yüz yüze değildik mesaj atmıştı
-Bakire misin peki?
-Dur bi bakıyım dedim bozuldu biraz konu kapandı ama kezban erkekleri sevmem bu çocuğun gözümde hiç bi değeri yok artık
kızanların birkaçı hariç hepsi ilişkiye giren tipler sanırım. ama neden kızıyorsunuz? neden o erkeği anlamaya çalışmıyorsunuz? belki de rahat ilişkiye girip giremeyeceğini anlamak için sormuştur. belki bakireyse bu benle yatmaz diyerek bıracaktır. ama ya aksi bir durumsa? ya benim gibi herkese evlenilecek kız gözüyle bakıp evlilik hayalleri kurup sonunda bakire olmadıklarını ya da bi şekilde birşeyler yaşadığını öğrenmişse bu bayandan önce olanların? ya yine hayal kırıklığımı yaşayacağım, üzüleceğim artık üzülmek istemiyorum, olmayacak kimseyle de boşa vakit harcamak istemiyorum diye düşünüyorsa? ister bekaret hastası ister zar kafalı diyin ama bakir bir erkeğin bakire bir kız istemesi en doğal hakkıdır. hemen demeyin her haltı yiyiyor ama zar duruyor diye siz onu alıyorsunuz öyle istiyorsunuz. aksine belki bir kaza belki bir hastalık belki bir tecavüz sonucu kaybetmiş olabilir zarını ama onun dışında eline başka birinin elini değidirmemiş hep namusuyla yaşamış sadece eşimle olsun demiş biri de olabilir ki baş tacı edilir. mükemmel bir insandır o. zar değildir burada asıl olan. asıl olan namuslu olmaktır. siz yine kendinizi tatmin etmek için namus beyinde olur diyeceksiniz ya ne desek değişmez sizin kafanız. malum bu zihniyetle hem ilişkiye giriyorsunuz hem de vicdanınızı rahatlatıyorsunuz...
- Bakire misin ?
- Neden evlenme teklifimi edeceksin !
- ? yook sadece merak ettim
- Evlenme teklifi etmiyeceksen merak etme !
:)
soru da çok itici yani sorulur mu öyle. bakireyim ama bozdurup bozdurup harcıycam falan de yani bilemedim
supersn ya :)
bakireysen bile değilim de, zarına değil sana olan sevgisini görürsün
Cevap
39Cevap
gerçegi söyle ki zaten ne dersen de ihtimal 2 olasılıga cıkar ya öylesindir ya değil gerçi ben yürüyüsünden anlıyabiliyorum bi bayan ın sormuyorum hic :) en güzelide onun sok olması sen nerden biliyosun diye
"Ay bende bir zar var, bizim salona perde çıkar yemin ediyorum ki" de :)
Eğer bi süredir devam eden , aşk temelleri üzrine kurulmuş bi ilişkiyse böyle bi soru sormak karşısındakine hakarettir diye düşünüyorum , eminim senin de canını sıkmıştır .
evt bakireyim ama önemi yok ters ilişkiye gireriz de... gözleri açılır gülümserse amaç farklıdır.. ama çok kızar üzülür ve seni terkederse seni gerçekten seviyordur.
:d
bakir misin de?
soruma soruyla karşılık verme derse o zaman düşünürüz.
biliyorum dalga geçer bir cevap olmadı, yaratıcı olamadım
bir kağıda "R.i.P (...)" yazan bir kağıt ver. fill in the blanks yapsın.
şıklar: A) Beyin B)Zar olsun. iki şık yeterli olur.
Seni tartmak için sormuştur.Cevabın evetse kendini geri çekecekti hayır deseydin seni yatağa atmanın planlarını yapmaya başlayacaktı :)
folloş olduğum bebeğim de yetemiyor kimse bana de
buz gibi olur
Peki sen bakir misin? diyerek sorusuna soruyla karşılık ver.Bu arada bakiremisin gerçekten
" ruhum F***e olduktan sonra bedenim bakire olmus kac yazar?" diyebilirsin
bakire değilim de bence..öyle olsan bile...acil terk edilecek erkekler liste başı...
+1
;)
Beynen mi? Fiziken mi?.. Beynen kimsenin bakire olduğunu sanmıyorum, beynen bakire olmadıktan sonra fiziken olsan ne olur olmasan ne olur.
eğer gerçekten seviyorsan onu hayır de sadece 1kerelik ise küfr et döv parçala :D
doğuştan değilim de :) doğduğumda zarım yokmuş de:D
Ben de emin değilim, Ne bulursam sokuyorum. Belki de gitmiştir dersin.
Bakirelik önemli değilse cevabını vermek de zor olmamalı...
ciddi düşünüyorsan bilemem ama cıkma zaman gecirme düşüncen varsa degilim de eger hızlı capkınlardansa işin zor
dürüst ol doğru cevabı söyle ve bu konuyu uzatmak istemediğini söyle geç gitsin
Bakiremisin? :)
bakire değilsen, bakire değilim de dogruca, dürüst bi şekilde.
bakireysen, dene bakalım, arkadan yaptırım, ellettirrim de, bakalım yüzü gülecek mi
bakiresen bakireyim de adam sana düzgün bi soru sormuş küfür veya hakeret etmemiş burda böyle kendini reklam edeceğine git dürüst cevabını ver.
ne varki bunda ya bakiresindir ya değilsindir ki arkadsın cıddı dusunuyo demekkı soruyo
çok aşağılayıcı bir soru ben çok ters cevap veririm kim ne hakla sorar bunu
Evet ama bağırsağımdaki zarı alıp oraya monte ettim diyebilirsin.
ewet canım birkaçkere diktirdim ama hala bakireyim
anatomiyemi merak sardın :)
barike olmadığını açıkça söyle.
Uf.snne be slk. Da diyebilin.
anammısın nedne sordun de
balta girmemiş orman gibiyim de :)
Değilim de bakalım ne diyor :)
kısmen bakireyim dersin :)
cevabımı 10 gün sonra söyleyeceğim de
değilim hic olmadım demek gerekir.
bakire olmadığını söylenebilirsin
el değmemiş dulum söyle :)