Karşı cinsten nefret ediyorum....

Bu siteye girdiğimden beri daha çok nefret ediyorum Nedir bu havalar tavırlar dünyada herşey sizin için yapılmış, ama sanmayın değerli olduğunuz için sadece aptallıklarınızdan yararlanıyorlar, örneğin alışverişde herşey kadınlar için o kadar gereksiz aptalca alışveriş yapıyosunuz ki o cicili bicili telefon kılıflarını tezgaha koysam bir ayda köşe olurum moda diye saçmaladığınız şey için tonla para döküyosunuz bir erkekle bir kadının yıllık kuaför masrafını karşılaştırmıyorum bile hep siz ezilensiniz hep siz sorunlusunuz feminist diye bir kavram varken erkekler için bunun karşılığı bir kavram yok duygusal diye geçinirsiniz ama hiç alakanız yok anlık duygu patlamaları yaşayan düşüncesiz varlıklarsınız. Şimdi buraya prim yapmaya çalışan erkekler " Ama senin annende kadın unutma" yazar evet annelerimiz kadın elleri öpülesi insanlar ama ben anne olmuş bir kadının farklılaştığını düşünüyorum en azından hala o duygu bozulmamış her nekadar kötü örnekleri görsekte anne olan bir kadın artık kendini çocuklarına adayan burada eleştirdiğim sınıfı kendi de eleştiren bir konumda hangi anne üniversiteye okumaya diye gönderdiği kızının kucaktan kucağa atlayıp evden tonla para alıp ota boka harcamasına iyi yapıyor gözüyle bakabilir. Hiç kusura bakmayın kızlar ama benim çevremde gördüğüm erkeklerin çoğu o kadar saf ve temiz ki bugün kız olsalar hiç düşünmeden evlenirim çoğunuz kıskançsınız hasetsiniz içten pazarlıklısınız yalan söylemek yaşam stiliniz olmuş. Ben hiçbir yerde "aaa şu çocuğun kıyafetine bak ne kadar salakca " diyen bir erkek görmedim ya da hiçbir erkek ben hemcinslerimle anlaşamıyorum karşı cinsle daha iyi anlaşıyorum demez. Kusura bakmayın ama dünyada hiç erkek olmasa birbirinizi yersiniz. Hele birde hepinizin ay hali aynı güne denk gelirse sanırım kimse kalmaz dünyada. Biyolojik olarak ta zayıf halkasınız güçsüzsünüz ayda bir iğrenç döngü içindesiniz kız arkadaşınızın ay halini çekebiliyormusunuz? bu kadar basit zayıf sorunlu olmanıza rağmen erkekleri etrafınızda pervane yapıyorsunuz. Bunun da en önemli sebebi cinsellik.Ve lanet olsun ki bunuda erkek suçu gibi gösteriyorsunuz. Şöyle düşünün vucudunuzu sergilemeniz nasıl oldu da bu kadar normalleşti herkesin kapalı olduğu bir ülkede Malezyada yaşasaydınız da bu kadar ilgi çekermiydiniz sizce? Size cinsel bir obje gözüyle bakmamızı istemediğiniz halde toplumda yer edinmek için vucut kıvrımlarını kullanan da sizsiniz. Herşeyin kolayını bulmuşsunuz göğüslerim küçük ama sorun değil silikon yaptırırım olmadı destekli sutyen kullanırım saçlarım kötü olsun peruk takarım kirpik takma tırnak takma erkek kilolu diye burun kıvırırken korseyle bu açığı kapatmya çalışırsınız. vucdunuzdaki eksiklikleri bile hileyle hurdayla normalleştirmeye çalışan insanlarsınız ama erkek adamdan dürüstlük beklersiniz hangi erkeğin pantolnuna patlıcan koydğunu duydunuz? Hep erkekler sizi anlamalı sahiplenmeli size ayak uydurmalı size yakışmalı. Bu erkelerdeki cinsel açlık olmasa sizce dünyada kadın erkek ilşkileri nasıl olurdu?
Güncellemeler
+1 yıl
gerekli güncelleme: kızların 100 de 90 ından nefret ediyorum geri kalanları için yaşasın dünya kadınlar günü

bizde biliyoruz çok düzgün kızların olduğunu öyle olmasa bırakalım herşeyi çekilelim köşemize ölümü bekleyelim ama burada yazılanlara kadınlara saldırı gözüyle bakanlar hiç kusura bakmasın orda biyolojik ve dini gerçekler dışında can acıtan bir yorum yok
Karşı cinsten nefret ediyorum....