Hayır lütfen lütfen yapma dedi. Neden dedim. Yuzume baktı ve gülümseyerek "Çocuğumuz olsun istiyorum" dedi.
Şimdi de başımıza bu dert çıktı ya..
sürekli ertesi gün hapı almak çok tehlikeli napıyorsun sen :S 1-2 ayda bile 1 defa kullanın diyorlar en fazla. ileride çocuğun olmaz. ertesi gün hapı yerine düzenli olarak doğum kontrol hapı kullan, diane 35, yasmin veya qlairista var. adetinin ilk günü alıyorsun ve çocuk meselesini unutuyorsun. eğer hap kullanamam ben diyorsan aylık veya 3 aylık iğneler var, iğneyi olduktan sonra hamile kalmaihtimalin yok ancak iğneler arada nedensizce kanama yapabiliyor. pedli gezmen lazım. diğer bir yöntem ise spiral taktırabilirsin. o da epey etkili bir doğum kontrol yöntemidir, vücudu en az bozan yöntemdir.
arkadaşım ertesi gün hapı iyi bir çözüm değil ve 3 ayda 1 kez kullanılır. bunun yerine doğum kontrol hapı kullan. tüm hormonların alt üst olur sağlığını riske atma. ertesi gün hapı olayını unut. diğer çözüm spiral taktırabilirsin. ya da 6 aylık ya da 1 yıllık iğneler var yaptır kurtul
ya canı o haplar çok tehlikeli ama kullanmamaya çalış ya eşini ikna et ya da spral taktır biran önce benim nişanlımda içime boşalmayı çok istiyor ama tabiki bu mümkün değil hap kullanmamı istemiyor çünkü bizde düğünden bir hafta önce filan spral taktırmayı düşünüyoruz...
sizinde bilinclenmenizi oneririm dugunden 1 hafta once taktiramazsiniz
ya canım benim dediğim gibi istemiyorsan oturup konuşacaksın ve bana göre en güvenlisi ve zararsızı spral...
doğum kontrol hapı diye bir hap varmış duydun mu hiç?
Kilo yapıyor aşırı
hahaha aynen reco olmadı iğnesi var spirali var harbi cevap verdim ama evli olduğundan şüpheliyim şuan
Cevap
43Cevap
ertesı gun hapını mumkunse kullanma
o hap cok cok nadır durumlarda mecburen kullanılan bı yoldur
hormonal olarak bayanda etkısı buyuktur
dogum uzmanından sızın bunyenıze uygun olan yollardan bırını secıp cınsellıgınıze mukmmel bı sekılde devam edebılırsınız
bırak boşalsın ... Çocuklara bakıcı tutacağı hakkında bir anlaşma yapın ... bırak istediği kadar boşalsın...Kırma adamı..
alla alla yaa o zamn d. kontorl hapı kullan sende przrvatif takmak zorundamı adam
Taksa ne olur ki ya
ya zevk alamıyo belki belki sıkıyo misal beni sıkıyo en genişini kullan demeyin o da sıkıyo ya da psikolojikman sıkıyo ya da hissedemiyorum ayrıca adm kocan hamile kalmak istemiyosanda d.kontorl hapı kullan kalsanda istemiyosn aldır o zevkin doruğunda geriye çekil en şehvetli anda oldu o seni tam zevkinin ortasında bırakıp bitti deyip kçnıı dönsün ne bencilsin ln :)
eşim innat etti derken sen en heycanlı yerinde itersen eşini bak seni nasıl başka karılarla aldatıyor akıl lı ol akıllı orta yolunu bulmaya çalışın tek taraflı düşünmeyin seks te
Nasıl zarar veriyorsun kendine o hapları sürekli kullanarak farkında mısın acaba ? Prezervatiften başka doğum kontrol yöntemleride var biraz beynimiz çalışsın.
sen gaz maskesiyle gül koklarmısın ? adam haklı tabi ki
evlilikte içine boşalamayacaksa napsın karıyı adam kondom bir halt değil benimkini boğacak gibi oluo bazen hiç sevmiorm kondomu. hissede hissede içine attırmak gibisi var mı? ardından beraber sigara kahve keyfi ve takrar seks. pehhh.
Kocan o ister tabi sen korun ertesi günü hapı falan da kullanma zararlı
uygun bir dogum kontrol hapı kullanacaksın her ılıskıden sonra ertesı gun hapı senın ıcın zararlı adamda haklı bı yandan hissetmek hakkı
burda şuan kocanın daşşaklarını düşünüyoruzya bu saatte ne diyim ben sana...meme resimlerine bakçem ben...
senin eşin belliki sadece kendini düşünüyor karşısındaki kişinin ne düşündüğü hissettiği önemli değil demekki buda bir nevi bencillik
İçine boşaldığında ne oluyor ki boşalsın hamile olmaktanmı korkuyorsun?ertesi gün hap kullanmıyormusun ?
Eşin içine boşaldığında sende zevk almıyormusun ?
Ne var bundaki ikinizin meyvesini olsun istemiş
cocuk istemiyorsaniz simdilik dogum kontrol hapi kullanman mantikli
evli oldugu icin esinde sürkeli condom kullanmak istemiyordur
ne kocası ne evliliği yalanya sevgilisidir liseli bebeler
evliysen doğum kontol hapı kullanırdın, her zaman ertesi gün hapı kullanmazdın, ertesi gün haplarıyla her an anne olabilirsin, evlenmeden önce çocuk yapma
Yumurtalıklarına tekme at tam o an. Silahı varsa seninle beraber kendisinide vurur.
selam hanfendi bence eşiniz sizi hamile bırakmıya ugraşıyor
içine boşalsın ama hemen yıka biraz gezin problem olmaz ;)
igne vurdur kurtul ... en temizi ... 6 ay falan gidiyo heralde yan etkisi de daha az sanırım
ha bu arada o takmaz ise sen tak .. bide prez. taksa bile icinde kalabilir yine hissedebilir heralde deneme fırsatım olmadı daha ama :D mantıken oyle
dışaboşalsın arada bi.Vücudun keyifli noktaları yok değil
eşin haklı bence kondomdan başka korunma yöntemleride var aile planlama uzmanlarından yardım alabilirsiniz
adam haklı. sen doğum kontrol hapı kullanırsan daha iyi. ertesi günü fazla kullanma.
ertesi gun hapi kontrol yontemi degil tedbirdir resmen intihar ediosun haberin yok
canım içine boşalsın ne olacak neden istemiyorsun kocan artık
doğum kontrol hapı ya da spral kullan adam inat ettiyse yapacak bişey yok demekki adama göre
kondomla ilişkiye girmek gaz maskesiyle gül koklamak gibi bişey
bence bırak boşalsın ben yapıyorum eşim hamile kalmadı daha korkma kaçıncı yıl evlilkikte
kafayı sıyırmış bnence
kondom kullanmaması tehlikeli hastalık kaparsınız illa cinsel yoldan bulaşmaz ki p**evenk pis eliyle dokunur biiltihap türetir orda (mantar gibi mesela) olan sana olur
içini çok güzel betimlemiş
adam cok haklı kondoomla bişe hissedilmiyor:@
çocuk mu istiyor ki acaba..
Adam haklı belkide çoçugu olsun istiyor
Herzaman herzaman olmaz bu iş.
doğru diyo bırak boşalsın sen korun
sipiral taktir madem hamile kalmak istemiyorsun ?
doğum kontrol hapı kullan.
onun amacı bence cok faklı diye düşünüyorum
Çükünü kes kökten çözüm kohkadfa:D
isteksizliğin bebek olma kokusundanmı
Hap kullanmaya devam et bnce
adamda tapu war arkadas ne isterse yapar
Adam tadını ve yaptığı biliyor...
Adam haklı la sizde varya!
Sende kucagina ver cocugu akli basina gelsin
Neden spiral taktirmiyosunuz...
korunmaya devam et
adam haklı beyler :))