90c göğüslerim var voleybol oynadığım için küçültmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Küçülttür tabiki de ne o öyle karpuz gibi
Küçülttürme manyak mısın sevişirken çok işine yarar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
90C göğüsler normaldir yani tam ebatındadır :) rakama bakıp karar vermemek gerek rakam sırt ölçüsü oluyor önemli olan harf ölçüsü C cup en ideal ve en tercih edilen diye biliyorum :) bence gayet güzel B şıkkı dedim sevişirken işine yarar ama çok fazla karpuz gibi değil o göğüsler :) karpuz gibi olanlar 75D olanlardır o da kişinin hem zayıf göğüslerinin de büyük olduğunu gösterir :) Onun yerine 85D silikon sutyen kullan derim :)
Okey teşekkür ederim :)
rica ederim :)
Lütfen TSE'de çalışıyorum de :(
eğer o muhteşem varlıklara dokunursan seni dava ederim sürüm sürüm süründürürüm doğduğuna pişman ederim sen ne çeşit bir canisin yaa o güzelim muhteşem şeylere nasıl kıyacaksın yaaaaaa seni tüm kalbimle tüm ruhumla kınıyorum..
Ahahah :D
LAyyyn benimkiler küçük diyince hepiniz ben küçük severim zaten tam ağzıma göre avcumada sığar ne güzel diyosunuz ama :(( ne yalancısınız yaa bunlara malzeme olsunda :(
Bunlara meme olsun yeter :D
manyakmisin kizim o ölcüleri isteyen kac kiz var biliyormusun :D ne kücültmesi git adam gibi sporda takilan spor sütyenlerini kullan.. Kücültmekmis tövbe estf. :)
Cevap
43Cevap
Küçülttürme manyak mısın sevişirken çok işine yarar dicektım zaten sen yazmıssın mutlaka buyuk olmasının faydasını gorursun voleyboy seyırcısıde baya artmıs olur senın sayende hemde
Yok yok kaç kız senin göğüslerine sahip olabilmeyi hayal ediyor biliyor musun bende 2 sen voleybol oynadım antrenörlük belgem var ama ben bile tavsiye etmem kendileri küçülür zaten bir süre sonra emin ol :D
Sonra sarkmasın da :D
Hadi yaa :) iyiymişş :)
Ama büyük işte :(
Emin misin :)
Ohh süper o zaman :)
Teşekkürler :)
Benim öyle memelerim olacak küçülttüreceğim he...
...küçülttüreceğim tabi amk, bir erkek olarak o memelere sahip olmak sorun demektir... :)
Ahahah :D
profosyonel voleybol oynayacaksan bahanen olur küçültmek ama bir erkek olarak şimdiden üzüldüm küçültmek istediğin için :P
küçükltmeden önce bir iki mıncıraydık :(
güzelim göğüsleri ziyan edeceksin
Ahaha zevkle :D
tamam ben bekliyorum ya da adres ver geleyim mıncırayım gözüm açık gitmiyim :)
sporcu sütyeni var kalitelisinden al gayet sıkı tutuyor...
bu arkadaşı dinlemeni tavsiye ederim iyi voleybolcu :D
:DDD
millet bnlerce dolar verip büyütmek için kıçını yırtar sen küçültme peşindesin, güzelim özürlüsün sen git adam gibi bir sütyen destekli mestekli bitir olayı TÖVBE TÖVBEEE
göğüsü küçük olup hayata küsen bir hemcinsine bağışla
O karpuz göğüslerin için seninle evlenebilecek insanlar tanıyorum :))
Sanmam :)
Küçülttürme manyak mısın sevişirken çok işine yarar
Nasıl bir ikilem bu, voleybolu bırak film sektöründe iyi kariyer yaparsın
ne küçült ne büyült
sporcu atleti kullan sabitleştir karpuzları :))
görmek lazım tatlım ama bence sorun çıkmaz yani. artı olarak büyük göğüs benm şahsn hoşuma gitmiyo
Arayıp da bulamadıgımız seyleri sen bir de kucultmek mi istiyorsun... Katilsin kızım sen :))
Büyk gögüsler her zaman sevişrken güzel oluyor sakın dokundurma emdiriken zevk alırsın
hiç öyle bişey duymadım ee daha ne arkdaş güel işte :)
küçültmeni gerektirecek bir şey yok bence böyle kalsın boyutu gayet iyi
B sikki bence seks in en güzelleri onlar ufaltma tabi
Voleybol oynarken sıkıntı olur senin için küçült de nasıl yapcaksın?
çok dikkat çeker zıpladıkça smaçta işin zor dicem ama sonuçta oynayanlar nasıl oynuyor:D
Bence gayet iyi elletme dik ise tadından yenmez yaş kaç?
öyle karpuz gibi göğüs için millet birbirini öldürüyor:) manyaklığın lüzumu yok elleme karpuzları:)
90C deyince dikkatimi çeken bel ölçün 90 mı yani?
90 ise eğer kilon var demekki. yoksa zayıfsın da sütyen ölçün mü yanlış?
Bence küçültmemelisin :D
Meme aşktır, aşkından götürme.. dsada
Sen 90 sırt genişliğine sahipsen bildiğin şişkosun... zıplaya bilcen mi? Smac blok falan?
53kiloyum boyumda 168 kilolukla bir ilgisi yok
Iç giyim magazasinda çalıştım :D yasli sisko teyzeler 90c giyiyordu.
Benimki onlar gibi sarkık değil tatlım dik. Sporcu insanım neyden bahsediyorsun sen
75 c desen veya 75 d desen inanirdim. 90 sirt genisligine sahip sporcu falan olmaz. Sumocu haric.
Aynen katılıyorum. Annem 85c giyiyor, sarkıkta değildir göğüsleri ama bir sporcu olacak kadar fit de değil yani kilolu az da olsa. 53 kiloya 90c çok fazla be canım. Şu an benim kilomdasın ve bana sürekli kilo almam için baskı yaparlar 90c göğüslerim olsa sanırım belime inerler, sırtım taşıyamaz onları bu kiloyla :) Bir yanlışlık olmasın senin kiloda ya da ölçülerinde?
75d filansındır sen. Denedin mi hiç? Genelde piyasada b-c cup bulunur.
Salllamış işte :D bunu bilmeyen abazalar da soruya doluşmuş cok güzel diyerek
bana sakla , ya da macın oldugıunda bana bırak
Ahahah :)
85 de bende var 95 yapmayi düşünüyorum :D
küçülttürme manyakmısın?
Saçmalama harika bir göğüs ölçün var küçültme
Ahaha teşekkürler :)
görmeden bir şey diyemem
ben ikisine de katılıom :D
anket cvplarına bır bakarmısnn:))
bir görseydik de öyle karar verseydik
o ne öyle karpuz gibi
ne yalarım biliyormusun üffff diyorum harika bence
Ahahah :P
Hic kücultemeye gerek yok super goguzlerin var
bulunmaz ki onlardan sakın yapma:))
yaaa sacmalamaaa mıllete bak olmayanlara bak
sevisirken arasinda git gel yaptirirsin :)
voleybolu bırak :)
saçmalıyorsun
Küçülttürme derim.
Benim olmalısın :/
Değilim ama :(
çüşşş
küçültme cnmmm
Senin amacın ne :D
Cevap a
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar