Gizli Üye(30-35)+1 yılKasık ağrısı sehir efsanesi bacim. Benim canım yandigi icin esim ilişkiyi bırakmıştı ilk zamanlarda alistira alistira yaparız demişti ne kasık ağrısı oldu ne bişey aldı beni göğsüne saçlarımı oksaya oksaya uyuttu. kocan beklesin regl olurken her yet kan olur zaten kokuda oluyor
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru olan beklemeniz elbette kesinlikle sağlıksız bir durum. Enfeksiyon riski olduğu gibi aynı zamanda da büyük günah.
00 Yorumla
4 gun bekleyemiyomuymuş öyle bir durumda ilişki 2 taraf içinde çok zararlı mikrop kapma olasılığı çok yüksek.
01 Yorumla
Soran+1 yılyani eve girmek istemiorumm allahtann ramazan varr eve sahurda filan gelioruzzz o zaman bile hadi yapalım diooo yahu dur bekle 4 gün sonra olur yok dinlemiooo kendimi odaya kitliorumm ölelikle yıttıp 3 günü
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin anlayışlı olmalı. Günah hem. Birleşme dışında sevişebilirsiniz isterse onu elle filan tatmin edebilirsin
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun kardeş :) nasıl geçti ilk geceniz :)
Soran+1 yıliğrençti.. acı çekmekten başka hiçbişey olmadııı
Cevap sahibi+1 yılSağlık olsun. Acısı geçince zamanla keyifli olur.. Eşin sert mi davrandı ki
Soran+1 yılbu da sorumu kaç günü toplamııı her tarafın acıo resmennn
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm kardeş.. Erkek biraz anlayışlı olmalı o kadar acımaması lazım aslında. Belki biraz da genetiktir zar yapısındandır
Soran+1 yılbilemicemm artık ama yani bekletmicen abicim 26 yaşında bütün birikimi üstümde harcadıı
Cevap sahibi+1 yılİlk geceyi güzel anılarla hatırlasan iyi olurdu aslında, artık uyar da biraz daha yumuşak davransın. Ben de 27 yaşında bekarım benim eşim olacak kişi yandı desene :)
Soran+1 yılçok kötü bişeyy yani pattır kütür dalmada
Cevap sahibi+1 yılYok canım bir kere ön sevişmeyi uzatmak, hanımın ıslanmasını ve istemesini sağlamak lazım. Sonra da yavaş hareketlerle olmalı. Ve kimisi sinek ısırığı kadar duyar kimi zarı serttir canı yanabilir
Soran+1 yılbenimkisi sertmiş anlıcannnn
Cevap sahibi+1 yılDaha beteri var, çok nadir ama çift jinekoloğa gidiyor zarı açması için..
Geçmiş olsun en azından mutlu günler şimdi sizi bekliyor kardeş
Soran+1 yılinşallah çocuk olmazz... boşaldıı olur mu sizce
Cevap sahibi+1 yılMümkün. Bakir miydi arkadaş kontrolsüz ve erken mi boşaldı?
Soran+1 yılbakirdi... evet kesinde hamilede kalırımm
Cevap sahibi+1 yılErtesi gün hapı için hala vaktin var sanırım. Ilk gece için tavsiye edilen önceden doğum kontrol hapına başlamak. Ertesi gün hapının yan etkilerinden dolayı.
Soran+1 yılhap kullanmak istmiodumm geri çekmedi kendinii.. kullanayım barii
Cevap sahibi+1 yılO da kendince haklı ilk seferde acemilik olur. Ben de bakirim bende de olabilir yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılseni vajina etrafındaki et parçası olarak görüyor
bu iş olmadan boşan32 Yorumla
Soran+1 yılöyle düşünüoum bende yani sevmesem bırakıcammm işte seviorumm
- +1 yıl
o zaman vajinan etrafındaki et rolünü oyna
+1 yılO değil de sen niye takvimini doğru düzgün ayarlamıyon? Regl başlangıcına düğün mü konur?
Yorumcular siz de azcık bu taraftan bakın.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayırlı uğurlu olsun yeni evli olduğun dan dolayı senin bu tür yerlerde böyle şeyler paylaşman doğru değil.. daha dur bakayım evlilik bu kadar basit mi zannettin. derler. ama değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım 4 yıllık ilşki sonucu evlendim zaten farkındaysan kimliğimde belli değil bütün gün odada sen otur senide görürüz... adetli madetli dinlemiooo anlatabilirmiyim buradan yardım istiorum anlıcanız gidipteeee anneme anlatıp rezil mi edeyim kocamı
Cevap sahibi+1 yılama hasta olduğun için sana yaklaşmıyor bu doğru bişey ki... yaklaşılmaz bekle ne olacak kiii anana gidip anlatma bak sana güzel bir hadis söyleyimde rahatla...
Allah evin rızkını karı ile kocanın muhabbeti arasına koymuştur...
Soran+1 yılbana yaklaşmıo mu yaklaşıo arkadaşım sorun ooooo yanii ne zaman aynı odada kalalımmm bişey yapmaya çalışıoo kırmak istemiorum yeni evliyiz sonuçtaaaa 3 günden beri ben ne yaşıom biliomusun 3 gün değil 3 asır geçti yanii
Cevap sahibi+1 yılneden bu kadar ecelede ısrar ediyorsun ki.. onunda beki planları var uymuyor olabilir biraz daha acıklayıcı olurmuusn?
Nasil bir kica l*n o hicmi dusunmuyo seni ben gomlek alirken bile kili kirk yararim nasil evleniyorsunuz boyle tiplerle hayret.
28 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım 4 yıllık ilşki sonucu evlendikk yani anlayışlıydı kendisi ama aynı evde ateşle barut kalamıomuşşşş anlıcannnn
Soran+1 yılbeklemio hangi siteden okuduysa artıkkk oluomuş deyip duruo biraz dik kafalıdır kendisiiii... yani evleniceğimiz gğn söledim böle böle dieee merak etme oluomuş dedi rezil etti günümüde anlıcann :D
Soran+1 yılannemle aynı şehirde olsaydım kaçardımm canım arkadaşımmm kendisi öğrettmen amaaa anlayışsınız biriymişşş
Soran+1 yılya olsun yanii insanın karakteridirrr
+1 yılBeklesin biraz daha, sadece sevişiverin istersen oral yap ona.
00 Yorumla4 gün sonra dahada zevk alıcaksın merak etme sende alışkanlık yapıcak adeten sonra cinsel ilişki
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 güne kadar benim koca beklemiooo
- 00 Yorumla
Bu tamamen hata olur. Hem senin için hem onun için.
00 YorumlaHasta hasta ilişkiyemi girdin. Günahı takmamış anlâdimda buduruma alışmalısiniz. Adetliyken oralla çozebilirsin sorunu.
06 Yorumla
Soran+1 yılgeçtide girdim arkadaşımmm
Soran+1 yılyok hayır orgazm o su olmadı
Soran+1 yılne acemisi ustasıymış :D yani acı verdi anlıcan çokkk
Gizli Üye(36-45)+1 yılgercekten ıgrenc bu kadar bekleyen adam 4 gun mu bekleyemıyor , bu adamla senın işin zor benden demesi, yasada gör:))
21 Yorumla
Soran+1 yılbilemicemm zor mu kolay mı ama 3 günn cidden ölüm gibiydi yahuu vallah kaçıcak delik kalmadı ilk gün bak yaklaştııı tamam filan böle yaklaştık birbirimizeee sonra bir baktımm belden aşağıya açmaya başlıoo dedim dur ordaaaa sonra bıraktım o şekill kasık ağrısı çekti durdu bütün günn akıllanmıodaa
+1 yılSevişin 4 gun boyu sonra yaparsiniz hem depolamis olursunuz 4 gun sonra dahada istekli olursunuz reis
04 Yorumla
Soran+1 yılvallah onuda denemeye kalktık ama sonuca bağlıcak malesef yaklaşmıorum artıkk
- +1 yıl
Hersey 1 postaya bakar elinle gogsunle bosalti ver sonra zaten isteksizlesir 4 gun idare et boyle
Soran+1 yılonuda denedim ama sonnuca bağlıo diorummm
- +1 yıl
Kes çükünü sende kurtul bizde kurtulalim reis
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sacmalamasin ne igrenc bir dusunce. yapacak hicbisey yok adam gibi bekliycek.
20 Yorumla
+1 yılAllah korusun rahim kanserine yakalanırsın. Sık dişi sayılı gün çabuk geçer.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım bakireysen hastalıgın bıttıgınde yapın karnım ağrıyor hastayım sonuçta sabret de son ıkı gun ztn fazla olmazsın 2 gun daha sabredın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeklesin az daha yahu kaçıyosun sanki:D sen onu tatmin etmeye bak baska yollarla canım;)
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yani öyle yaparsam sonu kötü biticeği için yaklaşmıorum bilee
Gizli Üye(30-35)+1 yılInanci falan mi yok onun özel günlerde kadına yaklasilmaz haram bunu söyle ona bilmiyorsa da araştırsın
14 Yorumla
Soran+1 yılyahu biliomuş ama bir yerde okumuşş yapılabiliomuş diooo... yani amacı yapmak anlıcan
Cevap sahibi+1 yılNaptiniz canim sonuc ne
Soran+1 yılsonuç aynı canım odadan çıkmıorumm değişmioo 2 gün kaldıı allahtan kurtulucam bu işkenceden :D
Cevap sahibi+1 yıl2gun de sabretsin canım
olursun ama çok kan gelir ve ağır bir koku ayrıyeten iki gün çekeceğin yoğun sancı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılözel zamanlarda kadına cinsel manada yaklaşmak haramdır. kuran ve hadislerde açıkça belirtilmiştir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam evlenecek zamanı bulmuşsunuz daha çok acı çekersin oda tiksinir bence sabredin
012 Yorumla
Soran+1 yılvallah ne bileyim geçikti hatta evlenmeden önce olcaktımm şans yanii ama yüzünü gördüm yani sanki hergün ilşkiye giriomuş gibi yapıooo...
Cevap sahibi+1 yılsabredin bence bakiremisin?
Soran+1 yılbakireyim zatennn.. nasıl olucak onun korkusuda var..
Cevap sahibi+1 yılbak ilk gün sadece zarı alsın yani ertesi gün devam edin aynı gün devam ederseniz çok acı çekersin
Soran+1 yılbana kalsa hiç olmasada olurrrrr
Cevap sahibi+1 yılolmasın diyosan kiliseye git :) bak koccan seni aldatmasın istiyosan mutfakta aşçı sokakta hanımefendi yatakta o... olcaksın mutlulugun formülü bu :)
Soran+1 yılyani insan karakterli olsun canım allah korkusu olsa bile yeterryani kendisi zaten beklemicepi için mutlaka olucak yani
Cevap sahibi+1 yılbeklemez tbi adam basmıs nikahı
Soran+1 yıloldu cinsellik için mi evlendi benle vallah öyle bir dedin ki
Cevap sahibi+1 yılherşey için evlendi gidip baskasıylamı yapsın
Soran+1 yılben yapmıcam demiorummm beklesin yanii.. hem ben onun malıda deilim o ne zaman isterse yapıcammmm o kadar boşarsada boşasınn yemin ediorum bana zorla sahip olsun boşarım yanii kimseye kendimi ezdirmemm
Cevap sahibi+1 yılwauwww
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşine söyle mümkün olduğunca mertebede uzak dur hem senin hem eşnin sağlığı için bu durumlar tehlikelidir sakın denemeyin
00 Yorumlayok ya sakın kabul etme ve regl iken ilişki olmayacağını anlat...
00 Yorumlabu kadarmı azmıs 3 gün beklemiş biraz daha beklesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİç çamaşırla yatağa girip rahatlayabilirsiniz. okadar uzak durmana gerek yok içine girmediği sürece sorun olmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılya denedik onuda sonuca varmaya çalışıoo sonra kasık ağrısı çekti durduuu
Cevap sahibi+1 yılBacım sende kocanın boş@lmsna yardımcı ol, sevişirken prezervatif kullansın o şekilde olur yani ayıptır söylemesi biz öyle yapıyoruz. yoksa on gün dayanılırmı:)
Soran+1 yılkendisi öyle istemioo illah olucak yaniii
Cevap sahibi+1 yılMüslüman değilmi senin eşin günah olduğunu söyle, sonra sarıl ona biraz duygusal olursan sakinleşir belki
adetliyken yapma haram. beklesin ne var sende ona oral yap arasıra başka tatmin yolları yap. nasıl denk getirdin böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral veya dokunarak mastürbasyon yaptırarak başka şekilde tatmin etmeye çalış.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltarla kanlıyken bu işler yasak sen zaten dişkinirsin bence iza et özel günlerde acı çektini bayanların
10 Yorumlaizin verme hastalık kaynağıdır zira o adam hasta olur bel soğukluğu olma sansı yüksek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapma çünkü kanaman artabilir veya mikrop kapabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılkendisi ısrar edioo düşünün kendimi odaya kitliorum yanii
Cevap sahibi+1 yılbaya azgın yani :D yaparsan analdan yap ama pek çok kadın tercih etmiyor. veya oral yaptır
Soran+1 yılsanki bugünü bekliomuş hep alla allaaaa kaçmıozda 4 gün beklicekk yani 3 gün nasıl geçirdim bir bana sorunnn
Cevap sahibi+1 yılsende haklısın tabi
aman yapma derim sagliksiz hastalik kaparsiniz ikinizde elinle idare et onu
00 YorumlaMerhaba ne taptin abla ya hayatinni karatmisin adamin
00 YorumlaKadın ruhundan anlamadığı belli.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhasta iken sana dpkunuz ise bir haram a girmiş olur 2 bu haramdan doğacak günahtan mesul olur sabıurlı olsun ne olmuş helalini ham mı etmek istiyor
00 Yorumla
+1 yılBelden ustunu kullanarak onu rahatlatmayi dene
15 Yorumla
Soran+1 yılyokk onu denemedşm yaklaşmadım hiç :D
- +1 yıl
Nasil yaklasmadm ya kari kocasiniz kizimm mahrem diyil o anladn istemiyorsan diger yollardan rahatlatmaya calisacaksn ne bilim kadinligini kullan hasta olman sadece belden asagini engeller
Soran+1 yılyaklaşmaya denedimmmm sonu kötü olucaktı çünküü.. yani o da çöüzm değil benim koca sonuca bakıoo anlıcannn
- +1 yıl
Kotu Allah yardmcn olsun
- +1 yıl
Koçum beeee :D Q7 1, sen 2. İzlemeye doyamıyok.
Mikrop kaparsın söyle otursun oturduğu yerde
10 Yorumlasağlık açısından uygun olmadığını anlat
110 Yorumla
Soran+1 yılyok okumuş bir yerdeee sakıncası yokmuş günah diorum onuda anlamıooo vallah annemin evine gidicem yani geçtikten sonra gelicemm
Soran+1 yılalla 4 gün sonra biticek diorum yok dioo vallah yaklaşmıorum kendisnie saatli bomba gibi yani bu aralar eliimi versem kolumla birlikte gider şu an zaten evde deill markete gitti. gelicek ve ben yine odaya kitlicem kendimii...
Soran+1 yılne kavgalar ettik ilk gündenn yaa :Dkomedi gibi herifff hadi annenlere gidelim muğlaya diorummm yahu 3 gün önce burdaydılar yeni evliyiz nereye gidion dioo.. allahtann ramazan yani sahura kadar dışardayızzz o zaman bile eve geldiğimiz gibi yapmaya kalktıı yani kendim şu an odadan çıkmıorummm :Dbelli olmaz çünkü onaa
Soran+1 yılçıkarıcak zatenn vallah yaklaşmasa devam ederim bu adet meselesini ama yemezz malesefff off niye evlendiysem ben bunla
Soran+1 yılben olucaktımdaa geçikti 1 hafta filan stresden herhaldeee tam evlenicem ogün sabahı oldum yani şans yanii hehrhalde allah görmemi istedi anlayışsız olduğunuuu
Gizli Üye(36-45)+1 yılRamazan ayinda nasil dugun oluyor,?
11 Yorumla
Soran+1 yılnikah yaptık arkadaşş düğünde ramazandan sonra allahın izniyle
+1 yılhadi gözünüz aydın :D
14 Yorumla
Soran+1 yılsaolasınnn :D :d
- +1 yıl
helalindir istediğin kadar yapmakta özgürsün :D
Soran+1 yılyok ben istemiorummm ki acı verioomuşş
- +1 yıl
ilk başlarıda olacak herkes gibi sende alıışacaksın...
- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdetin bitmesini bekle mutlaka.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüğün tarihini ona göre seçebilirdiniz aslında..
02 Yorumla
Soran+1 yılbir dahakine artık :D yahu sen seçemiosun ki onlar sana o gün verioooo
Cevap sahibi+1 yılbidaha olmaya gerek kalmasın insallah.. :) o zaman adet geciktirici ilaçmıydı neydı ondan kullansaydın dicem ama iş işten geçmiş zaten :) valla bekliceksiniz.. bu zamana kadar mast yapmış 4 gün daha mast yapsın yani kocan :D
Bir eşine bir sana üzüldüm bea.
10 Yorumla
+1 yıloral sexle filan idare edin
00 YorumlaIyi bari yapip kurtuldun
08 Yorumla
Soran+1 yılkurtuldum evett.. allahıma şükürler olsunn
Soran+1 yıloral nee
Soran+1 yılıyyy iğrençsinn hayyatta olmucak bişeyyyy...
Soran+1 yılhayır 23 yaşındayımmm ve iğrenç işeyden bahsediosun şu ann
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazla akmıosa sorun olmazki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle olmaması gereken birşey, sakın yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kanamaniz oldu mu
03 Yorumla
Soran+1 yıloldu hemdee çokk yaniii her taraf kan oldu diyebilirimmmm
Cevap sahibi+1 yılRegln bitmismiydi
Soran+1 yılevettt bitmiştii.. yani acı vermio diolaar ya yalan ooo sırf acı söleyim
amma sabırsızmış :)
10 YorumlaSakınnnn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral yap eşine ellerinle tatmin et
00 Yorumla
+1 yılAcelesi ne ki? :/
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılSabretsin...
00 Yorumla iğrenc ya :(
00 YorumlaBekleyin heyecan yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım