Ya ben heteroseksüel bir erkeğim. Daha önce hiç gay falan eğilimim ya da merakım olmadı. Eşimde heteroseksüel bir kadın. Ama salak gibi birden içimde bir merak oluştu, eşimin kıyafetlerini falan giydim. İç çamaşırlarını, ayakkabılarını falan da. Kadın gibi hissetmenin nasıl bir duygu olduğunu anlamaya çalıştım. Sonra eşim geldi eve, hiç duymadım. Annemlerdeydi ama erken geldi işte. yatak odasına girip beni öyle görünce, sadece güldü ve çok seksi olmuşsun hayatım dedi. Seni yatakta da böyle görmek isterim dedi. Ben banyoya gidiyorum dedi ve çıktı odadan. Ya var ya, yer yarılsaydı da içine girseydim keşke :(( sonra hemen üstümü değiştirdim ve dışarı çıktım bende. Sonra hiçbirşey olmamış gibi devam ettik hayatımıza. Fakat benim içim içimi yiyor şimdi :( Ne yapmam lazım söylermsiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin fazlatepki göstermemiş .önemli olan eşinin tepkisi idi .daha kötüde olabilirdi .ama umursama olan oldu .eşine söyleyebilirsin .merak ettiğinden denemek istediğini söyleyebilirsin .bende severim bayan kıyafetlerini .giymek çok hoş ve güzel bir duygu .hissi güzel .estetik ve de şık .kadınsı olmak ve kadın gibi zevkleri yaşamak güzel bir duygu .
3123 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten sende giyiyormusun?
Cevap sahibi+1 yılevet giyiyorum .evli değilim .çok beğendiğim elbise ve kıyafetler var alıp giymek istediğim .şimdilik bayan body si ve ince çorabım var .ama bayan elbiselerive kıyafetleri güzel ve de çekici .kıyafetler içinde kendimi gmrmek hissetmek güzel bir duygu .
Soran+1 yılpeki hiç ilişkin oldu mu ya da düşünüyormusun? yani ne düzeyde giyimin o yüzden soruyorum. mesela topuklu ayakkabı, iç çamaşırları, peruk falan da istiyormusun. ya da seksi elbiseler falan?
Cevap sahibi+1 yılhiç ilişkim olmadı .ama evlenmek istiorum .mutlu bir ailem olmasını isterim her zaman .peruk ya da kadınsı aksesuar kullanmam .gerek yok .topuklu ayakkabı ,iç giyim mini dar elbise almak istiyorum .sadece kıyafetlerin şıklığına ve güzelliğine düşkünüm bedenimdede şık duruşunu görmek güzel benim için
Soran+1 yılvücudun güzel o zaman.
Cevap sahibi+1 yılgüzel olduğunu düşünüyorum .63 kiloyum ve 180 boyundayım .
Soran+1 yılhmm güzelmişsin ;) doğru giyinirsen bence çok seksi bir kadın olursun ;)
bende giyindiğimde çok özel ve farklı hissettim işin doğrusu...
Cevap sahibi+1 yıleğer her zaman içinde ve zevklerinde kadınsılık yoksa bir kez daha yapma arkadaşım .sen evlisin .evliliğinin gereklerini yapmalısın .eşinle aranda sorun olmamalı .dikkat etmelisin her zaman .bir erkeğe yakışır şekilde davran eşine ailene her zaman .
Soran+1 yılElbiseye bayildim canim gercekten harika ;)
İkinci linkteki gibi ayni giyindim ben iste. Ayni ayakkabi ve corap ve etek :))
Ama bak sana birsey soyliyim mi hayatim, boyun uzun ya, o elbiseyle cok seksi ve cekici bir kadin olursun ;)
Cevap sahibi+1 yılsende de şık ve güzel durduğundan eminim .: D
bende o elbiseyi ve çorap modelini ayakkabıyı çok beğendim .bedenimde şık duracağından eminim .beğeniyorum .her kıyafetin hissi ve duruşu çok şıktır .mesela tayt lar çok estetik .deri tayt veya saten tayt beğeniyorum .tayt üzeine tunik veya uzun penyede güzel olabilir
link
Soran+1 yılTamam ama mesela bn seni o sekilde gorsem bir erkek olarak, kesin sana asik olurdum.
Evli ollsam ve evli olsan bile.
Ama sen beni tersledin simdi hayatim :((
Cevap sahibi+1 yılben seni terslemedim.asla aklıma bile gelmedi .
kadınsılık ve şıklık her zaman çekicidir .teşekkür ederim .: D
Soran+1 yılTayt harika bebegim <3 :))
Cevap sahibi+1 yılbende şok beğeniyorum bu tarz kıyafetleri
Soran+1 yılSenden cok hoslansim ben :)) birsey sorcam tatlim sana
Oyle giynince kadnsi hissedince, kendini seksi de hissediyorsun degil mi?
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim : D kendimi kadın kıyafetleri ile görmek çok güzel .bedenime dokunduğumda o hissi yaşamak çok hoş .estetik ve şık bir bedende kendime dokunmak güzel his .bayan gibi hissetmek güzel .kıyafetlerin hissi güzel .
Soran+1 yılSanirim ben seni daha yakindan tanimak istiyorum hayatim :))
Ama sende istersen tabi...lutfennn <3
Cevap sahibi+1 yılolabilir neden olmasın .yeni fecebook hesabı açacağım oradan görüşebiliriz .nasıl olur .facebook olabilirmi .
Soran+1 yılBak soyle yapalim canim. Sen iki dakka gizliden cik ekliyim seni. Sonra kapat hemen. Benim face yokama sonra bende sadece senin icin acarim. Ordan devam ederiz. Yada skypeden falanda konusuruz. Sana telimide veririm whatsap varsa mesajlasiriz falan. Ne dersin?
Cevap sahibi+1 yılafedersin : D benimde skype m yok .gizliden çıkamam .çok kibarsın ama kusuruma bakma .
Soran+1 yılYanlis birsey mi soyledim hayatim?
Cevap sahibi+1 yılyoo hayır .sadece facebook tan görüşebiliriz .: D
Soran+1 yılBen cikayim sen ekle. Sonra geri kapatirim olmaz mi?
Lutfrn cok istiyorum seni yakindan tanimayi her anlamda.
Duygu ve dusuncelerinden cok etkilendim anlasana :(
Hem belki bir ask doguyor ne biliyorsun :p
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma aşk olamaz aramızda .ben size kadınsı zevkimden ve kadın kıyafetlerinden nasıl hoşlandığımdan bahsettim .yakınlık ve aşk imkansız olamaz .ama görüşmek istersen gizliden çıkın .eklerim sizi .: D
Soran+1 yılSen hem tatli, hem seksi, hem cilveli, hemde nazli bir kadin olmussun hayatim :)))
Peki hadi ekle lutfen, sonta tekrar gizli yapacam :)
Cevap sahibi+1 yılçok kibarsın ama evlisin .tendini farklı tanıttın .ama daha yakın olmaya çalışıyorsun
Soran+1 yılBak sen beni yanlis anladin :( hic kendimibfarkli tanitmadim :( oyle bir dusuncem olmadi..
Lutfen bir sans ver...birbirimizi daha yakindan taniyalim hayatim..
Ben gercekten cok farkli ve samimi seyler dusunerek ve durustce soyledim..
Konustukca birbirimizi daha iyi anlayacagimizdan eminim hayatim...lutfrn :(
Cevap sahibi+1 yılbana hayatım diyorsun ama ben erkeğim fake değilim .tamam size saygım sonsuz .efendi ve de kibarsın .dürüstlüğünden eminim kuşkum yok .ama bağlanabilirsin bana .ben bole olmasın istemem .sizin evliliğinize zarar vermek istemem .: D
Soran+1 yılKimse kimseye asla zarar vermeyecek, uzmeyecek ve incitmeyecek canim.
Zaten ben buna asla izin vermem, her ikimiz icinde. Lutfen bir sans ver ikimize de...
Soz veriyorum ve yemin ederim ki farkli olacak...
Canim lutfen bana guven asla ama asla en ufak bir problemimiz olmaz..
Ayrica evet evliyim ama evliligimde ask yok ve zaten muhtemelen de bosanacam..
Yani bilmedigin cok sey var..ama herseyi anlatacam sana... o yuzden dedim, birbirimizi daha yakindan tanirsak daha iyi anlarsin diye...Lutfen..
Cevap sahibi+1 yılbir facebook hesabı açın
Soran+1 yılTamam hayatim tsk ederim :)
Gercekten cok tatlisin birtanem sen ya :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim : )
Soran+1 yılPeki tatlim senin burcun nedir? Merak ettim :)
Cevap sahibi+1 yılkova burcuyum : D
Soran+1 yılBelli neden bu kadar icim kalbim gitti sana :)
En iyi anlastigim burc her anlamda :) bende akrep burcuyum ;)
Peki sadik birimisindir ;) yani diyelim uzun sureli ve ciddi bir iliskin olursa :)
Yani sadece meraktan soruyorum bebegim :)
Cevap sahibi+1 yılama bakın sizinle fikirlerimi ,zevklerimi ve düşüncelerimi yaylaşırım .arkadaşın olurum ama bebeğim ve hayatım demesen sevinirim .ben eşcinsel değilim bunu bilin : D
evet sevdiğim bayana her zaman sadık kalacağım .şu an sevgilim yok ama her zaman saygılı ve sadık olmak isterim hayatımda olacak bayana karşı .aşkın ve sevginin anlamı ve değeri bole olur .
Cevap sahibi+1 yılneden sustun .varmı bir sıkıntın merak ettim : D
Soran+1 yılYok susmadim. Dus aldim :))
Bu arada hayatim bebegim dememden rahatsiz oldugunu bilseydim hiv soylemezdim inan :( ozur dilerim eger tedirgin ettiysem seni. Hic amacim bu degildi :(
Ayrica escinsel olmadigini biliyorum. Bende degilim. Hic escinsel deneyimim olmadi ya da dusunmedim.
Hayatimda ilk defa bir erkekten etkilendim. Ruhundan, beyninden, duygu ve dusuncelerinden. Bu yuzden icim kalbim gitti ve birbirimizi yakindan taniyalim dedim
Sicak, samimi, durust ve saygili
Cevap sahibi+1 yılsaatler olsun .sen iyi bir insansın kalbin temiz .senden yana hiç kuşkum yok .
her zaman arkadaşlıkta ve dostlukta saygıya önem veririm .bay veya bayan farklı olmamalı .hepimiz insanız .hepimizin duyguları idüşünceleri ve zevkleri var .insanları tanımadan yargılamak hoş değil .
Soran+1 yılSadece ikimize ait gizli ve ozel bir dunya. Zaten muhtemelen ayni sehirde bile degiliz. Ama hic onemi yok, onemli olan birbirimizin ruhuna ve kalbine dokunabilmek. Bedene dokunmak kolay a ben senin farkli seylerino sevdim.
Ayrica ilerde sevgiline ve esine cok iyi bir es olacagindan da suphem yok. Ama insallah coook uzun sure hayatimda olursun ve birbirimizin ozeli oluruz...
İste icimden kalbimden gecen bunlar. Dus alirken seni dusundum ve gulumsedim canim :)
Cevap sahibi+1 yılher yorumun ve benim hakkımda her sözün için teşekkür ederim .afedersin ama eşcinsel değilsin anlıyorum ama bana canım diyorsun . canım veya hayatım demek bir sevgi ve hoşlantı göstergesidir .yakın bulmak sevmek demektir .
Soran+1 yılHaklisin...icimden kalbimden ruhumdan geceni soyluyorum. Boyle hissediyorumsana karsi.
Soylemiyim mi, kizdin mi :(
Hayatimda bircok anlamda sen ilksin ve son olmani diliyorum kalbimden..
Lutfen anla beni...tamam biliyorum, sen ayni elektrigi almiyorsun belki...
Fakat ben dost olarak erkek tarafina, sevgi ve ask olarak kadin tarafindan etkilendim.
Oyle guzel ruhun ve kalbin var ki, asla seni kaybetmek istemem...ama seni cok rahatsiz ediyorsa, soylemem o kelimeleri bir daha :(
Cevap sahibi+1 yılbenim hakkımda ki her sözün için teşekkür ederim : Derkek olarak her zaman dost ve arkadaşın olmak isterim .ama sevgi ve aşk olarak kadın tarafımdan bir şey kanıtlamadım daha size .hatta kanıtlayacak bir şeyinde olduğunu sanmam .sadece karşılıklı zevklerimizden bahsedebiliriz .kalbim ,ruhum ve arkadaş canlısı olduğum için beni bole gördüğün için teşekkür ederim .elbette bende arkadaş ve dostlarımı kaybetmek istemem .ama siz kadınsı hisleri bir çok kez yaşamış olmalısınız .
Soran+1 yılHayatimda sayisiz kadin oldu ve sayisiz iliski yasadim. Ama ilk defa birisini ruhumda ve kalbimde hissediyorum...ilk defa gercek anlamda heyecanlandim ve hissettim seni her anlamda..
Harika bir kadin ve paha bicilmez bir dostsun bana gore...
Neden biliyormusun hayatim? Cunku oyle guzel, hassas ve duygu dolu bir yuregin var ki...ruhuna ve kalbine asik oldum senin...
Dusuncelerin ve tavirlarin, kaliteli ve asil durusunla da dostlugundan cok etkilendim...
Soran+1 yılAsik olunacak bir kadinsin ve kaybedilmeyecek bir dostsun sonsuza kadar...
Simdi anlatabildim umarim kendimi canim...
Cevap sahibi+1 yılgerçekten her sözün için teşekkür ederim .: D açıkçası gerçekten dost ve arkadaş canlısıyımdır .sağolsunlar arkadaşlarım ve çevrem severler ve saygı duyarlar .bence sizde efendi ve saygılı birisiniz .sizde arkadaş ve dost canlısı bir insansınız .bay bayan her kese kendini sevdiren bir insansınız .
af edersiniz sormak istedim .yanlış anlamayın .şu an kadın kıyafetiiniz var mıüzerinizde .olduğunu düşünüyorum : D
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim ama gerçekten her günümü kadın olarak yaşamayı tercih eden biri değilim .olamam .sadece benim bir zevkimdir kadın kıyafetleri .kadınsılık ve kadın gibi yaşamak değil benim zevkim .yanlış anlaşılma olmasın .
sadece dost ve arkadaşın olabilirim .
Cevap sahibi+1 yılsenin için hayal kırıklığı oldu isem kusura bakma .bana bağlanmanı istemem .beni de anlamanı dilerim .hayatın ve evliliğin hakkında sıkıntılarını anlatabilirsin .sana her zaman yardımcı olmak isterim .efendisin dürüstsün .
Soran+1 yılTamam zaten surekli hergun kadin gibi olmayacagini ya da olmak istemedigini biliyorum.
Yanlis anlasilma da yok. Yani bosuna bana asilma, sana yuz vermem diyorsun :)
Peki anliyorum ve saygi duyuyorum...
Suan evet kadin kiyafeti var ama oyle cok iddiali birsey degil :) basit birsey...durustce soylemem gerekirse, gercekten ilk ve son askim olmani isterdim...kadin tarafinin erkegi olmak isterdim ve erkek taafinla da sonsuza kadar dost kalmak isterd canim :)
Soran+1 yılAsik olunacak bir kadinsin ve dost olunacak bir erkeksin...
Bence her anlamda gercekten harika birisin sen...
Sevgilin ve askin olacak, erkek de kadinda cok sansli olacak...
O erkegin ben olmayi cok isterdim yemin ederim :(
Sana tum hayatimi ve herseyimi anlatcam...seninde hakkinda herseyi bilmek istiyorum hayatim..
Cevap sahibi+1 yılfacebook hesabı açtınızmı : D
her yorumun ve düşüncen yakıştırman için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılolsun üzerindeki kıyafetin modelinin bir önemi yok .nasıl bir kıyafet var söylermisin
Cevap sahibi+1 yılartık benle görüşmek istemiyormusun .sesiz kaldın merak ettim : (
Soran+1 yılTelefondan girdigim icin acamadim face simdi ama yarin ise gider gitmez ilk isim o hayatim ;)
Bu arada sadece ince corap ve tanga giydim :)
Cevap sahibi+1 yılnasıl isterseniz yarını beklerim önemli değil .
bende giyindim .mavi slipim ve ince ten rengi 15 denye çorabım var şuan ve askılı çıtçıtlı body mi de giyeceğim ..
Soran+1 yılSenle sadece simdi degil...hayat boyu bikmadan usanmadan konusabilirim birtanem ve asla sikilmam senden...bunu hissetmis ve anlamis olman lazimdi :(
Cevap sahibi+1 yılbeni seveceğini ve uzun zaman hatırlayıp değer vereceğini biliyorum .benden sıkılmadan ilgini her zaman göstereceğini biliyorum .görüşürüzde olmaz giye bir şey söz konusu değil .ama benim hayatım daha farklı yönde .sizinle her zaman bir arada olmamız zor .nerelisiniz belki de çok yakınız .
Soran+1 yılSeni ne kadar cok sevecegimi ve deger vercegimi ve aramizdaki askin ne kadar ozel olacagini sende biliyorsun bebegim. Ayricaşu ancok tatli bir kadin oldun o kiyafetlerle canim.
Ben mersindeyim. Eminim uzagiz :(
Cevap sahibi+1 yılevet baya uzağız .yaklaşık 12 saat sürer .haklısın severek giydiğim ve hissi güzel kıyafetlerdir .ince çorabın üzerine dar mini saten bir elbise çok yakışırdı size şu an .yada kalem etek le çok zarif oludunuz .
siz tam olarak hangi yaştasınız .
eşinizle şu anki ev hayatınız ve aranızdaki yakınlık ve sevgi nasıldır
benden çok etkilendiniz beğendiniz ama hiçmi başka erkek dikkatinizi çekmedi şimdiye kadar
banyo yaparken beni nasıl ne şekilde düşündünüz
eşinizle neden mutlu değilsiniz
Cevap sahibi+1 yıleşiniz aslında çok anlayışlı kibar bir kadın olmalı .sizi gördüğünde ters bir tepki vermedi .yada sizi kadın kıyafetleri ile görmeye alışkın olmalı .
farklı kıyafetlerinizde var mıseverek giydiğiniz .
işiniz nedir .kendinizi anlatırmısınız bana .
Soran+1 yılEsim yabanci turk degil. Mutlu olacagimi sandigim icin evlendim. Beni mutlu edecegine inandirmisti ama sonra cok degisti. Zaten gercekten ask yoktu aramizda. Ben hep gercek aski aradim hayatimda. Suan iki arkadas gibiyiz. Ask ve seks yok. Aslinda cok guzel ve cekici bir kadin ama guzellik hersey degil birtanem biliyorsun.
Benşu an35 yasindayim tam olarak. Umarim yasli degilimdir sana gore canim. Daha once sadece birerkekten cok hoslandim. Kisa sureli bir iliskimz oldu ama bana sadik kalmadi.
Cevap sahibi+1 yıldaha iyi anladım sizi .yaşlı değilsiniz .ben 30 yaşıma yeni girdim .ama siz daha ince bir erkekten hoşlanmısssınız .eşcinsel yönünüz var .ve ben ilk olmayacağım .siz bana çok kibar ve güzel davranıyorsunuz ama ben size sizin beklediğiniz kadar yakın olamam .ama arkadaşlık ve dosluk önemli ve sadece arkadaş olabiliriz .fazlasını beklemeyin ve sizde benim hakkımda bole düşünmeyin
Soran+1 yılBende gorusmedim bir daha. Dusta seni o an yanimda olduguni dusundum bebegim. Seni yikadigimi ve optugumu. Sonta seni kuruladigimi. Vucusuna kremler surdugumu. Ellerimle mini geceligino ve tangani giydirdigimi ve kollarim alip uyudugumuzu dusundum.
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum ama siz hayatınıza bir erkek almak istiyorsunuz .bir erkekle mutlu olacağınızı düşünüyor ve istiyorsunuz .aslıma da gelmedi değildi .fantezi kurduğunuzu ve beni arzuadığınızzı anlamıştım .ama sizin gibi bir erkeğe her zaman zarif ve güzel bir kadın yakışır .sizi ancak bir kadın mutlu edebilir diye düşünüyorum
Soran+1 yılSen ilk olacaksin benim icin. Cunku sana karsi duygu ve dusuncelerim cok farkli hayatim.
Senin hakkinda asla kotu bir dusuncem yok olamazda.
Seni hep sevecegim, deger verecegim ve heran hatirlayacagim.
Sen cok ozel bir insansin benim icin.
Soran+1 yılSende oldukca zarif kibar ve ince ruhlusun. Zaten bu yuzden asik oldum sana. İcim kalbim gitti.
Hem harika bir kadinsin hemde erkek olarak harika bir dost.
Baska ne isterim ki. Herseyden once sana sonsiz saygim var.
Soran+1 yılBu arada isimi sormustun. Ozel bir sirkette dis ticaret muduruyum :) istersen sana karakterimden de bahsedeyim biraz birtanem.
Cevap sahibi+1 yılşimdiden fantezilerinize dahil ediyorsunuz .beni tam olarak hayatınızda olmasını istediğiniz kişi olarak görüyorsunuz .elbette değer verirsiniz iseversiniz bunda hiç bir kuşkum yok .ama karşılığını alamayacağınız bir sevgi ve ilişki olacak .benim size sizin umduğunuz gibi bir yakınlık göstermemi beklemeyin .ben bole kalarak bole zevklerimle yaşamayı tercih ederim .bir erkeğin kollarında yatağında olamam .
Cevap sahibi+1 yılkarakterinizi ve kişiliğinizi tanımayı isterim .
Soran+1 yılTercihlerine sonsuz saygim var hayatim. Bana karsi duygusal birseylet hissettmedigini biliyorum:(
Ama karsiliksiz olsa bile seni sevmek, hissetmek ve arzulamak cok guzel.
Cunku sen gercek ask yasanacak bir insansin. Herseyin en guzeline layiksin. Benim gozumde gercekten hassas ve narin bir cicek gibisin canim.
Suan tam olarak kiyafetin nasil bebegom? Soylermisin lutfen..
Cevap sahibi+1 yılsizin için temennim benden hoşlandığınız gibi bir bayanla tanışmanız nasip olur inşallah .sizi bir bayanla birlikte mutlu olduğunuzu görmek sevindrir beni
ben kendi halinde hayatı olan yaşamasını seven biriyim .ideallaeri ve mutlu bir ailesi olmasını isteyen biriyim .inanın bana sizi gibi hisseden biri ile daha mutlu olursunuz
Soran+1 yılHayati dolu dolu, sinirsizca ve saygiyla yasamayi severim. Yalandan ve soyleyenlerden nefret ederim. Herseye acik ve acik sozlu biriyimdir. Tabularim, sinirlarim ve yasaklarim yoktur ama prensiplerim vardir ve prensiplerimden taviz vermeyi sevmem. Kiskanc bir erkek degilimdir ama sevdigim insani ve askimi sahiplenirim, korurum ve hep yaninda olurum.
Tutkulu, sicak, samimi, atesli, eglenceli, duygusal, saygili, durust ve romantik bir erkegim.
Yemek yapmayi cok severim ve cok guzel yemek yaparim
Soran+1 yılBende kendi halindr yasayam biriyim zaten. Aslinda cok uygunuz seninle her anlamda. Fakat sen beni pek istemiyorsun hayatinda galiba :(( tamam beni bir erkek olarak belki begenmedin ve istemiyorsun ama sonsuza kadar hayatimda olmani cok isterim askim
O kadar mi itici biriyim sana gore yani :( ayrica cok mutlu bir aile kuracagindan eminim. Soledim sana , erkegin olacak kiside, kadinin olacak kiside cok sansli...
Cevap sahibi+1 yılaçık sözlü olmayı ve dürüst olmayı her zaman tercih ederim
hayatımı kurallara göre yaşamayı severim .iyilikten ve doğruluktan asla vazgeçmem .
tek zevkim dir bayan kıyafetleri .bir çok insanın tercihi olmaz ama benim de zevkimbudur .aşırı olmadığı taktirde severek hareket etmeyi tercih ederim
insanlara karşı ön yargılı davranmam .tanımaya çalışırım her zaman iyiyi ve doğruyu göstermeye öğretmeye çalışırım .
Soran+1 yılSuan cok seksi ve cekici bir kadinsin bebegim...
Gercektenşu anseni yanimda hayal ettim o sekilde askim..
Cevap sahibi+1 yılbeni yanlış yorumlamayın asla itici biri değilsiiniz .sizde beğenilmeyecek ve sizde sevilmeyecek hiç bir yön yok sadece benim yakın olmak istediğim ve mutluluğu aradığım kişi değilsiniz .
Cevap sahibi+1 yılişinize başarılı ve kariyeri olan birisiniz .sizden dileğim mutluluğu ne bende arayın nede benim gibi bir erkekte arayın .eminim çok daha mutlu olacaksınız .
Soran+1 yılYani beni sevmeyecegini ve mutlu olmayacaginimi soyluyorsum benle :(((
Soran+1 yılAskin cinsiyeti olmaz bebegm..
Senin bir kadin istedigini biliyrum. Baska bir kadini sevme ya da evlenme demiyorum ki.
İnsallah en guzel evliligi yapacaksin inaniyorum.
Fakat lutfen beni bu derece tersleme ve sirtini donme bana...bana soguk davranip mesafe koyma aramiza birtanem..
Cevap sahibi+1 yılef edersiniz sizi kırmak üzmek istemem ama size layık ta olamam .size nasıl olabilirmki .sizle yakın bile değiliz .benim hayatım farklı sizinde hayatınız farklı .ikimizde farklı düşünen ve hayatı farklı yaşamayı seven erkekleriz .size sırtımı dönmem ama sizde bana aşk ve sevgi dolu yaklaşmassanız daha anlamlı olacak .
bana bağlanmayın ve çok ilgi göstermeyin .
Cevap sahibi+1 yılmodeli beğendim gerçekten .çok hoş ve çekici .
Soran+1 yılO gecelikle hayal ettim seni suan...
Cevap sahibi+1 yılhayal ettiğinizi biliyorum .ama bana çok düşkün olmayın .bu kadarda fantezi düşünmeyin benle
Soran+1 yılBu kadar kizmana ve terslemene gerek yoktu...kotu birsey soylemedim ki :(
Yinede ozur dilerim...:(
Soran+1 yılPeki soyle bakalim bana tatlim...
Meselaşu anyanimdasin ve iceri gidip giyin haziflan ve gel dedim sana...
Nasil giynirdin? Ornek verirmisin.
Cevap sahibi+1 yılamacım terslemek değil .kötü birşey söylemediniz ama bana çok bağlanıyorsunuz .özür dilemeyin. inanın sizi isteyecek ve sevecek bir çok bayan var .sizin gibi hisseden erkekte sizinle çok mutlu olur .siz her yönden partnerini mutlu etmesini bilen birisiniz .
Soran+1 yılCok zarif ve zevklisin hayatim. Kendine yakisani biliyorsun. Hayran oldum tebrikler.
Peki askim ikisinden birini secmeni istesem. Biirini sec, icerde giyin hazirlan ve gel yanima deseydim.
Suan hangisini tercih ederdin ve giyinip yanima gelirdin.
Cevap sahibi+1 yılsiz tam bir kadın olmak isteseniz hangi kıyafetleri giyersiniz .eksiksiz olarak
Soran+1 yılPeki uyuyacgimiz zaman bunu giymis olurdun yoksa yataga girdigimizdeki tercihin nasil olurdu mesela?
Birde bunu giydiginde altinda ne olurduşu anyanimda olsan?
Cevap sahibi+1 yılytacağım zaman her gece bu gecelikle taymak isterdim .transparan olduğu için ger gece giyerdim .
Cevap sahibi+1 yılmodeli beğendim .altında ince çorapla da çok şık olurdu .
Soran+1 yılpeki diyelomkişu anbasbasayiz ve oldukca romantik bir ortam yasiyoruz ve yakinlasmaya basladik.
Sana dedimki, askim git yatak odasina hazirlan ve gel ynima.
Sarap iciyoruz ve hafid kafamiz iyi. Los bir ortam, sadece mumlar yaniyor.
Tam olarak nasil giyinir ve gelirdin yanima suan.
Soran+1 yılNeyse, sikildin benden ya da uyudun sanirim.
İyi geceler tatli ruyalar canim.
Soran+1 yılnerdesin :(((
Soran+1 yılözledim seni hayatım...
Soran+1 yılBir sorun mu var?
Soran+1 yılSanirim artik konusmak istemiyorsun benimle :(
O zaman facebook kapatiyorum ben. Sadece senin icin acmistim...
Cevap sahibi+1 yılgörüşebiliriz .konuşmak istiyorum : D neden bole düşündün .merek etme .sen iyi bir insansın kalbin temiz ve sevgi dolu : D
Soran+1 yılHosgeldin hayatim :) butun gece aklimdaydin ve bugun de butun gun senden haber cikmayinca uzuldum :( kendin affettirmen gerekecek :)))
Buldun mu beni face den canim?
Cevap sahibi+1 yılhoşbulduk teşekkür ederim .çok kibarsın .: D işte idim bütün gün .cevap veremedim size .facebook adresiniz ya da isminiz nedir .görüşmek isterim .tanışmak daha yakından tanımak görmek isterim sizi : D
Cevap sahibi+1 yılekledim sizi
Soran+1 yılAskim ekledin mi sen beni facebookta?
Cevap sahibi+1 yılevet ekledim sizi
Soran+1 yılO sekilde engellemene gerek yoktu. Cok kirdin beni. Ben bunu hak etmedim.
Neys sorun degil arkadasim. Sanal alemde kimseye guvenmemem gerektigini birkez daha ogretmis oldun bana. Yinede tanistigimiza memnun oldum. Ama sana hic yakistiramadim o tarz bir hareketi.
Maalesef yanlis tanimisim seni.
Cevap sahibi+1 yılçok yanılıyorsun .ben yinede size saygı duyuyorum .insanlara güüvenebvilirsiniz .kendinize yalın ve kendiniz gibi insanlarla tanışmalısınız .ama bir insanın istemediği ve hoşlanmadığı bir konuda ısrarcı olmak doğru değildir .siz beni kırıyorsunuz .ben sizinle arkadaş ve dost olmak istediğimi her zaman söyledim .asıl siz beni kırdınız
Cevap sahibi+1 yılkeşke beni biraz daha iyi anlasaydınız .daha çok sevinirdim inanın bana : ((
Soran+1 yılo zaman aradaki yanlış anlaşılayı kaldıralım canım. ben seni kaybetmek istemiyorum :(( hemen öyle silip hayatından çıkarman çok üzdü ve kırdı beni :( tamam bende daha dikkatli konuşacam bundan sonra...fakat lütfen sende aniden öyle kestirip atma. bu hiç hoş değil...sana hiç yakıştıramadım...öyle üzüldüm ve kırıldım ki...inan bana gece nerdeyse ağlayacaktım yani...ben seni çok seviyorum...gerçekten sana çok değer veriyorum ve gerçekten çok özel birisin benim için...
Soran+1 yılhayatım sana face den bazı resimler yolladım bakarmısın :)) bu arada ekle beni tekrar lütfen :))
ay sen ne kadar nazlı ve kaprisli bir kadınsın öyle :)) ama çok seviyorum ben seni ve çok tatlısın birtanem :)) canım facebook açık benim bekliyorum seni...özledim seninle sohbet etmeyi...ayrıca sana tüm hayatımı anlatacam, sende bana anlatırsın...daha samimi ve yakın oluruz canım...sana kendimin ve ailemin diğer resimlerini de gönderecem...
Soran+1 yılnerdsin canım yaa :(( üzme beni daha fazla lütfen...
Soran+1 yılbu kadar çabuk mu unuttun ve sildin beni hayatından sevgilim...
oysa seni ne kadar çok sevdiğimi ve aşık olduğumu biliyorsun...
Cevap sahibi+1 yılsenin aklın sürekli seks te .bana mesaj atmayın bir daha
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılya abartma ya :) eşin bunca yıl böyle olmadığını anlamıştır ki çok tepki vermemiştir sende erkek olduğunu ispatla güzel bir gece yaşat ona romantik bir gece bir tektaş sonra yatakda haşin behçeti çıkar ortaya :)) hem renklenmiş olur bu vesileyle hayatınız :))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılheteroseksüel olduğunu sanmıyorum. aşağıda adamla canımlı cicimli konuşmalar, senden etkilendim demeler... :)
böyle bir eşim olsun istemezdim.40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
merak etme eşine durumu olduğu gibi anlatınca anlayışla karşılayackatır:)) hatta mel gibson un kadınalr ne ister isimli filminden esinlnediğini söyle:))
10 Yorumla
+1 yılhhehehe ne adamsın yaa bir keresinde banada olmuştu kız arkadaşımın kilodunu giymeye çalışmıştım merak edip bazen oluyor öyle şeyler :))
10 Yorumlaaman eşin görmüş amca evlilikte gizli saklı olmaz zaten eşinde kime anlatırki zaten
10 YorumlaBence güzel tepki vermiş öyle bir deneyin renk katar size
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende evliyim ve esinle fantezi amaçli camasir degisiyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarin iyi davranmis ben olsam bayilir kalirdim.
32 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten sen olsan tepkin ne olurdu? ne hissederdin ve düşünürdün söylermisin.
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim bayilirdim sok olyrdum.
oha sıçmış sıvamışın lan :D
30 Yorumlasana bir erkek lazım sanırım :D
30 Yorumla
+1 yılBence onada aynen boyle anlat
14 Yorumla
Soran+1 yılYa denedim ama güldü. Ben göreceğimi gördüm, seksi kadın falan diye geyik yaptı.
- +1 yıl
Kararli ol olayin sakaya alinacak yaninin olmadigini anlat. Hareketlerinin kirici oldugunu soyle
Soran+1 yılHaklısın dostum.
- +1 yıl
Kafana takma.. aciklamani yap hala isi geyige vurusa sende tavrini koy ya da onun gibi ol sende ona aynisini yapmyani sende ona erkek camasirlarini giydir
Bir kadınla boşuna evlenmissin içinde i*nelik var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHetero ne demek abi
11 Yorumla
Soran+1 yılSadce karsi cinsle iliskiye giren.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatınıza renk katın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey olmaz bacım
61 Yorumla- +1 yıl
:)))
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?