+1 yılannem birgün dolabımı düzenliyecek olursa fleshlightımı görebilir..
eğitim arşivi pc.de alenen duruyor, kardeşim bulup da öğrensin diye
sevgilide öyle birşey yakalasam birşey olmaz, ilişkiye yeni bir boyut gelir.
babam da birşey bulmasın, onun konuyla hiiç ilgisi yok
yalnız fleshlightı kuruması için dışarda bıraktığım bir zamanda unutup gidersem valla evdekiler bulur, o zaman ne olur bilmiyorum :D annem görse birşey demez, babam da git evlen der galiba :D
annem dergimi görmüştü birşey demedi, tabi elimde değil, kitabın arasında unutmuşum :p47 Yorumla
Soran+1 yılaynen katılıyorum
- +1 yıl
:)) Sen bol bol dua etmelisin :D::D:D
- +1 yıl
obsesif kompusif olabilirim zamanla.. bazen çıkarken masaya bakıyorum birşey unuttum mu diye :)
- +1 yıl
asıl bombaya bakın: bizim kuzenle ardadaşlarına netten şişme aldık benim kartla. Kuzenin ardaşaındaymış sıra, annesi yakalamış, sürekli çocuğa sen git karınla uyu diyormuş :) şişmeyi d intihar ettimiş, patlatmışlar bu olaydan sonra. Kendini düşününemiyorum ya o halde
Soran+1 yılhahaaaa işte yorum budurrr
benim odada kumbarada durur kondomlar. enişte para var mı diye sallayınca bulmuş. 1-2 tehdit etti , bekar adamım ne olacak dedim. umursamadığımı göründe sallamadı :) artık diğer aile efradına söyledi mi bilinmez :) yine arada bir kumbaraya (!) gönderme yapsa da ben alınmıyorum :) 29 yaşındayız yapmayalım mı yani ((= Bu zamanda kızlar olmuş kazanova, kırkını okutmadan yenisini buluyorlar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılufak kuzenim tamponumu yengemle otururken yanımıza getirip "abla? bu ne?" diye sormuştu. allahtan yengem bişey sormadığı gibi ben de açıklama yapmadım.
216 Yorumla
Soran+1 yıldua et annenin yada babanın yanında getirmemiş:)ağbine söylemiştir yengen
Cevap sahibi+1 yıldayımın hanımıydı... söyledi mi bilmiyorum :(
Soran+1 yılbiliyosa söylemiştir .:)sen de suç .evde neden tampon kullanırsın ki.sonuçta birisine yakalanacaksın
Cevap sahibi+1 yılnapıcam? eve girerken dışarda mı bırakıcam?
Soran+1 yılped kullan.öğrenirlerse sorun çıkacağını düşünüyosan tabii saklayacaksın
Soran+1 yılhem hangisi rahat ped mi tampon mu
Cevap sahibi+1 yılzaten saklıyordum da bişekilde çekmecemin en uçlarını karıştırmış :) yoksa ailem eşyalarımı karıştırmazdı hiç. ped kullanmayı sevmiyorum. artık rahat rahat tamponlarımı kullanıyorum zaten :))
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle tampon.
Soran+1 yılbakire değilsen kullanmana engel yok tabii.neden artık rahat rahat ?evlendin mi öğrendiler mi?
Cevap sahibi+1 yılevlendim :))
Soran+1 yıl:)mutluluklar dilerim öyleyse.bana gelince bundan sonraki hayatımda kız olarak dünyaya gelirsem tampon kullanacam :)tepki verdi mi eşin bakire olmamana?
Cevap sahibi+1 yıleşine tavsiye edersin sen de... vermedi. zaten öncesinde onunla birlikte olmuştuk.
Soran+1 yılşimdilik eşim olmadığına göre tavsiye edecek kimse yok..belki bir yerlerde tampon satın alıyordur şu anda eşim olacak insan .henüz tanımadığıma göre
Cevap sahibi+1 yıl:))) belki de
Soran+1 yıl:))) kim bilebilir ki
Cevap sahibi+1 yılevet...
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakalanmadım ve inşallahda yakalanmam çok kötü bir durum :D
07 Yorumla
Soran+1 yılyakalanma tabii.ama yakalansaydın şimdi senden alacağımız bir cevap olurdu.peki al sana bir soru evde doğum kontrol hapı tampon gibi şeyler saklıyo musun?
Cevap sahibi+1 yılsaklamıyorum hiçbir riske girmedim
Soran+1 yılevet o zaman yakalanma olasılığın olurdu.doğum kontrol haplarını ne yapıyosun .evde saklamıyosan.veya tamponları
Cevap sahibi+1 yılgenelde vajina içine boşalma olmadığı için kullanmıyorum yada karşı taraf prezervatif kullanıyor
Soran+1 yılo zaman yakalanacak bir durum da kalmıyo zaten.peki ailen öğrense kıyamet kopar mı evde ve kaç yaşındasın ?
Cevap sahibi+1 yılreşitim ama tabiki kopar yani kıyamet sonuçta onlar benim iyiliğimi düşünüyorlar, ben hayatımı kafama göre yaşamam gerektiğini
Soran+1 yılkız olsam o kadar erken cesaret edemezdim heralde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
16 yasimda babamin kartindan "sevgililerime" dogum kontrol hapi aldigimda, komsu kiziyla pek cici olmayan bir durumda abime, bir kac kez de ekip arkadaslarim ve egitmenlere yakalandim. bunlar disinda olan condom yakalanmasi vukuatlarini saymiyorum. dalginlikla kasiyer kiza kart yerine condom uzatmisligim var... hala garip garip bakiyor onun vardiyasinda alisveris yapiyorsam.
00 Yorumla
+1 yılDoğum kontrol hapının kullanım kılavuzunu yıkanmak üzere olan pantolonumun cebinde unutmuşum hikayesinin gerisini tahmin ediyorsunuzdur zaten :)
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi de sen erkek değil misin .sen mi içiyosun hapı:))
- +1 yıl
yok sevgilim kaçırmış gününü talimatlarını okuyodum bende :)
Boynumda ve vucudumda bi kaç izle valideye yakalanmışlıgım vardır cüzdanımda ki prezervatifide görmediğine pek inanmıyorum kesn görmüştür..
00 Yorumlabelgerimin içinde yer alan p*rno arşivimi bilgisayarı kullanmış herkes biliyor
-resimlerim
-videolarım
-müziğim
-p*rnolarım16 YorumlaAnneme yakalanmıştım ve kuzenime. Ama pek umursamadım (:
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılay ben oğlumu yakalasaydım p*rno dergiyle heralde ağzına dolaya dolaya sokardım evleniceğine ne haltlar yiyo
11 Yorumla
Soran+1 yılya illa evlenmesi mi gerek.insan milletinde cinsellik doğumla başlar.p*rno dergi okumayan veya p*rno izlemeyen bırak erkeği kız bile yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere..
01 Yorumla
Soran+1 yılbir kere ne ? nasıl yakalandın kime yakalandın ?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer