Erkekler internette tanıştıkları kadınlardan ne ister?

Geçenlerde internetten biriyle tanıştım. Yok, istemem dedikçe üstüme geliyor, asılıyor da asılıyor. Neyse iyi, bir deneyeyim bari, hiç değilse adamı tanıyayım dedim.

Günler geçti konular geçti, bazı şeyler yaşandı konuşuldu falan. Ben buna dedim ki "Ben sadece aşk veya cinsellik için bir ilişki istemiyorum. Zaten yaşadıklarımdan dolayı erkeklere güvenemiyorum artık. Yani niyetin başkaysa benden hayır gelmez!"

Ben bunu dedikten sonra bunda bir tripler, bir tafralar.

Bir hafta sonra normale döndü. Baktım adam beni takmıyo artık, daha bi rahat. Dün akşam en sonunda sordum "benden ne istiyosun?. Neymiş "Beni arkadaş olarak görüyomuş. Evet ilk başta düşünmüş bir şeyler olabilir mi diye, ama kararı olumsuzmuş. Ben güven sorunu olan ve yaşına göre kapalı düşünen biriymişim. Bu yüzden ona uymuyomuşum"

Sanki ben adama aşık olmuşum, bunu itiraf etmişim de beni reddetmiş gibi bi tablo çizdi bana. Şunu da belirtti tabi "Şimdi arkadaşmışız ama ilerde ne olur bilinmezmiş". Sanki ben dedim gel sevgilim ol diye.

Neyse özetle durum böyle oldu. Şimdi sorum şu:

Erkekler internette tanıştıkları kadınlardan ne ister? Ve gerçekten dürüst, iyi niyetli, amacı karşısındakini direk yatağa atmak olmayan erkeklerin sayısı, internette dolaşan toplam erkek sayısının kaçta kaçıdır?

Kızlar siz de karşılaştınız mı böyle tiplerle? Ben bıktım artık!
Güncellemeler
+1 yıl
Çok teşekkür ediyorum sorum için cevaplar verdiğinize, ama artık kafanızı yormanıza gerek yok. O anki ruh halimden dolayı bunu paylaşma ihtiyacı hissetmiştim. Önemli olmayan bir konu benim için. Yoksa bilemediğim bir soru yok ortada. Çok teşekkürler herkese ;)
Erkekler internette tanıştıkları kadınlardan ne ister?