mastürbasyon olcakmış k.bakmayın artıkın :D
Mastürbasyon yaparak erken boşalma sorunu olup olmadığını anlayabilir miyiz?
mastürbasyon olcakmış k.bakmayın artıkın :D
Mastürbasyon yaparak erken boşalma olup olmadığını anlayamazsınız. Mastürbasyonda boşalmalar genelde kasılmalar ile birlikte erken görüldüğü için bu sorun varmı yokmu bilemezsiniz. Ancak gerçek bir ilişkiye girdiğinizde anlayabilirsiniz.
+1
Erken boşalmadan bahsedebilmek için en az 6 ay düzenli cinsel hayatın olması gerekiyor.Eğer 6 ay düzenli ilşiki yaşayıp boşalma refleksini kontrol edemiyorsan erken boşalmadan söz edilebilir.Mastürbasyonda çabuk boşalır insanlar zaten.Mastürbasyonla anlayamazsın erken boşalmayı yani.
t.ederim saolasın bi adam gibi cevap veren sen çıktın yahu :D
Çabuk mu boşalıyorsun mastürbasyonda?
yani lik yapıştı 2 dakkada falan diğerlerinde daha uzunda kafama takıldı biraz ya.
Gerçek ilşiki önemli.Zaten erken boşalmanın en önemli nedenlerinden biri acele ile yapılan mastürbasyonlar.Lisede filansın sanırım.
üniversiteye hazırlık. yapmim mi yani mastürbasyon? zararlımı
Boşalma refleksini kontrol etmede mastürbasyon teknikleri kullanılıyor.Peniste sertik oluşup zevk hissi gelene kadar mastürbasyona devame diyorsun.Boşalmadan durup sönmesini bekliyorsun penisin.Sönünce tekrar sertleşene kadar yapıp zevk hissi almaya başlayonca bırakıyorsun.Bunu devamlı yapıyorsun.Boşalmadan bırakacaskın sönecek tekrar başlayacaksın.7-8 kez yap böyle.Faydası olur.
ben zaten genelde hep böle yaparım daha uzun sürdürmek için
İşte boşalmadan hep böyle yapmaya alışırsan iyi olur.erken boşalmayı önleyebilirsin.
yaparım bundan sonra mutlaka t.ederim
Çok zevk almaya başlamadan bırak gevşe iyice tekrar başla.Rica ederim.
ben mastürbasyon yaptığım zaman 3-4 dakika içinde boşalırım ama cinsel ilişkide 30-35 dk yı bulmuştur. Yani bunu mastürbasyonla anlayamazsın erken boşalma bana göre psikolojik bişi kend kontrolünde olan bişi o ne kadar irade o kadar ekmek kısacası böyle diyim sana :-)
Cevap
7Cevap
olacakmış derken :) ne yaptığının farkında bile değilsin sen sanırım :D
gösterebilirim :D
yahu yaptığında yorum olsa kız olsa nie yapim onu sende :D eee öğrenmeye çalışıyoz soruyoz işte azimle yolumuzda ilerliyoz daha napayım ya :'(
t.ederim :D
Daha dogru durust adini bilmiyon bide konuyla ilgili soru soruyorusn:D
adı önemlimi. sende benim adımı bilmiyon ama cevap veriyon :D uygulamısını gayet iyi yapıyom gösterebilirim :D
Cevap verecem tabi.sen buraya cevap almak icin soru sormuyormsun zaten!cevap istemiyorsan soru da sorma!
peki sen erkekmisin benim yaptığıma cevap verebilcek bende olan sende var mı
elle kaç dk da boşalıyorsan ,kadınla da o dakika içinde boşalırsın.
arkadaş mastürbasyon olayında o kadar ileri gitmişki mastürbasyon olmuş artık MASTERmasyon:)
masyon da ileri düzey'e gelmiş insanlara "master masyon" denir.
mastırmasyon ne olum adını bilmediğin şeyi nasıl yapcan :D
uygulalı gösterebilirim no problem :D
mastırmasyon değil mastürbasyon
al düzelttim :D
aferin:)
:D
gülmekten cevap veremiyorum.
bunu nasıl yazdın mal :D
kabul et mastırmasyon çok komikti.ayrıca mal sensin bunu da kabul et.
olum bak git.
/watch?v=5nH-mWP-yIo
youtubenin sonuna yapıştır izle. olum bak git diyom başkada bişi demiyom :D
anlaşılmaz
+1
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?