Psikolojim çok bozuk , yardım edin lütfen :((

Ben 5-6 yaşındayken 15-16 yaşında bir şerfsizin tacizine maruz kaldım..

O yaşlarda zar zor hatırlıyorum , uzaktan bir akrabamız dı bize gidip gelirdi , hatırladığım kadarı ile habire okuşuyordu beni kimse olmadığı zamanlar da , annem de farkında değildi belki bana sahip çıkması için onun yanında bırakırdı.

Hatırladığım kadarı ile birgün beni kanepede uzatmış bacaklarımı ayırmış parmağını vajinama sokmuştu , bana " acıyormu " deyince ( elime de bir çikolata vermişti ben onunla uğraşıyordum ) tüm beynimi vajinama verdiğimi hatırlıyorum ve o anda vajinamda bişey olduğunu hissettim o hayvanın parmağıydı :( " hayır acımıyor " dedim..

Şimdi kızlık zarım gitmiş mi onu bilmiyorum açtığımda küçücük bir delik var , serce parmağım bile girmeyecek kadar küçük kızlık zarım gitmiş midir :(

link böyle açık değil mesela , gözükmüyor zorla vajina içine bakıyorum çok küçük deliği , doktora gitmeye de çekindim :(

Allah onun belasını versin psikilojim alt üst oldu , evlenemedim erkeklerden tiksinir oldum , hiçbir erkekler bişiyler yaşayamadım , midem bulanıyor erkeklerden.

Güvenemez oldum kimseye :(

Sorum şu kızlık zarım duruyor mudur , parmakla bozulur mu yani ?

Birde ben bu psikolojiyi nasıl atlatıcam ? :(

Malum erkekler cinsellik istiyor cinsellik konuşmak istiyor ama ben yapamıyorum , evlenirsem ve bu durumum değişme nolucak eşim benden soğuyucak diye korkuyorum :(
Psikolojim çok bozuk , yardım edin lütfen :((