Oğlumun kişiliğini olumsuz yönde etkiler mi?

Ciddi bir soru soracağım lütfen cıvıklaştırmayalım. Ben oğlumla düzenli olarak havuza gidiyorum. Burada bayan soyunma odalarında soyunma kabını filan yok. Düş da aynı. Yani bayanlar anadan uryan geziyorlar soyunma odasında. Bacaklarını jiletle alanlardan, yıkananlara yani tamamen çıplaklar. Şimdi bu çocuk 7,8 yaşına kadar benimle kadın bölümüne gelecek. Acaba ne bileyim, kadınları bu kadar yakından görmek onu gay yapmaz dimi?
Güncellemeler
+1 yıl
Sunu da eklemek istiyorum. Baska kadinlarin cocuklarida var. 6,7 yaslarinda. Ama cocuklar kimseye kafalarini bile cevirim bakmiyorlar yani cok dogal geliyor onlara. Ben bile ilk karsilastigimda sasirmistim.
Güncellemeler
+1 yıl
Iyide herkes goturme diyor. Cocugun bu tarz havuz gibi aktivitelere katilmasi lazim. Gelisimi icin cok onemli. Goturmeyimde napayim. Evde kuvetin icine mi sokayim :)) Yuzmeyi cok seviyor. Hala guzel bir cevap gelmedi...Biraz sonra cevabi ben verecegim galiba :)
Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu pariste doktorasini yapmis bir psikolog arkadasima maille attim. Bakalim ne diyecek. Cevap verdigi gibi ekliyecegim buraya.
Oğlumun kişiliğini olumsuz yönde etkiler mi?