Ulan mal, gizli soruyorum adı üstünde :D buraya cevap verecek kız da açık şekilde yazacak değil ya ahahaha.. harbi mallar.
Kız orda hangi marka hesap makinesi alayım diye soruyor onu bile gizli soruyor bunu mu açık cevaplayacak. ahahahh.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kadar atmasyon bir şey ne duydum ne gördüm ne de yaşadım. Abartısız 20-25 dk o da en iyi şekilde işi bilenler sürüyor. bu sağlıkla alakalı değil. bilgi ve tecrübeyle ilgilidir. ancak 4-5 saat biraz fazla değil mi? bu konuya verilen cevapları okuyunca eminim sazanlar diyorsundur ama cevap vermemizin amacı inandırıcı gelmediğini belirtmek içindir. Yani bu sitede öyle düşündüğün gibi sazanlar yok arkadaşım :D
bilader hatunlar da sperm görmek ister ve hoslarina gider spermle yıkanmak.
zaten sperm göremezse ondan zevk almadigini dusunur.
bu yüzden ne kadar yalan söylediğin ortada. kimseyi kandirma. hizli 4-5 saat seks yapamazsin.
ha 4-5 posta bosaliyorum sabaha kadar desen anlardım ama bu kadar da saf sanma insanlari hadi kolay gele başka kapiya!
güncellemene atfen soyluyorum: yalancisin bilader., bu da tamamen ortada. yalanla burada fazla barindirmazlar seni. kaile bile almazlar
Cevap
9Cevap
Yavrum, bildiğin bu işin profesyonelleri bile performans düşmeden yavaşlamadan maksimum 12 - 15 dakika idare eder... Sen fazla atmışsın...
AKP reklamları gibi abartıdan başka birşey değil...
Var .. ben 25 saat boşalamıyorum.. en son senin gibi hayatında hiç *m görmemiş birini bulup suratına attırıyorum.. ancak öyle rahatlıyorum...
Cevaplara da 5 yıldız olaymış :D +1 Güzel cevap :D
Güncellemeye cevap: Hatun değilde, benimkini kaldırırsın ancak :) Öküzüm benim..
5 saat abartıda kızın biri eski erkek arkadaşım la 1 saate yakın sürüyor ,hatta arada muhabbet ediyoruz yarın ne giyeceğimizi konuşuyoruz demişti bende inanmamıştım ama beni postalayıp çocuğa geri döndü
resmen kendini satılığa çıkarmıssın. umarım alıcın olur. dikkat et bir kamyoncuya denk gelme. :D:D:D patlatır seni
yalanini mikim, 5 saat ne olm bir gunde bir posta bitersin o zaman sen.
Sağlam salladın he :D
keske gercekten olsa :)böyle adami ben birakmam:D
len 5 sat hangi kadın dayanır :D
at yalanı sik...yim inananı
Senin tahmin edebiliyorum gibi :))
bende tatmin edebiliyorum..:)))))
Nckin I harfiyle başladığını düşünüyorum :)
yok hayır öyle başlamıyor :)
vidanjör gönderiyorum bekle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar