28 yaşındayım . üniveriste okudum . o konudada şansım hiç yaver gitmedi istemediğim bir bölümü zorla okudum .piskolojim bozuktu . kimseye yüz vermedim o dönem hiç erkek arkadaşım olmadı .sonra bitirdim iki sene iş bulamadım evden dışarı çıkmadım ne erkek var ne birşey tabi hayatımda . sonra zoraki bir işe girdim yani eğitimim altında bir yer zorla işe gidiyorum . hayatımda kimse olmadı . hoşlandıklarım oldu tabi ama sonuç olmadı . geçen netten birinle tanıştım aslında kendisinide tanıyorum daha önceden neyse . görüştük ettik . hiç erkek arkadaşım olmadığını söyledim inanmıyor .baştan inandı güya şimdide saçma sapan konuşuyor sinir ediyor beni . ondan etkilendim maalesef ama çok takıntılı ve inanmıyor . türk kızları yalan söylüyormuş kimse bakire değilmş hele benim yaşımda illa birşeyler olmuştur diyor . sinirimi bozuyor . konuşmuyorum aramıyor aramıyorum ama faceden yazıyor bazen . karşılık veriyorum . faceden silmeyide düşündüm ama silmiyorum .. neden böyle bu adam ?
Cevabın nedir?
+1 yıl28 yaşına kadar bakire kalmana inanmayanlara inanamıyorum.Sanki her +18 bakire değil gibi bir algı oluşmuş.40 yaşında bakire olanlar bile vardır ve hatta bakire ölenler.Kaldı ki 32 yaşında bakir erkekler bile duydum iş arkadaşlarımın arasında.Ben ilk cinsel ilişkimi Lise 2.sınıfta yaptım (16 yaşında)gerçi ama erkeklerin arasından da bakir çıkabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bende öyle dedim bakire ölenler var . cidden var ben gördüm .
En İyi Cevaplar
Erkeğe değil, kendi hemcinslerine kızmalısın..
Ben de artık "bakireyim" diyenlerin ya pis pis anal ilişki yaşadığını, ya da cinsel istek konusunda problemli olduklarını düşünüyorum.. Sen belki gerçekten koklanmamış bir gül olabilirsin, fakat buna inanmak çok zor, bize hak vermelisin..04 Yorumla
Soran+1 yıliyide herkesin geçerli nedenleri olabilir kendince ne demek ya bakire kalsan suç kalmasan suç
Soran+1 yılinşş tek isteğim bu
+1 yılİğrenç bir adammış. Neymiş Türk kızları yalancıymış. Çok Türk kızı tanımış demek genelleme yapabiliyor. Senin hayatında kimse olmamış bu dangalağa kendini ispat etmek zorunda değilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılevet türk kızlarına hakaret ediyor ya sinir oldum kimseye inanmazmış
- +1 yıl
aaman defolsun
Soran+1 yılgerizkalı ya kimseye bu kadar sinirlenmemiştim
+1 yılSana oyle davranan adam ile ne isin olur. Guven onemlidir, lafina inanmiyorsa keyfi bilir.
Dogru olani yapmissin sen.03 Yorumla
Soran+1 yılsırıtık sırıtık inanmıyorum diyor birde çarpıcan ağzına
- +1 yıl
Kimseye ispatlamak zorunda degilsin. Uzak dur bence, sana inanmayan adam ile nasil yuz yuze bakacaksin.
Soran+1 yılaynen sinirlerim tepeme çıkıyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
Tabiki olur neden olmasın yahu güzel kardeşim yas 28 -30 sa evlenilmemisse illa birilerinin altına yattın anlamınamı geliyor kismet olmamış karşına biri cikmamistir yani..
Ve ben sana inanip samimiyetini güvenip bunları yazdim yoksa ahlaksiz kız çok ama temiz kızda çok var yani ..
Fazla kafana takma sana inanmayan denyolarada yüz verip peşlerine takilip kendini küçültme karsina zamanı geldimi biri illa çıkar rahat ol sen..03 Yorumla
Soran+1 yılne güzel yazmışsın kardeşim sağol . tabikide var yani . karşıma iyi biri çıkmadıysa olmadıysa bu benim suçum mu . hemen birşey arıyorlar altında . allah belalarını versin ya
Soran+1 yılkısmet tez zamanda inşş
Gizli Üye(36-45)+1 yılAranarak bulunmayacak ve herkezin aradigi bir kisilik daha... o kisi kafasinda önyargi olusturmus bunun sebebi sen degilsin etrafta olan real çogunluk ve görulen yaşananlar. Bu olay biraz ayni ilk gece kanama olmayan bakire degildir damgasi vurmak ile katı karar vermek olmuş. Ama dedigim gibi herkezin aradigi bulamadigi kisilik sahibisin. Hayatin güzel olsun gerisini bosver. Karşina iyi biri ciksin degerini anlasin yeterli...
010 Yorumla
Soran+1 yılben anlamıyorum hep özel hayatıma dikkat ettim bu seferde inanmıyorlar . henüz yeni tanıştık o insanla sonuçta birşeyler yaşanmadı böle düşündürecek . sanırım hep o tip kızlarla çıkmış ondan güvensiz ..
Cevap sahibi+1 yılOnun ciktiginda öte etraf dns ayarlari degistirilmis hersey serbest olan kizlarla dolu. Bu kafasndaki sorulari arttiriyo
Soran+1 yıle ne yapayım ki onlar öyleyse
Cevap sahibi+1 yılSenin bir suçun yok ki . Yapacak bisey yok güven yoksa kendisi kaybeder. Sende hazineni baskasina kesfettirirsin.
Soran+1 yılöle olucak ne yapayım ..
Cevap sahibi+1 yılHayirli olsun o zaman :)))) . Sen hic mast. da yapmamisindir.
Soran+1 yılterbiyesizleşme edepli ol aptal
Cevap sahibi+1 yılHakeret mi ettim noluyo. Senin sorun terbiyesizlik degil benim dusuncem mi terbiyesiz oluyo... hey akil sen nelere kadirmişsin
Soran+1 yılbenim sorumda ne terbiyesizlik var pislik . aynı şey aptal pislik
Cevap sahibi+1 yılPuffff cekilmez birisin...
Gizli Üye(36-45)+1 yılüzülme herkesin kaderinde birisi vardır ama ben 28 yaşına geldim evlenelim olsun bitsin diye birisiyle evlenme.Seni tanımam görmem ama sana tavsiye hayatın zindan olur keşke evlenmeseydin dersin boşanmaya gidersin hayatın alt üst olur.Onun için tavsiyem bekle sabret ruhen ve bedenen temiz insanlarla konuşmaya çalış Allaha dua et severek evlen sonunda mutlu ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşş
kızlarda bu durum daha kolay atlatılıyor erkeklerde maskara oluyorsun bende aynı durumdayım istemediğim okulu zorla okudum askerlik iş güç derken yaş 29 oldu ne kız arkadaş ne sevgili nede bir ilişki yaşadım bunu biyerde söyleyince dalga geçiyor millet benim düşüncemde sen temiz değilsen temizi isteyemezsin önce erkeğin kendini tutması sonra bakire birini araması
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeninle yatmak istiyor ve bakire olduğunada inanmıyor oysa seninle arkadaş olup ciddi bişey düşünüyorsa saygı duymalı sana ..
Sen erkeklere göre değil erkekler sana uymalı diye düşünüyorum .
Her erkegin her istediğini yapacak olursan işin var demektir ..
Yapman gerekn bence biraz hayata pozitif bakmalısın birazda girişken olmalısın üni. bitirmiş birisi rahatlıkla iş bulabilr ama sen biraz tutuksun gibi geldi doğrumu?018 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyorum zaten ama istediğim yerde değilim . yok niyeti yatmak değil . çünkü zaten beni çekici bulmadığını bile söyledi . sadece iyi biriymişim ondan şans vermiş ama bende yalan söylemişim güvenmiyormuş .
Cevap sahibi+1 yılİnş. istediğin yere en kısa zamaanda gelirsin..bence yatmak..istemem yan cebime koy diyosen şans verilecek birimisinde o sana şans veriyor o kadar caresisizmisinde şansı o veriyo o sana güvenmiyorsa sende ona güvenmemelisin arkadaşlıkda olsa karşılıklı güvenle başlar ve davam eder bana güvenmeyen birisinyle neden konuşum yalana bırcummu varkı ona yalan söyleme geregi duyuyorsun ..
Bence çok sacma geldii
Soran+1 yılyani yalan borcum mu var neden yalan söyleyyeim . yok kızlar evlenmek için bu yollara başvvururmuş öyle dedi . şans veririm demedi ama fiziksel anlamda çokda bir çekim hissetmedim ama iticide değilsin belki olur diye düşündüm zamanla iyi birisin falan demişti sonra iyi birisin laflarınıda geri aldı gerçi
Cevap sahibi+1 yılO na de yalana borcummu var diye ..kızlar evlenmek için ne kadar bakire olursa olsun arada sevgi saygı anlaıyış hoş görü ve kafa yapısı olmazsa ne işe yarar bakirelik bence o saydıklarım olsunda bakire olmasın bence o senle dalga geciyo bana karşı ilgisi vaarmı yok mudiye deniyo
Soran+1 yılonuda deniyor ama bekarete çok takık biri zaten . bakire olana bile inanmıyorsa olmayana ne gözle bakar allah bilir .
Cevap sahibi+1 yılAralarında sevgi saygı hoş görü güven yok mubunların nasıl evlendiler ya bunlar olmazsa yuva olmazki
Soran+1 yılonlarda aolucak tabi . ama bekaret olmadanda o evlilik gerçek olmaz bence . sonuçta bir kadının ilk erkeği olmak çok farklı . ilk erkeğin olunca daha çok seversin eşini ben böle düşünüyorum . hiç tatmadığın duyguları ilk onla tadıcaksın ve daha çok bağlanıcaksın genelde böyledir ve hiç bir kadın ilkini unutamaz . ama tabi sevgi saygı hoşgörü olucak ki olmazsa zaten hiçbirşey olmaz ..
Cevap sahibi+1 yılSöylediklerinde haklısın ilk gece çok önemli erkekde ilk erkeğinin olduğunu hissedince daha çok bağlılık oluyor arada ve ilk geceden itibaran arada güçlü bir duygu güçleneceğine eminim ama işte butun mesele doğru erkek ve doğru kadın da bitiyor
Soran+1 yılaynen . doğruyu bulmak önemli olan ki ayrılma olmasın ilerde . bende kendimce en doğrusunu bulmaya çalışıyorum kii kalbim kırılmasın sonunda çünkü bu tarz şeyleri kaldırabilecek bir yapım yok .yani ilişki yaşayıp terk edilsem çok kötü olurum ben piskolojim bozulur okadar güçlü değilim . doğrusuda benim yaptığım zaten . ama başkaları birşeyler yaşadı diye yadırgamam herkesin hikayesi farklı ama beni bu kararımdan dolayı eleştiren varsa veririm cevabını tabi kimsenin haddine değil .
Cevap sahibi+1 yılH er kişinin kendi düşüncesine saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum ve sen söylesin sen böylesin diyede kimse kimseyi yarğılayamaz çok hassas ve narin bir yapın var anlaşılan için akapalı birisin
Soran+1 yılyoo kapanık biri değilim içime ama hassas biriyim . gelenekçiyim
Cevap sahibi+1 yılGelenlkerimizi sürdürmek ne kadar iyi anlatamam senin gibi kızlar kaldımı var mıdaha ya
seni ekleyebilirmiyim izin verirmsin?
Soran+1 yılyok maalesef izin veremem . var benim gibi kızlar tabi ama siz kaşar peşinde olduğunuz için görmüyorsunuz ..
Cevap sahibi+1 yılKaşar peşinde olsaydım bu kadar saattir neden seninle ve bakire biriyle konuşayımki
Kısa keser bakire olmayanlarla ve kaşar olanlarla konuşurdum
Sen kendini beğenmişisen benim sucum ne
Soran+1 yılben genel konuştum
Cevap sahibi+1 yılTamam genel konuştuk ama benim
Kaşar peşinde olduğumu nerden cıkardınız?
Gercek bakire olan dugusal hassas ve narin birisini arıyorsam ?
Soran+1 yılherkes aynı değil de genelde böle ...
Cevap sahibi+1 yılGenelde böyleyse benim kaşar peşinde olduğumu nerden cıkardınız ?
Sizin yazınız::
yok maalesef izin veremem . var benim gibi kızlar tabi ama siz kaşar peşinde olduğunuz için görmüyorsunuz ..
Sizin gibi kızların olduğuna sevindim ama sizin gibiler böyle tavır takınırsa bizlerde kaşarlara mecbur kalırız sonrasında suclu biz oluruz :(
+1 yılHerkesin zor dönemleri olur hayatında, sende bu dönemden geçiyorsun, ama eksikliğini yanlış insanlarla doldurma, sana inanmayan bir insanın samimiyetine nasıl güveneceksin?
03 Yorumla
Soran+1 yılgüvenmiorum nun hibirşeyine ne salak bir adammış ya
- +1 yıl
güvenmiyorsan bağlarını kopar, kendini üzmekten başka bir şey yapmıyorsun, karşındaki insan ne kadar üzüldüğünü biliyor mu veya anlıyor mu? hayır bence.
Soran+1 yıltabiki hayır sanki umru
+1 yılGerizekalı herkesi kendi çevresindekiler gibi sanıyor. türkiyedeki gençliğin yüzde 70den fazlası belki senin durumunda ama lafa gelince herkes bişeler yaşamış.
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla ya benim arkadaşlarımda var böle yani tek ben değilim . kaç tane arkadaşım ilk sevgilisiyle evlendi zaten hıyar ya . türkiyenin gerçeği bu .
- +1 yıl
Hıyar ya harbi :)
kafaya takma, sen görüşmeye devam et, zamanla nasıl birisi olduğunu zaten kendisi görecek, o utansın o zaman..
012 Yorumla
Soran+1 yılgörüşmücem sinir oldum
Soran+1 yılne üzülcek üzülcek adam böle kalp kırmaz
Soran+1 yılevet çok çok kırıldım telefisi çok zor
Soran+1 yılvardır tabi ama işte çıksa karşıma artık
Soran+1 yılbirşey yapmıyorum ki çevremde kimsede yok .
Soran+1 yılevet çalışıyorum ama kızlar var hep etrafımda
+1 yılBelki de şu an günümüzde bu tür olayların çok yaşanmasından olabilir . Evet bende inanmıyorum öyle söyleyenlere.
08 Yorumla
Soran+1 yılneyse ya kendiniz kaybedersiniz
- +1 yıl
ben kaybedicek bir şey söylemedim bu arada size değil genel olarak inanmıyorum anlamında söyledim. Öyle diyorsanız öyledir, inanmamak gibi bir lüksümüz yok :)
Soran+1 yılyani belkide temiz birini buldun kaçırdın o manada söyledim neyse ya .zaten anlaşılan birşey
- +1 yıl
temiz birini anlamak o kadar da zor değil :)
Soran+1 yılevet zor değil .bencede . tanımadan anlayamazsın zaten
- +1 yıl
aynen size katılıyorum bu konuda.
- +1 yıl
o zaman kendine önem veriyorsan veya vermek istiyorsan, çıkar hayatından çünkü onunla geçirdiin her saniye kendini yargılayacaksın sürekli kendinde kusur arayacaksın suçsuz olduğun halde.
Soran+1 yılhaklısın
Anlaşılan sen de yaş 28 oldu paniğine bir koca bulup kapak atma derdinde olanlardansın ...
120 Yorumla
Soran+1 yılherkes evlenip yuva kurmak ister suç mu bunun yaşı yok ben 23 yaşından beri falan evlenmeyi sitiyordum zaten
Soran+1 yılne yapayım ya zaten çocuk için evlenirim
Soran+1 yılne yapayım kader ..
Soran+1 yılhatam olduğunu sanmam . istediğim gibi birinin karşıma çıkmaması benim suçum değil
Soran+1 yılben erkeklerden uzak duruyorum ama kasıtlı değil . çünkü hoşlanabileceğim insan sayısı az . e tabi evlilik odaklı olmak zorunda tek bir kişi olucak hayatımda
Soran+1 yılne yapayım içime sinmezse evlenmem bende
Soran+1 yılkader ..
Soran+1 yıle ne yapayım bulamıyorum bulduklarımda istediğim gibi çıkmadı
Soran+1 yılya onlarıda denedim olmuyor kardeş benim kısmetimde kimse yok . ben böle ölücem
Soran+1 yılyani
Geçmişte yaşadığı benze olaylarda yalan ile karşılaştı ise sana da tepki göstermesi normal
Zamanla daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz .
Kaldı ki bakire bir kız da çok zevk verebilir08 Yorumla
Soran+1 yılnesi normal . hiç normal değil . tanımadan ön yargılı davrandı
Soran+1 yıle ne yapalım ona bunları ben mi yaşattım sanki
Soran+1 yılçekinsemde böle konuşmam kimseyle . içimde saklarım tanımaya çalışırım
Soran+1 yılbanane uğraşamam onla kendi kaybetti .insan tanımadan böle yargılamamlı karşısındakini . herkesin hayatı farklıdır . benim karşıma çıkmadı ne yapayım yani
hem 28 yaşında olman hemde üniversite okumuş olmandan dolayı öyle yazmıştır üniv. okuyupta bakıre kalan kız çok az maalesef bence ona takılma hayatına devam et karsına iyi biri çıkacaktır...
14 Yorumla
Soran+1 yılya tamam belki az ama var yani bu benimde suçum değil . millet öleyse banane . insan böle kırar mı ya karşısındakini .
Soran+1 yılhayır bakire olmasam anlıcam ama bakireyim ve sevgilim bile olmadı dahası . hep biri olsun tam olsun dedim şu hale bak ..
ilk önce güven önemlidir. güvenmiyorsa sal ipini gitsin, bakire olup olmadığını zamanı geldiğinde öğrenir zaten ( gerdek gecesi değil )
08 Yorumla
Soran+1 yılnası öğrenicek ki başka
Soran+1 yılöpütrmem ben gerek yok
Soran+1 yılsen sadece İstanbul için diyorsun evet çok küçük yaşlarda başlıyolar . ama anadoluda doğudaki kadınların çoğu el değmeden evleniyor zaten küçük yaşlarda evleniliyor . yani ortlamaya vurursak bakire evlenen çok daha fazladır . istanbulda az benim yaşımda çok çok azdır haklısın ama yok diye birşey yok . benim benim gibide arkadaşlarım var . ama erkekler hep kaşar tiplerin peşinde olduğu için temiz insanları görmüyor görsede inanmıyorum gibi bahaneler uyduruyor bence
Soran+1 yılhaaklısın ama belli olur o kızın tavrından
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak bende sana benzer seyler yasadım aynı yastayız ben hala ıssızım benım bı sevgılım oldu uzun sürelı ama ben bakıreyım..sana ısrarla bunu soran adamdan uzak dur ıllada bunu ırdelıyorsa boşver onu.
07 Yorumla
Soran+1 yılirdeler tabi adam evlenicek yani .
Cevap sahibi+1 yılböyle dusunuyorsan sende olanları kabullenıyorsun kusura bakma..
ben bırıyle evlenıceksem önce onun kısılıgıne bakarım bana ılk etapta bunu soran bır erkeklede evlenmeyı bırak yanyana yürümem.senı tanıyınca zaten nasıl bırı oldugunu anlıyacak bunun yerıne ılk önce bu soruyu yönelten kişilıksızdır
Soran+1 yılniye kişiliksiz olsun ki . kızın ahlakından emin olmalı bir erkek evlenirken . evlenmeden ilişki yaşayan kızdan ev kadını anne olamaz . kimse kusura bakmasın . ya da baksın banane . iradesine sahip çıkmayan hatun evlenincede aldatır zaten . bunu bütün erkekler bilir ondan bakire kız ister çoğu evlenirken ..
Cevap sahibi+1 yılbu soruyu sormak yerıne karsısındakı kızı tanır ve zaten anlasılır nasıl bırı oldugu neyı yapıp yapmayacagı o yüzden sormak kısılıksızlıktır.benım erkek arkadsmla baslarken hıc bana bu tarz bı soru sormadı ve benmlede cıddıydı cunku bı süre benımle görüşürken nasıl bı kız oldugumu gördü sormak yerıne tanıdı.Deger veren hıcbır erkekte bunu sormayı göze alamaz kızı kaybetme rıskı olur ama kızı fazla umursamıyorsa rahatca sorar böyle bır erkekten uzak dur
Soran+1 yılaksine çoğu erkek sorar . direk bakire misin diye sormadı zaten . hiç arkadaşın oldu mu dedi ki bunu sorması normal .
Cevap sahibi+1 yılsenın nıyetın onu aklamak hıc kendını kandırma bu tarz konusmayı bıraz senın davranısın belırlıyor.Ben tanıstgm hıc bır erkekte öyle bı soruyla karsılasmadım.Ayrıca hıc arkadasın oldumu sorusuyla bakıremısın sorusu arasında cok fark var her arkadası olan bakıre degıl dıyemeyız
Soran+1 yıltamam işte oda direk bakire misin diyemediği için böle sordu . bende olmadı diyerek asıl cevabı verdim öğrenmek istediğini . tabiki erkek arkadaşı olmuş ama bakire olan tonla kıza var . ama erkek arkadaşı olmayanın bakire olması daha normal ve dpğal ..
Bosver bu hayattat ailen harici hiçkimseyi ve söylediklerini önemseme bence birgun karsina adam gibi biri cikar merak etme ..
00 YorumlaŞimdi 17-18 yaşındaki kızlar seviyorum diye yatağa düştüğü için istisnai duruma düşüyor senin gibi güzel kızlar me yazıkki diğerleri normal senin gibiler anormal oldu
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen anormal oldum
boşver be abla inanmayan inanmasan. sen kendini biliyrsun ya geriisi öenmli değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılya ölede insanın canı sıkılıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ben bile inanmadim pek canim 28 olcan hic bise yapmıcan sevismicen bile. Salla gitsin cocugu sana inanmıyorsa ama ben olsam bendr inanmaya bilirfim bakire kiz arkadaşım bile yok yani bilmiyorum ne önemi var ki bekaretin takma inanmassa inanmasin
016 Yorumla
Soran+1 yılne demek ne önemi var ya saçmalama . sana yalan borcum mu var buradan yalan sölicem herkesi kendin gibi kaşar sanma ..
Cevap sahibi+1 yılErkek yapınca çapkın kiz yapınca kaşar. Cok sacma cinsellik kizinda ihtiyacidir ve ben gayette mutluyum iliski yasadigim icin o*da değilim sen kendini erkeklere açılmamış paket seklinde sunan bir malisin.bakireyim pakedim hic acilmadi hic elleyenim olmadi.1 el sıfırim hic kullanilmadim alicilarimi bekliyorum der gibi kadin olarak degerin yok .sanki bir malı tarif eder gibi tarif ediyorsun kendini
Soran+1 yılne alaka ya ben böle düşünüyorum sen öyle . yaptığın hataları normalmiş gibi gösterme . o zaman yabancı bir kızdan ne farkın var . namusuna sahip çıkmadığın için ben mi suçlu oldum . evet birinci elim zaten birinci el her zaman daha değerli ve pahalıdır .haklısın ..
Cevap sahibi+1 yılNe hatasi cinsellik bir hata değil ihtiyactir senin gibi namusu bacak arasinda sanan kızlar olmedimi hala ya. yazık sen simdi bu zamana kadar hiç seks bile yapmadin da.30 yaşında acilmamis pakedsin 40 yasnda da menopoza girer hiç çocukta doğuramazsin simdi..senin gibi mal olmadigimdan kendimi birinci veya ikinci el olarak ayirip pazarlamiyorum tatlim benim kendime insan olarak saygim var ama sen bir mal olmayı kabullenmissin kendine birinci el kullanilmamis mal mualemisi yapmaya devam et.
Soran+1 yılkaç yaşımda menopaza giriceğimi nerden biliyorsun . çocuk yapamayağımı falan . ayrıca seni alan olucak mı sen bence bunu düşün . gerçi olur paylaşımcı erkekler arttı son zamanlarda . ben kendimi pazarlamıyorum pazarlasam senin gibi olurdum ahlak fukarası . kurduğun cümlerelere dikkat et evlenirken diktirecek dr arama sonra .
Cevap sahibi+1 yıl30 yasinda hayatinda hic cinsellik yasamamissin seks kadar önemli biseyi hemde.ayriyrtten ne diktirmesi ben senin gibi zar kafali olsaydim onemseseydim hic bozmazdim zaten benim nisanlim da bende böyle seyleri takmiyoruz iki ay sonra evli olucazz tatlim sen kendini düşün 30 yaşında hiç bir seye yasamamiss yazikk iynkk.
Soran+1 yılatma sen evlenmiceksin . buradan acısını çıkarma . erkekler senin gibi kızlarla evlenicem diye takılıp alıcağını alır ve gider acı son . tatlım . sonra üzülme nişanlım dediğin adam sırıf kilometre güzel bir kızı alıp evlenirse şaşma . nişanlının arkasından ağlama sonra . 28 yaşındayım ayrıca ama 30 da olsam farketmez . namusuma ölürüm ben sen merak etme . allah senin balanı verir kısa zamanda gerçi vermiş bile .namuusuz ospru
Soran+1 yılorpsuya bakın hele . sen kimsin lann orpsu . seni alanda seni satar pezevnktir anca . karı-koca yaşarsınız başkalarıylada pislikler . sanane benim hayatımdan kaltak . pis sürtük . senin gibileri yakmalılar işte ki namsulu kadınların adıda çıkıyor senin gibiler yüzünden . aşağılık seni . senin çocuğun olmaz inşş . allah namsulu kızların beuudasını kabul eder . bana bunu dedin ya inşş hiç bir zaman çocuğun olmaz . kısır olursun . amin ..
Cevap sahibi+1 yılCanim benim herseyim tamam sen beni düşünme :D erkek arkadaşımla 3 senedir düzenli iliskimiz veseks hayatimiz var yyüzükler takildi aileler tanisti nikah günü alindi hersey secildi o yüzden sevdigim adam gözümün icine bakıyor ben isteseydim onla daha üniversite de ailesinden gizli evlenirdik ben istemedim o istemesine rağmen sen kendini evlenilcek koca bul senin gibi zar beyinli hadiii çüssss kullanilmamis motor :)))
Soran+1 yılmotor senin gibilere denir . birşeyleri hazmedemiyorsun ondan böle saldırdın . asıl sen zar beyinlisin bekaretini verdiğin adam seni siktr ettiği için acısını buradan çıkarıyorsun .ikinci el karısın işte bunu kabul et . hayal ürüünü nişanlınlada mutluluklar ahaha . yalancı orpsu
Cevap sahibi+1 yılAllah köpeğin duasını kabul etseydi kökten kemik yagardi beddua ediyo bidee Allah affetsin şunu unutma yalniz beddua cift taraflı Kılıça benzer bana edersin senden cikar onun cezasi söyliyim de :D ben kasar değilim ama siz zar beyinlisiniz
Soran+1 yıldefol lan rospu yazma bidaha . git allah ıslah etsin seni . zar beyinliymişim . bak sen . sen bakire değilsin diye bakire kızları görünce kuduruyorsun işte . defol git . hadi . senle uğraşıcak vaktim yok . ögürürsün ilerde tutup tutmadığını
Cevap sahibi+1 yılNiye bakire kızları görünce kuduriyim ki benim yaşadığım cevrede bekaret onemli bisi degil benim iklimde sonumda nisanlim.ayriyettem olmaya da bilirdi namusu iki bacak arasinda değil beyninde ara.cinselligi erken yasamak istedim diye yargilayamazsin beni.neyse atismicam bedduan icinde sagol ne diyim. Hadi eyvallah
Soran+1 yılo zaman salak salak konuşma .ilkin olmasaydı nah alırdı o adam seni . gerizkalı ben senin gibiler için demedim . ondan ona koşanlar için konuştum . neyse anlamayacak kapasitedesin . beddua etmek istemezdim . ama çocuğun olmaz deyince dayanamadım .insanlara çocuk konusunda böle şeyler söyleme . kimin çocuğu olucağına rabbim karar verir pislik hadi defol .
Cevap sahibi+1 yılinşallah evlenirsin ne diyim cocugun olur benim bir tanıdığım 35 yaşında evlendi menopoza girdi erken olmadığı için söyledim çocuğun olmasin diye kotu niyetle degil salakta degilim ayriyetten insanlar hata yapar ne erkekler var genelevden kadın alip kötü yola dusenleri kurtarıyor bakire olmayibi o* diye yargilamaman için soledim ne bakireler var arkadan yapiyo ediyo ama sözde bakire sevmis güvenmis kandirilmistir o yüzden o* deme bu kızlar arkadan verip bakire olandan daha namuslu
Soran+1 yılarkadan yapanda orpsudur . önemli olan namussuzluk . benim annemde beni 38 yaşında doğurdu . inşş çocuğum olur . sizin gibi pislikere kapak olur
+1 yılarmudun sapı üzümün çöpü derken yılların boşa gitmiş bari telafisini yap hayat geçip gidiyor birdaha gelmeyeceksin dünyaya
02 Yorumla
Soran+1 yılee ne yapıcaz soksktan adam mı çevrip evlenicez olmuyors aolmuyor
- +1 yıl
hayır tabiki öyle değil ona bakarsan bende 31 yaşındayım ve hala bekarım :)
ama bakir değilim yıllar önce kaybettim hiç üzgün değilim iyiki kaybettim :PppPPP
işin şakası biyana çok katı olma insanlara şans vermen gerek diyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam.hakli ciddi dusuyorki irdeliyor.gecmisi kmse bilemez bnde aayni durumu yasadim peki siz yakinlastinizmi hic
012 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabikide ...hiç yakınlaşmadık .
Cevap sahibi+1 yılbenim kiz aaradasiminda ilkiyim bn 24 yasinda biz yakinlastik ve neden bana musade ettin dedim asik oldum guvendim diyo bnde cok suphelendim ayripmayi dusundum ama o guveni veriyor bana kavga bile ettik kurana el basarim dedi baska yapacagim biseydenyok dedi bnde inandim
Soran+1 yılmadem öyle sen neden yakılnalştın kıza . çok saçma böle sorgulaman . tek suçlu oymuş gibi davranmışsın . ben yakınlaşmasına izin vermem . en azından şu an için . ama nişan vs olunca olur anca
Cevap sahibi+1 yılya tm da bizimde oldu iste dayanamadik yakinlastik.bu zamanda kizlarin yuzunden erkekler guvenemez hale geldi.kiz durst bir yalanini gormedim hic o yuzden guvendim inandim ve senin erkek arkadssin daha once kizlara guvenini kaybetmis olabilir benim.gibi
Soran+1 yılne yapayım kaşarla yalancılarla çıktıysa sorun bende mi yani . benim ona hiç yanlışım olmadı nerden uyduruyor bunları
Cevap sahibi+1 yılkafasinda kuruyor iste sen onanguven vermelosin
Soran+1 yılona bundan sonra birşey söylemem . kendi bilir
Cevap sahibi+1 yılseninkide cok abartmis demekki hayirlisi olsun
Soran+1 yılbıktırdı salak ya . hani birşey yapsam ordan çıkardı desem oda yok kendi bilir
Cevap sahibi+1 yılseviyosan sabret
Soran+1 yılsevdim ama olmuyor işte .
Cevap sahibi+1 yılanliyorum seni cekilmez bir durum
Gizli Üye(36-45)+1 yılhem üniversite okuyacak hem 28 yaşında olacak hemde bakire olacak hayatında kimse olmamış olacak güldürme yaww
25 Yorumla
Soran+1 yılneden ya neden .. olmadı işte .üstüne güzelim de . ne yapayım kriterlerime uymuyor kimse
Cevap sahibi+1 yılöldürücü vuruşuda güzelim diyerek yaptınya ayakta alkışlıyorum işiniz gücünüz yalan dolan
Soran+1 yılya yalan değil evet garip bir durum ama ne yapayım böle . sevgili durumuna gelmedim kimseyle
Cevap sahibi+1 yılşahsım adına söyleyeyim zerre inanmadım lakin istisnada olabilirsin bu arada elime erkek eli değmedi de dede gülmekten karnıma ağrılar girsin :D
Soran+1 yılevet değmedi ne var olamaz mı allah bilior beni neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla evlenilmez sil gitsin hic yoktan 'bi tane sevgilim oldu' durumuna gelme
03 Yorumla
Soran+1 yılyok ya çıkmam onla
Cevap sahibi+1 yılBence o yataga atacak birini ariyo seni inada bindirmeye calisiyo
Sallama bile
Soran+1 yılhaa ben aptal gibi ona ispatlıcam falan diye düşünüyorsa gerçekten çok malmış . birde zekiyim diye övünür
Tertemiz kalmışsın işte ne güzel seni başının üstünde taşıması lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılöyleyken şu hale bak
Soran+1 yılinşş
+1 yılNiyeti farklı seni yatağa atmayı düşünüyordu istedigi gibi gitmiyor işler demkki öyle şeyler yazıo
012 Yorumla
Soran+1 yılya bilmiorum allah kahretsin bıktım ya . zaten evlenemedim yaşım geçti birde böle tipler çıkıyor . insan umutlarını üzülüyor en çok .asla kabul etmiyor bende aynısını dedim demek senin niyetin kötüydü hayor diyor istesem bir sürü kız bulurum o niyette olsam ki bulur evet çünkü konumu falan iyi tipide iyi . ama neden böle yaptı anlamıyorum bana . sen istesende sana el sürmem diyor ama bilemem tabi
- +1 yıl
Hep böyle denir yataktn cknca biter sen bosver anana söyle o damad ayarlar
Soran+1 yılyok ya annem benim çok çekingen biri o işlere gelmez
- +1 yıl
28 yaşndasn flört dnemin sana göre kapnmş evlilik istiyorsun konuşcağn kişiyede bunu dile getrmeyi bilcn yoksa bu kz ünv. Okms patlaktr gozyle bakar ki ünv ortmni iyi bilion
Soran+1 yılbende flört dönemi hiç olmadı zaten yaşla ilgisi yok . 20 yaşındada aşık olsaydım evlenirdim .
- +1 yıl
Bence konuştuğun kişiyle konuş bu durumu ama şuan ki değl bunu brak derim
Soran+1 yılnasıl neyi anlatayım
- +1 yıl
Evkenmek istediğini anlatacan
Soran+1 yıle biliolar zaten
- +1 yıl
Bilmeleri yetmez he tamm diyip geçiştirirler bir resmi bişey iste söz olur nişan olur
Soran+1 yılöle istiyorum zaten de bunla henüz o aşamaya gelmedik
- +1 yıl
Aşamayı mesafeyi 1 veya 2 ayda atmn gerk yksa b*ku ckar nişan süreside 1 yl falan olsa tanmaya ytr snra mradna erersn
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaha geçen de sormuştun di mi bu soruyu :) çok saçma ama ya ne güzel bakiresin yani çok güzel bu ama sana güvenememiş nedense, bence sil onu hayatından sen kuzum :)
020 Yorumla
Soran+1 yılniye güvenmior ki
Cevap sahibi+1 yılparanoyak mı? bilmiyorum sen söyle :) türk kızları yalan söylüyo ne demekse hiç anlamadım zaten, çok mu kız tanımış? sen seviyo musun onu yani?
Soran+1 yılseviyorum evet ama soğuttu bu hareketlerle .. valla bende anlamadım kaç tane kız tanımış ki böle genelliyor
Cevap sahibi+1 yılsevebileceğine inanmıyorum onu ya, çok boş kalmışsın, uzun süre birisi girmeyin ce hayatına ilgiye sevgiye ihtiyacın artmış ama vazgeç artık başka birileriyle tanış
Soran+1 yılne bileyim etkilenmiştim aslında iyi davrandı baştan sonra değişti anlamadım ben
Cevap sahibi+1 yılelde etmekmiş demek ki amacı yani birlikte oldunuz ya da sevişiyosunuz çünkü hala bakiresin ssanırım :) neyse işte avucuna aldığını sanıyo belki seni.. şu an napıyosun sevdiğin bir işle mi uğraşıyosun, ne biliyim çevren çok mu mutlu musun :)
Soran+1 yılhayır ya eli elime değmedi ne diyorsun sen saçmalama . o tarz bir kız değilim ben
Cevap sahibi+1 yılpeki pardon, öyle düşündüm hem neden o zman böyke davranıyo salak onunla bile yakınlaşmıyoken bakire olmadığını düşünüyo hiç anlamadım?
Soran+1 yılbende anlamadım . neden yakınlaşayım onla ya bir gitsin allah korusun . pislik . öyle birşey yapsam fahişe derdi kesin direk .
Cevap sahibi+1 yılbu kafayla derdi o evet :) hala konuşmuyosunuz di mi? kurtulduğuna sevin yani bence, önüne bak yeni insanlarla tanış herkes öyle düşünecek değilya hem
Soran+1 yılkonuşmuyorum oda konuşmuyor laf atsa konuşurum ama ... ben zaten yanlış birşey yapmam
Cevap sahibi+1 yılnasıl laf atsa konuşursun? çalışıyo musun şu an? onu söylemedin hala, sevdiğin bir işi mi yapıyosun? unut o çocuğu engelle hatta her yerden çünkü adam olmaz ondan sen de onda takılı kalma kuzum
Soran+1 yılhayır engellemem . beklicem atarsa atar atmazsa kendi bilir . çalışıyorum evet . hayır işimi sevmiyorum hiç
Cevap sahibi+1 yılne iş yapıyosun peki :) sıkıldım çünkü bu konudan.. ne atmasını bekliyosun hala ya? mesaj mı bekliyosun, özür dilesin mi istiyosun? düzelir mi yani öyle? sen dediğimi yap lütfen, geçmişte kalsın o, önüne bak.. çok mu zor bunu yapman kuzum
Soran+1 yılhayır yapamam seviyorum sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBaskasini da seversin, sen layik misin yani bu davranislarina? Cok mu zor yeniden sevmek ya, selirme kuzum
Soran+1 yılben onu istiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılNesini istiyosn yapma lutfen.. gayet akli basinda tatli bir kizsin anladig kadariyla boe bj aptaik yapmamalisin, elini sallasan ellisidir eminim
Soran+1 yılama ben onu istiyorum ...
Cevap sahibi+1 yılHoff kuzum :) hayatini mahfedrsn biliyosun..
Arayo mu hic ya da yazisiyo musunz? Neler konustunz?
+1 yıldeğerlisin aslinda böyle kaldiğin için. onuda boşver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç sanal yaptın mı? Sıkıntını hafifletebilir zevklidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkezi kendileri gibi zannediyolar boş ver takma inşallah gönlüne göre birini bulursun
00 YorumlaCok iliskiye girmis ondan heralde her yasta bakire vardir
08 Yorumla
Soran+1 yılsalak ya valla salak
Soran+1 yılpişkin pişkin yaa ben biliyorum hepsi yalan demesi beni çok üzdü . o günden beri konuşmuyorum salakla ama sinir oldum .
Soran+1 yılyani kendi her haltı yemiş çok iyi bilior herkesi kendi gibi sanıyor
Soran+1 yılgüvenmiyor ya şaka gibi . ben ona hiç güvenmiyorum pislik herif
Gizli Üye(30-35)+1 yılStandart türk erkeği :) genelde eşler üniverste ortamnda bulunur bide üzel bir kızsan bakire olup olmadığına takmış olabilir ...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniversite mezunusun "piskoloji" yazıyosun
11 Yorumla
Soran+1 yılee ne olmuş
+1 yılbaska birileri ile de gorusuyor olabilir mi ?
02 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim ciddi biri olduğunu sanmam
- +1 yıl
mesaj atmio mu sen atmadikca
- Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılBoşver gitsin, dengesizmiş.
00 Yorumla
+1 yılne okudun yaf merka ettım
02 Yorumla
Soran+1 yıliktisat
- +1 yıl
saolasın
+1 yılo zaman terket aga boşver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonunla işler çıkmaza girerse gel bana :)
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakireyim denilince ya inanmıyor ya da kaçılıyor bıktım artık, neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler