hayatimda toplam 8 kişiyle beraber oldum 16 yasimdan 23 yasima kadar.türkiyede her yerde olmasa da bekaret takintisi var hala bazi erkeklerde...Bu durumdan ilerde yüzüme carpilmasin diye her kiz gibi universtenin yollusu olup diktirip evlenen kiz arkadaslarim gibi bende diktircem ve esime hiç öpüşmedigimi hic ciktigim olmadigini soylicem onlar gibi bu zamana kadar.kime kiz olmadığımi dürüst bir şekilde söylesem beni kullandı.en iyisi diktirmek namuslu ayagina yatmak.Dürüstlük ise yaramıyor Türk erkekleri kandirilmak istiyor.Bizde bkandiralim kizlar :)
Cevabın nedir?
Kafa o* olduktan sonra, diktirsen ne olur diktirmesen ne olur! Bi de kendin söylüyorsun, 16-23 yaş arasında 8 kişi! yani seni tutmasalar, Cicolina ya rakip olacan. 7 yılda 8 kişi! Bir çok kadın hayatında 3 bilemedin 4 görür. Hadi şimdiki yenilere diyelim hayatlarında 8 olsun! Kızım sen naptın? önüne gelene verdin anlaşılan! Dalga geçmek ya da azarlamak değil amacım ama gerçek böyle! şimdi kalkıp bakir birine bakireyim diyeceksin! onu kandıracaksın. Ama ruhun olmuş o*! kocaya gitsen bile o koca sana yetmeyecek ki! Sen bakir biriyle evlensende o evlilik uzun sürmez! muhakkak bir mazeret bulur o evliliği yıkarsın. O yüzden git masum birilerini değil, kendine layık, senin gibi ruhu o* bir erkek bul! artık evlenmesende olur sanırım! beraber yaşasanız yeter!
104 Yorumla
Soran+1 yılne alaka erkekler 8 kisile yatinca bise olmuyo kiz yapinca mi suç 8 kisiyle..bakirle evlenicem hemde onu egiticem her sekilde.o bna yeter sen bilmeden atip tutma hakkımda ben hicbi sevgilimi aldatmadim hep sevip kullanilip sonuç aldatilmak terk edilmek.bu zamana kadar bakir olmayan erkekler 30 kizi altina alan erkekler gidip hic koklanmamisla evleniyor,bu seferde bem hic dokunulmamisla evlencem :)))
- +1 yıl
Ben de onu diyom işte, sıfır bakir birini arayacağına, kendin gibi ruhu o* bir erkek bul diyom! seni anca o paklar! Temiz bakir birini kandırıp evlenmek ile o adamın hayatını rezil etmekten ileri gitmezsin! Ha kandırıldım deyip duruyorsun. 1 kez kandırılmış olabilirsin, 2 de anlamamış olabilirsin ama 3 oluyorsa o artık ahmaklıktır. O, artık O hayatı istemektir. Git eğer birini kandıracaksan, senin gibi bir erkek bul, bir şekilde onu kandır! temiz birini kandırıp 8 kişinin hıncını mı alacaksn
Soran+1 yıltemizliğin ölçütünu senin gibi bekaret olarak almiyorum ben.bakirle evlencem bakir erkek daha iyi hic dokunulmamista gerci benim icin kackisinin dokundugununda onemi yok ama bakir olcak intikam olsun..
En İyi Cevaplar
Bütün arkadaşlarım diktirdi evlendi diyorsun ya işte, burada neden soruyorsun anlayamadım.
44 Yorumla
Soran+1 yılonlarin diktircegimi bilmesini istemiyorym çünkü zaten beni bakire Bilolar :))
Soran+1 yılTeşekkür ederim sorunun cevabıni veren birini bulabildim :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanim seninle ayni durumu yasadim. Evet tipatip ayni. Defalarca kullanildim. Kandirildim. Sevmek sevilmek hakkim degilmis gibi yasamaya mahkum edildim erkekler tarafindan. Halbuki sokakta onune bakarak yuruyen temiz kalpli asik oldugum. adama deli gbi asik bir kizdim. Allaha dualar ettim canimi al diye. Almadi. Ne yasadim ne oldum. burada sana faise diyenler bunu ya evladindan ya bacisindan gorecek. Bu kadar acimasiz insanlar. Diktir. Bin kere bozdur bin kere diktir hatta. Eger diktrmrzsen goz gore gore faiselige itecek bu adamlar seni. Hic bir erkek sana es ve anne olmanin serefini yasatmayacak. Kulaklarini tika ve duzgun bir doktor bulup diktir. Allah yar ve yardimcin olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin canım Sagolasin inşallah sende halledersin
Zar dikilir ancak bekaret dikilmez. Şöyle ki, siz her ne kadar "masum" rolünü oynasanız da, bir gün elbette geçmişinizi öğrenecektir partneriniz. Yalanlar üzerine kurulu bir ilişki, temeli olmayan bir eve benzer.
Sorunuza gelecek olursak, geçici ve kalıcı yöntem olarak ayrılmak üzere iki türlü kızlık zarı onarımı var. İkisini de gerekli doktorlar, gerekli muayenelerden sonra yapacaktır.197 Yorumla- +1 yıl
+1
Soran+1 yılvalla yalan üstüne kurucam baska yol birakmadilar bana benim yasadigimi ben biliyorum sen değil.namusu zara baglasaydim zaten bugune kadar dürüst olup sekiz erkek tarafindan kullanilmazdim.namusu zara baglayan onlarşu anevli cocuk annesi tanidigim bile var diktirip evlenen yaramiyo dürüstlük deniyecegim yek yol yalan artik
- +1 yıl
Benim dediklerimden "namus, zardır" diye bir sonuç çıkaramazsınız zaten. Eğer düzgün bir evlilik istiyorsanız, sizi olduğunuz gibi kabul edecek birisini bulmalısınız. İster sekiz, ister onsekiz kişiyle beraber olun, benim cevabım değişmezdi. Yalan olmadan da pekala ilişkiler kurulabilir, bir aileye sahip olunabilir. Evet biraz zor, ancak imkansız değil. Ayrıca, zor olsa bile, yalanlar üzerine kurulu bir evlilikten daha tatmin edici ve gerçekçi olacaktır.
Soran+1 yıloylesini bulamıyorum canim bulamadigim icin tek seçenek bu..her ilişkide bir parca yalan vardir budaoyle olsun
- +1 yıl
Her ilişkide bir parça yalan vardır elbette, ancak buna yalnızca "bir parça yalan" demek kendinizi kandırmaktan başka bir şey değildir. Bu parçadan ziyade bütünün yalan olması. Yukarıdaki cevabımda da bahsetmiştim, temeli olmayan bir ev misali.
Her neyse, sizin hayatınız, sizin kararınız. Ne sonuca varırsanız varın, hayatınızda iyi şanslar diliyorum.
İyi geceler.
Soran+1 yılya bu zamana kadar bakir olmayan 20 tane kizi altina atan erkekler hic koklanmamisla evlendi bende bundan sonra dürüst olmamaya karar verdim kararımdan da donmiycem erkeklerin acimasizliklarindan sonra.erkeklerin geçmişimi bilmesi gerekmez.teşekkür ederim iyi aksamlar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
37Cevap
Dur daha diktirme biraz daha seviş ver o beğenmediğin seni kullandı dediğin türk erkeklerine , düğünden önceki gün diktirirsin yeterli olur.Ulan sanki millet seni kandırdı ırzına geçti bilerek isteyerek yattın milletle sonra kandırdılar diyorsun senin gibi yaptığının arkasına duramayan kızlar olduğu için zar takıntılı erkekler var
57 Yorumla
Soran+1 yıleevet nisanlanip ailesiyle tanistirip nisanlilik doneminde yatip evlencem die kullanip sonra birakmak hic bir neden yokken sence bu kandiriilmak değil mi hani evlencektik hepsi koca bir yalann.bende aynisini yapcam artık.
Soran+1 yılevlencegim adam olduğuna inandigimdan yaptim guvenmistim aimdi onlar bana guvensin erkeklerden nefret eder oldum artik intikam alicam böylece
Soran+1 yılEvet hepsi kandirdi bunu bilenler arkasinda durmicam beni kandirani bende Kandırcam yaramio dürüstlük bir boka
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin hepsi yapio namuslu kiz ariyorlar birakin bu isleri bencee canım diktir gitsinn..sanki erkekler cok mu namuslu evlenene kadar kac kiz elden çikartiolar yaptir kurtul..
43 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya vicdan yapmistim ama gereksiz erkek millegi bundan anlıyor canım :)
Cevap sahibi+1 yılIki bacak arasindan kan gelse ne gelmese önmli olan evlenince adami yatakta mutlu etmek tecrübe önmli
Soran+1 yılonu çok iyi yaparim iste canim:)
8 erkekle birlikte her ne kadar yanlış olsa da durumuna üzüldüm. özellikle erkeklerin seni kullanması acı bri durum.
22 Yorumla
Soran+1 yılveremezmiyim kendim istedim yaptim siz s. kmek icin can atiosun siz istedifinizi a. ikin biz verince aman kasar istedim yaptim tamam mi sevdim yaptim simdide evleniorm
+1 yıldürüst olmayı denesen ?
seni dürüstlüğünle ve geçmişinle sevecek biri muhakkak olur.
kandırmak güzel bişi değil.62 Yorumla
Soran+1 yıltabikide güzel bisey değil ama hayatima giren 8 erkek tarafindan da kandirildim dürüst olduğumdan canim.bu sebeple diktirmek daha sicak geliyo artik bezdim hayatimdan kullanilip atilmaktan
- +1 yıl
kullandırttırma o zaman canım sen kımsenın sahsı malı deglsın ınsansın.
ınsanlar hata yapar ama sonucu boyle olmamalı.
+1 yılsenin karşına erkek çıkmış da adam çıkmamış yorma kendini.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazıklar olsun sana canım nasıl kızsn sen ya kızlar genelde olaya duygusal yaklaşır sen erkeklerle yarışa girmissin resmen üzülüyorum senin için şunu bil erkekler erkek yaparda kız dediğin namusuna bir erkek için sahip çıkmayacak kendi namusum diye sahip çıkacak hayatında kimse yoksa yeni ayrılmış biri olsa bile sahip çıkacak adı çıkacak olan erkek değil sensin o kandirdigin masum rollerine girdiğin erkek er ya da geç anlar seni keşke biraz olgun olsaydn
31 Yorumla
Soran+1 yılben namusu zarda aramiyorum bana ahlak dersi vermeye kalkma çünkü senin namus olarak adlandirdigin zari ben namus olarak görmüyorum.o yüzden uza.
+1 yılerkeklere çamur atma 16 yaşında çoğu erkek bakir 23 yaşına kadar çoğu 8-9 kişiyle yatmış değil. o*luk yap erkekğe çamur at senin gibi o*lar yüzünden erkekler yoldan çıkıyor. Allah belanızı versin.
111 Yorumla
Soran+1 yılbok baki. r
Ruhun satılmışsa çarşı pazar da teselli arama boş sokaklarda marzin kirlenmişse güzelliğin neye yarar şerefine yoksa
50 YorumlaHep çle yapıyolar önce s*ktiriyolar sonra diktiriyolar:)
30 Yorumlasonrada zarın sonrada dikildiğini anlayan bir eşin olur. gerdek gecesi anlar. sana çenişağı atar.
haydi geçmiş olsun.07 Yorumla
Soran+1 yılBen tecrubeliyim çok rahat kandiririm düşünme sen onu :)
Soran+1 yılmodifiye ettigi belli olmicak zaten 1.5 cm icine dikiolar vajinann gözle gormesi imkansiz birazda aci cekio korkuo gibi yaptim mi tamamdir diktirip kocasini kandiranlardan ogrendim sen rahat ol canim:D
- +1 yıl
genelev kadınını biri her gelen müşterisine kızlı zarını bozuyor zevki veriyormuş,sormuşlar;
seni bildik bileli genelevde çalışırsın nasıl beceriyosun bu işi,kadın cevaplamış;
nasıl olacak odamın arka tarafında küçük bir odam var,müşteri geldiği zaman müsait yere jelatin yerleştiriyorum ve ilişki sırasında jelatin patladığı zaman ah kızlık zarım diye bağırıyorum ve müşteri kızlığımı gerçekten kendisinin bozduğunu sanarak acaip zevk alıyo ,demiş...
bir gün müşterinin biri gelmiş kadın odaya geçm
+1 yılErkekler tecrübeli hatunları seviyor.
Zar dikilir de senin ruh f.hişeliğini kim dikecek.173 Yorumla
Soran+1 yılvalla ruhum fahise degildi ama artik zara onem verenleri gördükten sonra diktirme karari aldim
Soran+1 yıldegil tabiki ruhum fahisee :))
erkeklerdede bakir var onlar erkek haliyle bakir kala bilirken
bu düssüncen cok yanlis41 Yorumla
+1 yılterzi arife git o bilgisayarlı makınayla dıker uygun ımkana overlok makınasıda var güzelce hallolur bıde pike cektırırsın ıste tam sana layık olur :)
30 YorumlaDiktirsende anlaşılır valla çünkü kız olanın vajinası çok dar olur seninki tünel olmuş...:)))))
40 Yorumla
+1 yılSen 8 adama kendini s*ktir sonra evleneceğin adam hakediyor olsun ve türk erkekleri kandırılmak istiyor olsun. Senin geleceğini söyleyim mi evlendikten sonra türk erkeği ve kocan kandırılmak istiyor dersin kendini s*ktirmeye devam edersin.
11 Yorumla
Soran+1 yılsikjlmek guzel benim hosuma gidiyo kocam olsun hergün yapsin beni sanki evlwnxegim kisi bakirde kimbilir kac kizi sik. ti
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerde bir zibidi varsa onun peşine düşersiniz
Sonra da sikip bıraktı dersiniz.
O kadar salak olmayin*.
Tek derdiniz tip boy ve para.
Aminiz düşüyor bunları görünce
Sonra da vay sokakta kaldım...
kaliten kadar değer biçilmişsin işte. ..94 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöylelerine acimayacaksin
Vere en yaragi. ...
Hadi 1. Böyle yaptı
Hadi 2.de böyle yaptı
Lann diğer 6 sina da sen yattin işte gönüllü kaşar. ..
Soran+1 yılbenim derdim hic bir zaman ne para ne tip ne boy oldu sevdim guvendim istedim yaptim kaesimdakiler yalan soyledi bana o yüzden artik kandirilmaktan biktim mutlu bir yuvam olmasi icin mecburum bunu yapmaya. bende istemezdim böyle olmasini.
Soran+1 yılerkek 100 defa kiz s. kse bise demessiniz biz 8 kere verdio diye tuhaf gelio size siz kendinize dönün bakin istedim sevdim guvendim yaptım bu kadar basit. kandirilmaktan biktigim icin bunu yapmak zorundayim hic kimse kusura bakmasin. erkeklerde hic mahsim degil bama gorduklerim yetti nese senin fikirlerin beni yargilamaya yetmez
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 mi? 1 olur hata dersin, hadi 2 de olur ama 8 ne arkadas? sende dikilcek bir şey kalmamış be canım.
114 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani :D
Soran+1 yıldoğum olmadigi için kendi kendini toparlio esnekk vajina zaten vajinqyida daraltiolar onu dikerken
Açık olup anlatsan eminim dert etmeyecek bir sürü kişi bulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılyok dert eden kesim fazla 8 kisi geldi cikti hayatima ilki bozup birakti yedisi evlencem diyip s.kp birakgi yeter artık bende biktim baska yolum kalmadi
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Namuslu (dokunulmamış)" bir eş istemek, "kandırılmak istemek" mi oluyor ?
32 Yorumla
Soran+1 yılcevremde bakire arkadasim yok ve bunlardan evlenenlerin hepsi diktirip evlendi dürüst olmak ise yaramio durustlugun bedeli kullanilmak.beraber oldugum erkeklerin hicbiri bakire degildi hepsine dürüst oldum sonuc kullanilmak kandirilmak o yüzden kandircam bundan sonra
Cevap sahibi+1 yılSen de kendince haklısın...
İşte böyle zor durumlarda kalmamak ve kimseyi kandırmamak için, evlenmeden kimseye yaklaşmaman gerekiyordu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kolay iğneye ipliği geçir ,pembe ip olsun.. sonra aç bacağını dik...
seni o*146 Yorumla
Soran+1 yılbana orops demek seni mutlu etcekse sıkıntı yok :D
Cevap sahibi+1 yılkabul de ediyorsun vay canına . tebrikler tatlm . kendini bilmek iyi şey :D
Soran+1 yılkabul etmiyorum sadece baskasi bana kasar dedi diye kaşar olmuyorum canim :D
Cevap sahibi+1 yıltabiki canım . 10 tane erkeğin altından çıkıpda kızlığımı diktirip yeni partnerime bakireyim diye yutturacak olan da benim zaten dimi? güldürme :D:D
Soran+1 yılevet o benim.Ama o* değilim çünkü senin o*luk dedigine ben o* demiyorum simdi uzaa :)
Cevap sahibi+1 yıltamam canım :D sen nasıl biliyorsan
diktirip napıcan salakmısın sen diktircen sonra bişekilde eskilerden biri ile karşılaşıcan duyucak kocan ondan sonra hadi sekizi kullanıp attı kocan napıcak .donsuz sokağa atar bir sekz daha s...ksin o...pu diye...açık ol dürüst ol sıkıntı yaşama veya eskort ol alışmışsın enazından para kazan...
05 Yorumla
Soran+1 yılfikrine muhtaç degilim uza simdi.
Soran+1 yılevlebirken sizin gibi denyolari kandırcam hic opusmedim diye
Soran+1 yılkanan kandi canim sen uzulme :)
terzi iyi diker istersen dantelli şekilde yaptırırsın apla :)
10 Yorumla
+1 yıldiktirmeden evlen ne olucak ki dikik ama geniş olunca anlamıycak mı
22 Yorumla
Soran+1 yılvajinayida daraltiolar artik tip ilerledi :)
- +1 yıl
hmm o olurken o da olucak yani ii miş
+1 yılbu çözecek mi herşeyi çözüm bumu sence ya birgün ortaya çıkarsa ne olacak dünya küçük nede olsa
02 Yorumla
Soran+1 yılbaska yolum kalmadi artik cok mana verirdim diktirenlere ama mutlu olmak icin buna mecburum.
- +1 yıl
böyle düşünüyorsa elbette tercih senin vardır bir gerekçen yoruma gerek yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet amca veya genç veya abi veya ufaklık. he he kesin öyledir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye diktiriyosun,birinin başına kal daha kolay çözüm..
01 Yorumla
Soran+1 yılnası yani:D
16 yaşında başlamış sonra benim ruhum o* değil diyor ;)
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah senin kızlığını alanların da, senin gibi kızların da cezasını versin
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvleneceğin arkadaş da önüne gelene gelene koyacak sen ilkimsin diyecek :D:D
92 Yorumla
Soran+1 yılvalla benim icin sıkıntı yok canim istedigine koysun geçmişte beni baglamaz benim gecmisimde onu baglamaz :D
Cevap sahibi+1 yılValla sende yiye yiye iyice genişlemişsin ne deyim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl bir zihniyete sahıpsiniz anlamadım ama iğrençsiniz gerçkten bunu bilin istedim.
41 Yorumla
Soran+1 yılhe canım he :D
Yukardakini nasıl kandırcan abisi Hangisi TERZİ DİKİCEK RUHUNDAKİ VE BEDENİNDEKİ O DELİĞİ ?
44 Yorumla
Soran+1 yılAllah herseyi bilio canim zaten siz kendi kandirdiginiz kullanip attığınız kizlarin intikami olcak bu :D
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılbisiktirol diom :)
eziksin yani :) diktirmekle geçmez o
17 Yorumla- +1 yıl
eksile eksile...senin gibi bakir olmayan erkeklerin karşısına çıkıp kendini savunamıyorsun bile o kadar acizsin sonra da efendim bu kafa niye böyle...mesele bekaret değil tatlım bazı erkekler için o kadar değeriniz yok anlayın bunu.ayrıca o dediğini yapıp şerefsizliğin dibine vurunca ne farkın kalacak o insanlardan
Soran+1 yılvalla kendimi savunsamda olay evliliğe gtmiyo diktitcem tek yol bu
- +1 yıl
bak kızım evlilik derdinden önce iyi bir insan bul bu meselelerden çok daha ağır şeyler olur evlilik boyunca destek olacak eş lazım insana hayatta...ayrıca bekareti dert etmeyen bir sürü insan var artık.evet bekaret önemlidir ama zaten iyi bir insan değilsen kimse seni hayatına sokmaz.. güven herşeyden önemli
Soran+1 yılesim olcak insani hep sevicem hic aldatmicam iyi biri olcak ama bir erkege sekiz kere beraber oldum diyemrm artık bu kadar dürüst oluncs o* oluyrm cocugum olsn istiorm anne olmk istiorm diktirmekten baska carem yok her erkek umursuyo malesef deneyip soyleyip gördüm
- +1 yıl
herkes hata yapar hem de defalarca kez ama aldığın ders bu olmamalı...elbet seninde anne olmak hakkın lakin her erkek eşi bakire olmasa bile dürüst ve güvenilir olmasını ister sonuçta evinin namusunu emanet ediyorsun...pişmansan pişmanım de muhtemel eşinin de geçmişinde olur birşeyler artık ona kalmış ama bakir istiyorum diyosun bakir adam takar kafasına kimse darılmasın ama hakkıdır da bu zmanda inancı ya da eşine sadakati için kendini saklayan erkeğe de bu yapılmaz..kararı o versin
Soran+1 yılben hatamdan ders çıkardım artik her seni seviyorum diyene kendimi kullandirtmiyorum arkadasim illa bakire olsun diye bir takintim da yok benim için bir insanin gecmisinden çok benle beraberken olan sadakati güveni önemli.artık bakir mi olur ne olur bilmiyorum çokta önemli değil benim için ama benim gecmisimi bilmesin yeter
Özel hastaneler ypiyo
00 Yorumlaumarım dikişlerin patlar...
54 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha köpeğin duası kabul olsaydı kökten kemik yagardi :D
Soran+1 yılbu kaşar lafı bana ağır gelmiyo canım o yüzden diyrbilirsin sıkıntı yok :)
+1 yılMahallenin terzisi halleder.
30 Yorumlasende haddinden fazla orosbuluk var valla bak
50 Yorumla
+1 yılyazıklar olsun kardeşim
00 YorumlaÇk iyi dikerim ben.elimden her iş gelir :D
00 Yorumlayirtigi dikerler vereni zikacuuuu
00 Yorumla
+1 yılmadem öyle git o 8 inden biriyle evlen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılel dikişi mi makine dikişi mi :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen önce şerefini diktir sokak kevaşesi serni
71 Yorumla
Soran+1 yılhahaahah seks yaptim diye kevase değilim tipki siz erkeklerin 8 kizi s. ktiklerinde kevase olmadigi gibi :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılaman sürüden ayrılmayın...
00 YorumlaSen ugra ben dikerim
20 Yorumlaharika bir troll
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri