Kızım fakat erkek gibi hissediyorum

Sanırım birazcık uzun bir yazı olacak, ama lütfen okuyun. Aranızda lezbiyen diyecekler olacaktır ama lütfen okuyun anlayacaksınız farklı bir durum bu. Ben kız olduğumu kabullenemiyorum bir türlü. Duygularım erkek gibi, erkek giysileri giyiyorum, erkek gibi yürüyorum. Erkek gibi vücut yapım var herkes erkek gibi gücümün olduğunu söylüyor ve erkek gibisin diyorlar. Kendimi bildim bileli böyleyim. Bu yaşıma geldiğim halde anneannem bile bana oğlan çocuğu gibisin diyor. Ben şimdiye kadar hiç bir erkeğe karşı bir şey hissetmedim. Zaten erkek gibi olduğum için yanıma yaklaşmıyorlar bile erkekler. Kızları sevebiliyorum sadece. 1. sınıftaykende kızlardan hoşlanırdım hep. Şimdi 6 aydır sevdiğim bir kız var çok seviyorum ağlıyorum onun için. Ya çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum. Ağlıyorum sadece. Cinsiyet değiştirmeyi düşünüyorum. Böyle yaşayamıyorum. Ben kendimi gizlemedim soruyu sorarken. Lütfen böyle hissedenler varsa mesaj atsın konuşalım, kaç yaşında olduğu farketmez. Yeter ki atın. Ve sizinde önerilerinizi bekliyorum, ne yapabilirim lütfen bir çözüm...
Kızım fakat erkek gibi hissediyorum