- +1 yıl
nerfde yaşıyorsun san destek olmaya çalışıcam.
Soran+1 yılbu durumumu bilen biriyle görüşmem özür dilerim
- +1 yıl
Benle yüzyüze görüş demedim zaten.Kafandan atman gerek sorunu.
+1 yılsakin olmalısın önce. bayan olmadığım halde adet döneminde hamile kalnmayacağını biliyorum. üstelik 3 aydırda düzenli adet görüyormuşsun. o yüzden korkacak birşey yok. hamile falan değilsin. aşağıda da dedikleri gibi millet gece gündüz sevişip çocuk sahibi olmaya çalışıyor. öyle bi defa boşalmayla bişey olmaz korkma. ama illa garantiye de almak istiyorsan ki bence al, için daha rahat olur. sana yakın bi şehirdeki hastaneye git kan testini yaptır olsun bitsin.
00 Yorumlaregl döneminde hamile kalınmaz... kafanı takma böyle şeylere, o şerefsizden şikayetçi ol derim...
13 Yorumla
Soran+1 yılyapamam beni yaşatmazlar suçlu benm gitmemem gerekirdi
çok saol yemn ediyorum çok rahatladım
Soran+1 yılçok saol
keşke gitmeseymişsin kızım ya neyse hayırlısı olsun senin için
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah benm belamı versin benm tek suçum güvenmek
+1 yılregl döneminde hamile kalınmaz bildiğim kadarıyla açıkçası tam hayvanmış kanlı kanlı içinemi girdi ya ıyyyy
12 Yorumla
Soran+1 yıltek iğreçliği omu
kesnmi bu kesnlikle kalınmaz dimi- +1 yıl
kalınmaz yani adetlisin o başka şeylerde yaptı sanırım
+1 yılBildiğim kadarı ile yok. Çünkü adet dönemi aslında yumurtalıkların ömrünü tamalayıp imha edilerek kan yoluyla dışarı atılması dönemidir. O yüzden sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılnormal koşullarda adet görürken hamile kalmak hemen hemen mümkün değil. hamileykende adet görülmez. arada kan gelebilir ama adet değildir..
10 Yorumla
+1 yılezcaneden cubuk al tek cizgi yırtın 2 cizgi ayvayı yedin
20 YorumlaKafayı yememelisin, eğer bir çözüm arıyorsan. sakin ol.
04 Yorumla
Soran+1 yılbi çözüm yokki
Soran+1 yılhangi çözüm
hem safsın onun evine gitmekle hemde yazık olmus kızm sana bildgn tecavüz etmis lan .s
20 YorumlaİNTHAR ÇÖZÜM DEĞİL, BUNU SAKIN YAPMA, ÇÖZÜM YOLU BULMAYA BAK AMA HAMİLE DEĞİLSİN BUNDAN KORKMA..
00 Yorumlahiç bekleme hastaneye git
02 Yorumla
Soran+1 yılama herkez mümkün diil dedi
seninki psikolojik bence
00 Yorumlaidrar testi yapsaydın 5 dk mevzu
00 Yorumla
+1 yılhemen kan testi yaptır sorman hata.
00 Yorumla
+1 yılregl dönemin de hamile kalınmaz
00 Yorumla
Daha fazla(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri