Madem yaptin, neden seni kabul edecek birini bulmuyorsun? -
Ya bunu yapan kizlar, nasil bakiyorlar eslerinin yuzune anlamis degilim .. Igrenc..
... link
Ya bunu yapan kizlar, nasil bakiyorlar eslerinin yuzune anlamis degilim .. Igrenc..
... link
Erkekte anlamayacak salak ya ! Madem önem veriyosun o zaman ne demeye evlenmeden önce veriyosun zaten artık herkes birbiriyle öbür türlüsünü bulmak çok zor.Tecavüze falan uğramıssa ayrı ama diğer türlüsü bana denk gelse elimden zor kurtulur...
Bir söz vardı bunun için galiba,
"Önce ruhundaki patlak zarı diktir" diye...
Ne güzel dedin..
bakarlar canım onlar bakamıyacak olsalar zaten yapmazlar namus kavramı insanın içinde olmalı eşini değil kendini kandırıyor onlar hiçbir yalan sonsuza kadar sürmez
Peki bir sürü kadınla yatıp hala bakire kız arayan erkekler nasıl bakıyor
eşlerinin yüzüne ?
Mesela o degil, mesele bazi kadinlarin eslerini kandirmasi !
Cevap
15Cevap
Kısaca MAL diyorum onlara ben. Kendilerini kandırırlar işte. Ama teknoloj igelişti artık takma kızlık zarı var. Bol bol sakız gibi patlattırırlar artık.
senin dusuncen burliktelikle kizlok zari bozuluyor belki cok sebepten bozula bilir arastir ayrica hangi sebepten bozulmus kizlikzari
Bozulabilir evet, ama neden diktiriyorlar? sence iyi birsey mi
konu her ne olursa olsun dürüst olmalı insan. Böyle yapıp karşısındaki aptal yurduna koyduğunu düşünenlere yazık
eee peki nasıl anlaşılıyor, anlayabilirmiyiz dikildiğini ?
Saka misin hahahhaha :))
Ya yok Jomolokko arkadasa diyorum, cok degisik bir fikir sundu da bizlere :)
Neyse detaylara girmeyelim
He anladim tamam..
Evlenmeden birlikte olan kizlar nasil da hemen basliyorlar yok erkekler neden bakire ariyormus yok bilmem ne ..yaw sana ne? sen bakire ol bul kendin gibi birini...
Daha evleneceği insana ilk günden yalan söylemiş oluyorsun saçma.
Diktiren diktirsin.İnsan yaptığı her iradede hürdür.Onaylamıyorum o başka.
namus bacak arasında degildir.iki kaşın ortasındadır..diktirmekte sorun yok ta o kadın ilerde beni yüzde yüz aldatıcaktır
bence çok zekice birde erkeğe yutturursa kendini einstein gözlükleriyle dünyaya bakmaya davet ediyorum.
Kocalarını kandırıp ben bakıreyıp deyıp evlenen insanlara acıyorum yazık hepsine zavallılar.
Sıcak buhar gördümü atıyo dikiş :D duyrulur evlendinizmi ilk önce sıcak su yada buhar verin test edin :D
tamam deniycem. :D ona gerek yok.Dürüst olmalı,öyle ottan b*ktan şeylerle olmaz.Güven yoksa zaten öyle evlilik mi olur?
genel evdeki kadına saygım oldugu kadar diktirene saygım yok arkadaş! kahpeliğin de bukadarı .
şimdi diktirmene gerek kalmadan olayları ört pas yapılıyor ve anlaşılmıyor
Erkeklerin kadınları getirdiği nokta bu olsa gerek. Birini kandırmayı istemek ya da düşünmek ne acı.
ya diktirmek öyle kolay olmuyor yinede beli oluyor .. erkek baksa bile anlar ..
ne ben niye igrenc oluyum salakmisin nesin .. ben mi diktiriyorum diktirenleride kiniyorum ama öyle kolay birsey degil olmuyor o .. belli oluyor kizlik zari olmadigni erkek baksa anlar
Herkesin kendi hayatı
Herkesin kendi hayati mi? Ya hayatlarini birlestirtikleri insanlar?
napalım şimdi kocalarına gidip bağıralımmı seni kandırıyor diye? zaten oda gizli kalmazki o işi yaptıysa mutlaka biyerden açık verir kocası mutlaka öğrenir eninde sonunda bence.
Eşleri yapmamış olmasının garantisi varsa öyle
Herkes senin gibi "insan" değil. İnsanımsı:(...
banane
sanane
onane
bizene
sizene
onlarane
Var var daha neler var
Güvenmiyorum ben!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar