belki de adet dönemi yaklasiyor diyedir :S
Azgın bakire sendromu diye birşey var mı?
belki de adet dönemi yaklasiyor diyedir :S
yeter diyosan şu yediklerini içtiklerine biraz dikkat et afrodizyak olan gıdalar tüketmememye bak hımm bol bol soguga yakın duş öneririrm ide aklını başına devşir iki dakkalık zevk için hayatını karartma mastb. devam şeker :)
düsündüm de ben devamli bu tarz gidalari tüketiyorum :D sagol valla uyari icin :)
milletin dediklerine kulak verme evlenmeden yapma derim ilerde sıkıntı olur 5 dkklık zevk için hayatını zindan edersin mastırbasyon yap daha iyi :)
azgınlık başa bela ,gelir geçer aldırma
bunun sendromu olmaz biraz rahatla
herkese de aldanma,pişman olursun sonra
1 anlık istek sonun olur der fobiamania...
woooww,en iyi cevap olmayi hak ettin canim :))))
teşekkürler,herşey senin içindi ;P
eyvallah :D
hormonların aşırı salgılanıyor olabilir,doktora git.genel de bu tarz durumlar progesteron hormonunun fazla salgılanmasından oluşur.
ilginc. dikkate alicam canim, tesekkür ederim ;)
Cevap
33Cevap
şeytan dürtüyodur uyma sen ona. istekli olmak iyi bişey ama bakire olmamak kötü. bu kadar azdıysan evlen biriyle
Tutman gerek kendini. Pişman olacağın bir şey yapma.
off evet sonradan pisman olursam diye de düsünmüyor degilim :S
İşte sırf azgınlık olayına gitmesin yani. Vakti gelecektir onun da doğru kişiyle merak etme:)
hiç duymadım böyle bir sendromu ama herkesin hormonları aynı olmuyor libidoyu belirleyen testesteron hormonudur git ölçtür olmadı, aklını başka şeylere ver odakla biraz. daha da olmadıysa pişman olmayacağın biriyle birlikte ol yaacak bir şey yok:DDD
gece gece sanal arayışındasın gibi gelmeye başladı git banyoya artık:..
yok ya ne sanali, derdimi paylasiyorum sadece herkes gibi ;)
bütün erkekler ilgini çekiyorsa istemediğin birisinin kolları bir kızınki olmalı sanırım?
öyle demek istemedim. yani sirf begendigim icin ama aslinda sevmedigim, birlikte bir gelecek düsünemedigim, kisacasi gecici biri icin bekaretimi yitirebilirim bu gidisle diye endiseleniyorum
aksine cok ilgilenen var, ama sorun su ki, bende birden fazla kisiyle ilgileniyorum, yani tek kisiye endekslenmedigim icin hedefe odaklanamiyorum :D
hayir, üniversitedeyim.
ahhh, o kisi bi karsima ciksa..solugu nerde alicagimi biliyorum :D
olabilir tabi ama yinede kendini herhangi birinin kollarında bulacağın duruma gelmezsin.
Dönem dönem olur dostum cok takma kafana . düzelir yakında dert etme
bu dediğin olabilirliği olan bişeysede bayanlar bunu dısarıda ii gizliyor tebrik ediyorum tüm bayanlarımızı :)
banyonun fiskiye başlığı kocan olsun tazyikiyle anladın sen.
o bile kesmez beni :D
Ulan şansa bak bizim etrafımızda yok böyle hatun ya ateşi söndürmeyi bilirizde yok yok.
21 yaşında azgın bakire isen 41 inde manukyan olursun dikkat
mastürbasyon yap rahatla.herkes yapıyo sen mi eksik kalacaksın.
o da bir yere kadar artik, yetti be :D
bende o durumdayım.artık manuel bi işe yaramıyo.bende doymuyorum.ne yapacağımı bilmiyorum.
libidosu yüksek olanlardansın sevgilin olacak kişi cok şanslı
kiymetim bilinirse tabii ;)
ama dikkat et kendine bu şekilde gidersen kucaktan kucağa gezersin kendini frenlemsini bilmen gerekir
Canim svdiginle yap drim ben kendini tut mast falan yap ne diim
haklisin canim, allah bir an önce karsima cikarir insanllah sevebilecegim birini :)
Insss:)
sana ne. ha sana ne ?
şimdi tüm erkekler derken ben de dahilmiyim hariçmiyim diye bir espiriyle sorunun içine girdim :)
Yumurtalama dönemindesindir, sabret geçer istekliliğin. Bu sürede de aklını başka şeylere ver, cinsellikten uzak tut aklını.
Olabilir bu zevk olayı olucak tabi ben oluruna bırak, istemiyorsan kendini dizginle :D
:D sen ya erkeksin yada :D kesinlikle erkeksin :D böyle kız düsünemıyorum :)
bende bi anormallik var yani, bunu cikarmaliyim bundan ? :)
kONUŞmaların feLan değişik beni koca bi itfaiye ordusu felan gelse söndüremez diyorsun. sen baya bi yanıorsun bunun sebebi ney .s senın daha yas kac ki ? en fazla 22-23 tür
21 (asagida yaziyor)
öyle degil ! ben gercek iliskiden bahsediyorum, birbirinin tenini kokusunu hissetmekten. amacim sandigin gibi sanalda camda poz vermek falan degil yani, hele poz görmek hic degil
yaz gelmeden ne bu ateş
valla yaz kis böyle bende :D
hmmm sende 4 mevsım yagıslı gecıo desene:(
hahah öyle de denebilir sanirim bu saatten sonra :D
uzun surelı dusunebılecegın bır ılıskıye adım at ve bos yere tutma kendını , cunku bu gıdısle tutamyacaksın en azından tadını cıkararak cıddı bır ılıskı yasa
dogru söylüyorsun da, herkes bir iliskiye uzun sürer düsüncesiyle baslamiyor mu? garantisi yok ki bu isin. önemli olan güvenilir birini bulmak, ister uzun ister kisa vaadede. agzi siki olsun, cenesini tutsun, hatta aramizda yasananlari mezara tasisin, o derece :D
cıddı sevgılı ztn agzı sıkı olan ve yasadıklarını kımseye anlatmayandır...bu dedıklerını yapacak oanlar sadece tek gecelık ılıskılerın adamlarıdır..sen de bu ıkı tur erkek arasındakı farkı anlayacak yastasın...21 yasındakı bır kız erkek arkadası onunla hangı amacla cıkıyor anlar...ama amacı ne olursa olsun sex bu ısın bır parcası da olacaktır bunu da unutma..cunku erkek de ıster bunu, ama aslolan nıyetı
haha söndüren biri olur mutlaka merak etme önemli olan kimin söndürdüğü :D
Ya git bir yakışıklı bul yap gitsin neyin derdindesin ?
git ver madem birine kurtul bu dertten.. doya doya seviş ondan sonra
Burada yüzlerce hiç istemediğin kol bulabilirsin. Kafan rahat olsun.
doğru duşa naş naş :)
cok tatlisin :))
cewabı kendin wermişin zaten
nerelerde takılıyorsun..
dünyada
olabilir :)
bence sen bı bara git 2 saat takıl tamamdır :)
haha uzak dur benden :D
peki :P
bi an korktum senden :D
Mesaj aman dileklerimle
güzel bir soru valla bende aynen öyle
ateşini degişik bir yolla söndürmelisin !
olabilir
gerçekmisin...
nasil?
şap yala geçer
sonun vahim.
yaş kaç
21
evlen
yoğurt sür
hemen evlen gayli:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar