cevap verenlere +1 lerini verdik :)
Mastürbasyon yapmama rekoru kırıyorum, zarar var mı?
cevap verenlere +1 lerini verdik :)
rüyalanma olmuştur kardeşim benim. normal süresi 15 gündür aşağı yukarı onun. sen atmadığın için de vücudun kendisi atar. yani rüyalanmışsındır ama sen farkında olmamışsındır. muhtemelen cenabetsin yani :D
sanmam bro :D günde max. 3 saat uyuyorum onda da anlamayacak kadar ölü değilim :) işte son günlerde şu tahrik olayı başladı, en ufak şeyde bile hareketleniyoruz.
kardeşim bu kadar uzun süre yapmayınca normal zamanda da boşalıyosun. ereksiyon halinde olman da gerekmiyo yolda yürürken bile gelebiliyo. anladın mı. o yüzden kesin cenabetsin yani :D
diyorsun :D o olabilir işte götümüzden ter akıyor arada fark etmiyor olabiliriz :D
sen beni dinle istediğin kadar yapma orası beni ilgilendirmez de banyo yaparken gusül al. olmama ihtimali yok yani ;)
eyvallah :)
ne demek ;)
spermlerini öldürme. haftada 1-2 yapman lazım
1-2 sıkıntım vardı o yüzden 15 gün kadar yapmadım, yani içimden gelmedi ondan sonra da kaldık öyle. bir süre daha sabır.
git boşalt 2-3 posta. söylüyorum bak zararlı o iş.
baktım netten de dediğin gibi rüyalanma da yok sakat iş. neyse eyv. yarın bakayım hal çaresine
Haftada en az 3 kere bosalman, prostat riskini azaltir.
Ne diyeyim, aptallik bence.
dediğim gibi başlarda isteyerek değil dertlerden vakit istek bulamadık sonrada öyle alıştık.
Sus benimde 3 haft oldu bende rekor kirmzk istiyorum :))
başlarda zordu da sonradan unutuyorsun bile :) kapışalım ben öndeyim şimdi :D
Hahaah ruya isi kotu oluyor oda olmasa :)
yaz başından beri günde 3 saatten fazla uyuyamıyom bide arada gün içi kestirmeler oluyor 30-45 dk arası o yüzden rüya olayını çözdüm ben :)
Asljnda bende uyumuyorum cok ama ne oluyorsa sabahz karsi oluyor :Ss
o zaman yapacak bişey yok 3 haftada kalır rekor :)
Haaha oyle gibi simdide regl olmaz benim is sakat sende durma cok kasiklarina zarar :)))
aynen herkes aynı fikirde bozma zamanı gelmiş :)
;)))
Cevap
6Cevap
haftada 1 kez yap kardeş, rüyalanma yaşıyorsan sıkıntı yok ta rüyalanma yoksa, sıkıntı olur yumurtalrda şişme morarma olabilir. Arkadaşımın başına geldi. Arasıra spermlerin yenilenmesi gerekiyor.
uyku sürem kısıtlı ondan yok rüyalanma da. riske girmeye gerek yok o zaman bozalım yarın durgunluğu
Bence boz kardeş, ama öyle erotik şeyler izlemeden yapsan daha iyi onlarda alışkanlık yapıyor bu seferden hergün yapmaya başlarsın dengesini iyi ayarla ;)
haftada 1e çekeriz ayarı :)
Başarılar o zaman ;)
neden yapmıyosun kardeş Sikin kalkık gezersin her sn :D
her sn değil de en ufak şeye bile kalkar oldu :D başlarda sıkıntılı 1-2 konu yüzündendi sonradan kaldı öyle
yap gitsin :D
yaparız bro yarın :D
kasıkların baya agrır :D
sızlama oluyor o da nadir :D
çok yapmak gibi hiç yapmamak da kötü. sperm kaliten düşer hatta performansın da etkilenir. erken boşalma sorunu oluşabilir
Olmaz öyle şey kardeşim :)) sen ruyalanmışsındır haberin yoktur :)
zararı yok
iyi bari. sorun çıkmasın sonradan yeter :)
sıkıntı yok
Yapmazsan kiremit tutar daşşakların taş olur.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar