KScanlar :)
Leğenin içine biraz su koy içine oturt, baloncuk çıkarsa tamirciye götür.
KScanlar :)
O senin kız arkadaşın karın değil farkındaysan . Eğer ciddi bir ilikiniz varsa ki nasıl oacak onuda bilmiyorm. Böyle aptalca greksiz şeylere inanıp özelinizi ona buna anlatp fikr edineceğinbe al karşına adam gibi sor ona benden önce bir ilişkn oldmu olduysa söyle diye. Eğer dürüst olrsa o kızı brakma . Eğer dürüst olmazsa da kızmamak lazm kız seni seviyo bu davranışlarndan korktuğu için anlatamamıştr yazık. Bu kadar geri kafalı olma bence... Sende yaşamışsındr ondan önce ilşki neden sen yaşayabiliyosnda o yaşayamıyo. Al işte şmdi ilşkiye girmişsinz hadi ayrldınız hadi ölüm kalım oldu. O kız napacak ? Kocasına ne diyecek ileride... Kız sana herşeyi göze alıp benliğini vermişse ki bu sadece kızlık zarıyla bitmez kızlık zarı beyindedir ! Ona ihanet etme ... Nöyle bişey yapma. Eğer yaparsan o kız seninle sevgili olmya devam ederse çok yazık..
Aşk sevgi herşeye yetmiyo dostum. Bende yaptm bir hata, ilşkiye girdim eski sevgilmle, seviyodk aşıktık ee sonra noldu. Bak*olp gitti bende bir piç için girdiğim günahla kaldm ortada. Pişmanlkla kaldm. Şimdi gerçekten benm içn doğru olduğna inandğım kişiye dürüst olma çabasındaym. Ondan gizlemeyecem eğer o kız sna dürüst olrsa brakma o kızı mantklı düşün, aşıksan bnlar çokta sorn edlmemeli. Geçmşte sevglisi oldu çkıyosn bu sorn değilde ilşkiye grmesmi sorn o geçmişte kaldysa buda kaldı yani
olmaz tabikide böyle düşünme lütfen insankötü geçmişi oldğu yüz üstü bırakp giden birini nasl zevk alırken hatrlar ? Acı çekebilr sadece zevk alamaz.. Ama ilşki yaşamıştr diyede dşünme her kızdan kan gelmeyeblr, zar yapısına göre değişklk gösterir. Ben olduysa diye konuşuyorm. Sen eğer bu sorduğunu ya da bir başka şey yaparsan o kız sna bidaha inanır güvenrmi zannediyorsn ? Kusura bakma ama ben tükürmeye bile tenezzül etmem. Sevgilimede açklayacm beni brakma bilmemne yalvarmycmda kendi bilr :(
Bu onun bileceği bişey değil, ilşkide belli olur bu yani seninde anlaman grekiyo aslnda ama cinsellk yaşamadğn içn bilmiyor olablrsn, geniş gibimydi onu düşün. Ona sna herşeyi anlatablmesi için güven ver. Kız aynı hatayı 2. defa yapmş oldğunu dşünmesn yani...
bilemiyorm değişr zar yapısına göre, bnu konuş dediğim gibi onunla güzelce
Rica ederim umarm yardmcı olabilmişimdir. Konuştktan snra sonucuyazarmsn vereceği cevabı merk ettimde biraz :/
seni kaybetmek istemediği için söylemiştr yalanı, seni kaybetmesine izn verme. Umarm iyi olr herşey.
pof :D :(
sonç nldu knuşuyomsnz ne dedi sevgln ?
odamı bu sitede üye ? :/
hmm :/
şaşırdm birz bişey olmadı
evet anlaşılır öyle
Kendisine sorsaydın. Kız değise kızdan ayrılcan mı? Kız senle olmuş demekki sana güvenmiş büyük ihtimal seni seviyo kendini sana açtığına göre ne düşnüyosun ki gerisini. Geçmişte olanı boşver kardeş önüne bak. Bide belki esnek zarlıdır o ihtimalde var. Ama öyle bişi yok leğene oturtmak filan senle dalga geçmiş adam :D
Eğer bakiye istiyorsan sen de bakir olacak kanka. Sen bu kızla ilişkiye girdiyse ve seviyorsan bırakma derim.
Cevap
14Cevap
Kızlık zarının deformasyonu ve deformasyonun seviyelerini ancak bir jinekolog, bir muayene ardından söyleyebilir. Bu dediğiniz gibi eski çağ yöntemlerden ziyade önce kendiniz gerekli şeyleri deneyip konuştuktan sonra bir doktora gidebilirsiniz.
Kizlari ne kadar aşağılayıcı bir laf bu ya kendinden utanmalisin suphe ediyorsan guvenmiyosun demektir. Amacin yatip kalkmaksa niye umursuyisun nikahina mi alcan nedir yani.ayrica herkesten kan gelecek diye bir şey yok
Daha once opusup opusmedigini bile anlarsin o derece.
Sen iyisi mi leğeni soğuk suyla doldurup kafandan aşağı dök. Beyinle temas kurarsın belki.
biz eskiden bisiklet lastiğinin patlak yerini bu şekilde bulurduk aga abinde eeskiden kalma olsa gerek :D manyak mısınız ya?
Soyle de yapabilirsin, sevgilimbeni boyle tes etmisti. Anusunden iceri hortum sokup suyu bas, vajinadan disari cikarsa bakire degil demektir, yok vajinadan su cikmazsa bakiredir.
aga kız bakir değilse ne yapcan? neden bunu merak ediyorsun ki?
öyle bişey yapmayımı düşünüyorsun
kızın yerinde olsam seni geberitrdim
abin bildiğin tassak gecmıs senle genc. yasının 22 olduguna emınmısın ? :D
sen suya kafanı sok baloncuk cıkarsa doktora cıkmassa yataga uyumaya gıt
kalınkafalı beyınsız
sonucta sende yatıyorsun onunla
o sana bakırmısın dıye sordumu ?
peki legene oturmayla bekaret anlasılması sana mantıklı geldımı ,?
bu arada kan gelmemesı kız olmadıgı anlamına gelmez
ıstersen bı jınekologa sor daha ınandırıcı olur
kımı kızlık zarı dogumda bıle anca bozuluyor
kız zamanla bellı eder zaten ne tur bı ınsan oldugunu
ancak jınekolog kontroluyle anlasılır
araba lastıgımı bu patlak ya da degıl suya sokup anlayasın
bizim lastikçi mustafa abi var getir ona test edek patlakmı sağlammı patlaksa plastik kaynak yapar
o zaman at yenisini al kışa dayanaıklı olsun
ya gerek yok test etmeye sonuşda 2 , el oldu sıfır varken at beni dinle sen
sana deger verıyosa zaten dogruyu soyler o abının dedıklerını salla sen
Araba lastiğimi legene koyunca kabarcik ciksin.
"Bir abim" dediğin kişi taşak geçmiş bro..
Anlayamazsın bro. Kurcalamayı da bırak bu konuyu belki gerçekten kızdır ama zarı esnektir, belki bakire değildir ama "bakireyim" diyip kendini kandırıyordur..
peki sen bakirmisin ?
Şişme hatunla uğraştığın anlaşılıyor.
Park saati geçti karanlık oldu eve gir artık ahmet
abin senle maytap geçmiş :)
kürekle vur kukusuna kan gelmezse :(
Abin senle dalga geçmiş.
Çok merak ediyorsan jinekoloğa gidin.
Kızlık zarı standart değil ondan dolayı bu yöntem bile değil.
Kızlıkla alakası yok hacı hemoroid olmuş o ^_^
yok artık Cevabın çok uzun ya da çok kısa!
ilginç bir taktik bence denemelisin
bu ülkenin toptan allah belasını versin inşallah
troll mode : ON
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar