+1 yılSilikon sutyen kullanabilirsin ya da ince telli balenli sutyenler de göğüslerini toparlayarak em daha düzenli hem daha küçük görünmesini sağlayacaktır. Bir de silikon sutyenler memeleri sade bir şekilde gösterip sutyen takılı olduğunu göstermez ancak 50 kullanımlıktır genelde...
Şimdi senin göğüslerin bir de cup ölçüsünü bilmek gerekiyor :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
95 göğüs değil sırt ölçün senin kilolusun ondan a b c d diye gider göğüs ölçün kilo ver küçülür o ölçü
11 Yorumla
Soran+1 yılYok işte değil ne demek istediğini anladım ama sorun da burada sırt ölçüm değil göğüslerim büyük
Ee kendin de diyosun güzel diye, ne diye küçültme derdine düştün. Yazık değil mi yavrucaklara :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKüçültüp de mandalinaya dönüştürmicem tabiki azcık küçülseler iyi olur:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://chaturbate.ro/tunderose/ böyle bişeyse hiç küçültme aynen kalsın
07 Yorumla
Soran+1 yılAçamıyorum linki
Cevap sahibi+1 yıldns ayarların yapılmamıstır
Soran+1 yılMerak ettim ama
Cevap sahibi+1 yılboşver çok merak iyi değildir:) kısmetin değilmiş görmek:)
Soran+1 yılBen bir netten bakim
Cevap sahibi+1 yıldnsleri 8.8.8.8 8.8.4.4 yap google dns istediğin çoğu siteye girersin
Soran+1 yılWifi bağlantısı gerek hallederim daha sonra teskler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılİnsan bir fotoğraf koyar da ona göre yorumlardı buradaki damızlıklarımız. Sende egona tavan yaptırırdın edepsiz kadın.
13 Yorumla
Soran+1 yılFarkında değilsin sanırım ben burada cinsellikle ilgili bir soru sormadım şikayetçi olduğum bişeyden bahsettim ve sporla ya da bölgesel hareketlerle küçültebilirmiyim diye bir soru sordum bunun egoma tavan yaptıracak nesi var onu anlayamadım?
- +1 yıl
Allah seni böyle yarattıysa, biraz sus da git Kur'an oku veya faydalı iş yap. Adamın asabını bozuyorsunuz. Yaşın kemale ermiş ama düşünce seyahate çıkmış.
Soran+1 yılOkumadığımı nerden biliyorsun? ya bak sorumdan rahatsızsan cevap vermez ve okumadan geçersin olur biter, senin aklınla yaşamıyorum ben senden öğrenecek değilim
Estetik ameliyat dışında küçültemezsin kendin canım.
02 Yorumla
Soran+1 yılNebilim belki sporla olurmu diye düşündüm
Sırt ve göğüs egzersizleri canım
youtube da bulabilirsin00 Yorumla
+1 yıldaha ne istiyorsun benim kız arkadaşım olsa ve göğüsleri seninki gibi olsa keske
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yaa sadece yatakta düşünmeyin normal hayatta sorun kıyafet alırken sorun dekolte giymek için sorun
- +1 yıl
nerden yaş kaç
Gizli Üye(30-35)+1 yıl95 buyuk, 85 olsa iyiydi cidden ama kuculecegini sanmiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılOfff :(
Cevap sahibi+1 yılYa kesinlikle kotu degil sadece bayagi buyuk yani erkekler cok begenir korkma.
- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılGoguslerinizi operasyonsuz kucultmeniz mkansiz bilginize
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama:(
- +1 yıl
Biolojiknolarak imkansiz ancak spor yaparsaniz gogus ve koltuk alti yaglariniz erir ve olcu kuculur ama yapisal olarak bir degisim olmaz
şu allahın işine bak canlı yayında biri küçük pamuk tıkıyorum öbürü büyük ne yapayım diyor abla bu saatten sonra kalsın bence
00 YorumlaSporla anca 90 beden e düşürürsün oda yeterli sanırım ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın:)) yeter sanırım
Herhangi bir sarkma ya da rahatsızlık durumu yoksa sakın dokunma
018 Yorumla
Soran+1 yılYa yok gayet iyi duruyorlar çiplak halde ama nebilim az küçük olsalar iyi sanki
Soran+1 yılDokunmalıyım yaaa
Soran+1 yılGörüntü işte belim ince kalçalarım ve göğüslerim dolgun göğuslerimin birazcık küçük olması fena olmaz
Soran+1 yıl1,64 uzun değilim
Soran+1 yılYa şöyle düşün bir kıyafet alacaksın mesela göğusler büyük olunca hep sorun yaşıyorsun yakışanı bulana kadar hem dekoltede de cok dikkat çekiyor, sadece yatakta güzel işe yarıyor kısacası
Soran+1 yılHayır değilim
Soran+1 yılEvet çok sansli ama partnerim ben değil;)
Soran+1 yılSenin gibi derken? büyük göğüslü mü olsun?
Soran+1 yılSipariş verelim hemen:))))
+1 yılbıktım bu göğüs sorularından :D hiç bişey yapamassın
00 Yorumlalütfen küçültme.. off ideal göğüslerin.. neler yapılır...:)))
00 Yorumlaxher erkek büyük göğüs ister eminim erkeklerin ilk baktği yer göğüslerindir muhtemelen
00 Yorumlabana ver ben kuculturum ,, iceri dogru hergun ittir kuculur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah öyle yaratmış kardeş, kıskananlar çatlasın :)
00 Yorumla
+1 yılkocan begenır dusurtme. evlı olmadıgın cok bellı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyyy maşallah bence çok güzel ve çok tatlı hiç küçültme kalsın öyle en doğal hali ile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlimisiniz yasiniz dogrumu ona gore taktik vericem?
02 Yorumla
Soran+1 yılDegilim yaş dogru
Cevap sahibi+1 yılOzelden mesaj atin ozaman bikac taktik veriyim size
Neden küçültmek isteyesin ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılbüyük diye işte
- +1 yıl
Onu bende anladım. Ama olaya bakış açıları farklı olunca iş değişir. Eşiniz felan varda o mu istemiyor, sizi rahatsız eden bir durumumu var, dalga geçilecek kadar mı büyük? Nedir yani? Kadınların %50'si göğüslerinin küçük olmasından yakınıyor ve büyültmek için tonlarca para harcıorlar.
Soran+1 yılEvet o anlamda şansliyim küçük değiller çok küçük göğüs de sevmiyorum da 85-90 olmali
Gizli Üye(36-45)+1 yılbırak kalsın öyle neden küçültüyonmillet büyütmek istiyor hem erkeginin de çoook hoşuna gider
00 Yorumla
+1 yılLink ver görmek istiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılGörmesen daha iyi olur ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bozma öyle kalsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAz az çok değil :))
Bir şey yapamazsın ameliyat ile ancak.
00 Yorumlavucut yapın nasıl? uyum saglıyormu?
02 Yorumla
Soran+1 yılUyumlu ama az küçük olabilir
nedemek küçültecem gelmişssin 35 yaşına
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye göğüs küçültmeyle yaşın ilgisi ne?
kucultme öyle kalsın harıkalar
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki gördün:))
saçmalama harika bir ölçü
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler öyle düşünüyor ama işte ben küçülsün istiyorum biraz
Soran+1 yılIstiyorum istiyorum birazcık küçülsünler fazla değil
+1 yılsoğuk su ve buz dene :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBuz ne yapıyor? şaka mı bu:)
- +1 yıl
yo gerçek. buzun hücreleri canlandırıcı özelliği var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimkide küçükk bana ver :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha tamam ikimizin de işi çözülür:))
+1 yılkilo verince küçülüyo
00 Yorumla
+1 yıl95 mi uv cidden büyükmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİri kalsın bence seni alan bayram etsin :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmeliyat oldum cok mutluyum
00 Yorumla
+1 yılkilo ver küçülür
00 Yorumlaboy ve kilon kaç kanka?
00 YorumlaCup ne önemli olan o
04 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim kaç defa sırt ölçümle ilgili değil orda problem yok göğüslerim büyük
Soran+1 yılO markaya göre değisiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirak oyle kalsin :))))
00 YorumlaSpor yap
011 Yorumla
Soran+1 yılSadece göğuslere yönelik hangi sporu önerirsin?
Soran+1 yılHaklısın galiba spor yapıyorum yapmasınada ne olursa olsun göğus pek küçülmüyor
Soran+1 yılO yüzden bölgesel sordum
Soran+1 yılBenim amacım sıkılaştırmak değilki işte yani sarkma şikayetim falan yok sadece küçülme istiyorum ağırlık çalışmak ne gibi bir sonuç verir?
Soran+1 yıl90 olurmu:))
Soran+1 yıl:))) iyi saol ben 90 yapim en azından ozaman
hava yastığı vol.222
00 YorumlaIri meme candir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac cm goguslerin
02 Yorumla
Soran+1 yıl95 sütyen ölçüm
Cevap sahibi+1 yılO onemli degil gogus cevren kac cm
Sen galiba bekarsin
00 YorumlaBence gayet güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılemdir :)
00 Yorumlakilon kaç :)
0102 Yorumla
Soran+1 yılYok kilodan değil göğüslerimin ölçüsü boyle kilolu değilim
Soran+1 yılBende onu diyorum işte görüntü olarak 95 olmaları kiloma göre biraz sırıtıyor
Soran+1 yılYok yok ramazandan sonra halledecem bu işi:))
Soran+1 yılHmm oldukça ilgi çekiciler emin ol oldukca
Soran+1 yılYa tamam bak bir erkeğin hoşuna gitmesini anlıyorum elbette o gözle baktığım zaman farkındayım nekadar güzel olduklarının da ben günlük hayattaki duruşlarından ve kullanımlarından şikayetçiyim yani erkeklerin ilgisi göğüslerimde olsun diye gerek yok :)))
Soran+1 yılHım evet çok masumlar:) ben onları 90 yapim daha masum olsunlar bayramdan sonra gerekli çalışmalara başlicam:))
Soran+1 yılYok da illaki vardir bir cozumu ameliyat dısında koca karı ilaclarıyla olmaz
Soran+1 yılÇok kötüsüünn:)) yok yok kafama koyduysam yaparım bak gör küçültüp burada gelip yazıcam başardım diye :D
Soran+1 yılGörürsün küçültüp sütyenimin fotosunu atıcam bedenini yazan yerde 90 yazısını göreceksin bak gör:)))
Soran+1 yılBir ay sonra ilk sinyaller gelecek:))) iki ay sonra 80 bile yaparım ben bunları çok hırs yaptım:)))
Soran+1 yılYok fena planlar yapıyorum bikaç aydır yoğunlaştım bu göğüslere ben taktım onlara kafayı:)) bir yerle görüştüm sporla falan çözecem bu isi :))) üç ay ilgilenirsem zaten 85 lik füzeye dönüşür bunlar :D
Soran+1 yılBir ayda 90 üç ayda 85:)) hedef bu
Soran+1 yılYoook olurmu hiç şu an 95 ler 85 olmadan fitili ateşlemem 90 ya da 85 olacaklar:)) yani sutyenimin olçüsü 85 olunca ben ve göğüslerim kutlama yapıcaz :D
Soran+1 yılHaha fakir eğlencesine bak :)))
Soran+1 yılHaha yarar walla:))) neyse ben çalışmalara başlim 90 olunca haber edecem:D
Soran+1 yılEvet evet bu gece başlıyorum ilk çalışmalara start vereceğim:))) bu arada kom marka bir sütyenim var markayı niye söyledim çünkü kom da ki ölçü 90 B demekki yeni göğüs olçüme kavuştuğumda kom da 85 b olucam :D
Soran+1 yılHaha yaw yok benim göğüslerden değil markaya göre değişiyor :))
Soran+1 yılHayır beni kandıramaz kom 90B ama diğer marka sütyenlerim 95 A:)) çoğunluk 95A diyor o yüzden kom 'a inanmıyoruz ve küçültüyoruz :)
Soran+1 yılKomdan uzak duruyoruz artik:)) neyse ben çalışacağım hadi başarılar dile bana ben başlim:))
Soran+1 yıl
Soran+1 yılAaa hata oldu :(
Soran+1 yılHayır görünmüyorki ne gördün:))
Soran+1 yıltamam işte şimdiki ölçü o:)90b bugün 21.07.2014 yakında gelişmeleri aktaracağım başaracağım sonra benzer sorunları olan kişilere burada yardım edeceğim:)))
Soran+1 yılHerkes ne gördü sadece bir olçü yazıyor göğüslerimi gönderecek değilim :D
Soran+1 yılYani göstermem onları kimseye asıl o ayıp:Dözelle ilgili kuralcıyım biraz:) türkan şoray kanunları tarzında kanunlarım var:D
- +1 yıl
ahaha korkma sarkıntılık etmem :)
Yine de sana kalmış tabi, ama Türkan Şoray tarzı kanunlarına, Kadir İnanır gibi kural tanımaz bir tavırla yaklaşmayı da biliriz :P neyse Kadirlik bende kalsın, yaklaşmıyım öyle :D Ürkütmiyim ceylanı :P 95 ten 90 a gitme yolunda hayal kırıklığına uğratma sende beni :))) ( gerçi başaramıcan ama )
Soran+1 yılBaşaracağım @DogusEfe ve yaklaşık 2 haftaya kadar göğüslerim istedığim hale ilk adımlarinı atmış olucak:))
Soran+1 yılAhahaha söylim bugün burdan çıkabilirsem (sayende çıkamıyorum:)) önce bir ısınıcam sonra yüzüstü yatılıp yapılacak bazı hareketler var onları yapıcam göğüs kaslarına yönelik sonra ayağa kalkıp yine bikaç hareket çalışıp bunları hergün uygulayıp 2 gün sonra da başka bir yardımcıyla (bayan:)) bunlara el atıcaz :))) oldumu simdi:)))
Soran+1 yılGeç geç geç sen dalganı :))) yaptım bile ilk hareketleri ve söylim bu yalnızca yardımcı olacak asıl işlem yardımcımla tamamlanacak :)))
Soran+1 yılSen daha uyumadınmı:)) ya yok benim yardımcı bayan uzman ellere teslim edicem ben göğüslerimi cidden:))) ama doktor falan değil ameliyat değil sadece spor ve çesitli kas çalışmaları yapıcaz birlikte:))
Soran+1 yılBu arada nette göğüs fotolarına bakarken en büyük göğüslü kadının fotosunu gördüm inan onları görür görmez gözlerimin nekadar açıldığını şu an tarif edemem:)))) benimkiler onun yanında minicik kalır:))) yani zaten onlar göğüs değil bence başka bir boyut :D
Soran+1 yılHahaha yaa sormaa korktum yeminle :)))) dedim bunlar böyle mi geziyor gerçekten diye offf Allaha şükrettim ciddi ciddi bir kere daha :))
Soran+1 yılŞükrediyorum tabiki ama az küçülmeleri için bir aylık ya da 2 aylık çalışmayı yapıp daha da şükredecem :))))) gördünmü dediğim kadının göğsslerini alman?
Soran+1 yılEğer yanlış okumadıysam bir dizi ameliyattan geçmiş haliymiş suanki
Soran+1 yılBenimkiler öyle degil tabiiiiiiiiii dur agzından yel alsın:))) hoş görmedin ama biraz daha küçülünce daha seksi olacaklar dediğim gibi küçültecem dediysem mandalinaya dönüştürmek gibi bir niyetim yok sevmem küçücük öylede :))) yani benim ellerim kibardır ama avcuma sığmıyorlar büyük büyük azcık büyük;))
Soran+1 yılKadın nasıl yaşıyor o göğüslerle değilmi ne zor yaa
Soran+1 yılYaa deme öyleee:( yok hem bilinçsiz şeyler yapmicamki olmaz öyle:)
Soran+1 yılYok yaaaa ben -1 falan vermedim
Soran+1 yılNiye vereyim?:)
Soran+1 yılBigboobs großetitten :)) eksiyi yedik:))
Soran+1 yılAma bigboobs güzeldir diyoruz konuyu kapatıyoruz o halde :)))
Soran+1 yılBigboobs sen mesaj at :))))
Soran+1 yılAdim yok mu :))) cok ayııp:))
Soran+1 yılAdım var çok da güzel bizimkiler abime can bana canan demiş çok romantik bir aileyiz :))
Soran+1 yılDoğus cum cum canan95 tabiki :)))
Soran+1 yılAaaaaayyyyyhhhh kodlimmi daha napim canan95:))))
Soran+1 yılIste atamıyorum sen at:)))
Soran+1 yılBulursun bulursun;)
Soran+1 yılNicki aratarak:)))
Soran+1 yılSeverim öyle saklanbaclı falan oyunlari :D
Soran+1 yılGörünüp kaybolmayı falan filan :d
Soran+1 yılKonu yokki ;)))
Soran+1 yılOoooooyyyy oyyyy ömrümü yedinnn:))))
Soran+1 yılSoru sordum şimdi cevap da ver hazır bulmuşken:)))
Soran+1 yılSorulara bakarsan bir zahmet:D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat