+1 yılSenin yorumunu ve düşüncelerini dinledik bir de otel sahibi ve arkadaşı arasında geçen diyaloğa kulak verelim :
O.S. : Hacı internetten çıtır genç bir kız düşürdüm. Ayağıma kadar geliyor
O.S.A. : Yapma ya çok şanslısın. Desene gün doğdu sana.
O.S : He ya valla sorma bari yattıktan sonra üstüme kalmaya çalışmasa da tadı kaçmasa.
O.S.A. : Yok be kanka böylesiyle çok muhatap oldun sen. Alacaklarını alıp vereceklerini verip gidiyorlar.
Evet üzücü ve sert açıkladım ama durum bundan ibaret ister git ister gitme.74 Yorumla
Soran+1 yılOk ama soyle bi durum da var yurtdisina da gitti bu aralarda ve beni oralardan dahi aradi hep sordu merak etti ilginc ama bnde bilmiyorum
- +1 yıl
Bırak önce o gelsin bir sana
- +1 yıl
artıladım arkadsım
+1
kızcağız gercek sevgilisi olacağını sanıyor :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKim kime bu şekilde ağırlama yapar durup dururken. Adamın amacı senle yatmak. Seninde gönlün var gibi. Bize sormana gerek yok git biraz yer içer, birkaç gün tatil yapar o adamda albümüne bir kişiyi daha eklemiş olur.
Böyle ilişkilerde biraz yemek faslından sonra Yılmaz Erdoğan'nın Saldıray abi tiplemesinin yaptığı ikiz yatak muhabbeti başlar.00 Yorumla
oteli olan bi adamla ciddi bi iliski cok zor be guzelim, sabun ustunde yurumek gibi bisi, gelenin gidenin haddi hesabi yok ve malum biliyosun artik kadinlar erkeklerden de arsiz yuzsuz bi halde, musallat oldu mu birakmiyolar, ruh hastasi olursun sana soliyim, ama laylaylom takilcam diyosan sen bilirsin...
bisey yapip yapmama mevzusuna gelcek olursak, tabiki de bisey yapma ama seni cift kisilk odaya goturur muhtemelen, adamin o niyetle seni cagirdigindan %99 emin oldugumu soyleyebilrim..30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkültürlü, okumuş, yakışıklı, zengin bi adam ciddi bi ilişki yaşamak için mükemmel bi kadın bulabilir, tek gecelik bi ilişki yaşamak için de bir sürü güzel kız bulup yatağa atabilir. bu nedenle ya sana yalan söylüyodur ya da canı heyecan istemiştir internetten tanıştığı daha önce yüzyüze hiç görüşmediği kızla sevişmek nasıl olacak merak ediyodur. ya da evlidir aynı çevreden birileriyle olursa aldattığı ortaya çıkacak diye netten birilerini arıyodur.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvli degil sevgilisi de yok gayet iyi arastirma yaptim bu konuda. Gossip girl gibiyimdir :D evet onu heyecanlandiriomusum hep merak edio yada zeki oldugumu cok degisik oldugumu soyluyo
- +1 yıl
bayan gizli. Soran gitmeyi kafaya koymuş. Mümkün olsada 6 ay sonra görsek soranı.
Cevap sahibi+1 yılevet ben de merak etmekteyim işin sonunu.. adam organ mafyası bile çıkabilir, kadın satıcısı olabilir, otele gelen zengin iş adamlarına sunduğu bi haremi var belki böyle böyle kadın topluyor, cesaretine hayran kaldım arkadaşın:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Gitme . Soru işaretleri olduğu sürece tat vermez. İsterse dünyanın en mükemmel erkeği olsun. Seks kaçınılmaz zaten böyle bir ortamda. Ama üzülürsün benden söylemesi.
İlla olacaksa cinsel tutumunu keşfetmeye çalış . O esnada içinden nasıl bir mal çıkacaınıbilemessin. Bu olay kültüre bakmaz.27 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence her zamanki esprituel havami takinmaliyim zaten cok enerjik ve neseli olmami cok begeniyor. Eger oyle davranirsa seks olmayabilir
Soran+1 yılO sevismek niyetinde gibi zaten. Ama hep sakaya vuruyorum ben hevesi kursaginda kaliyo
Soran+1 yılSinamak icin ne yapabilirim ki o beni cok cekici buluyor bunu biliyorum dile de getiriyor surekli
yılın safı dalında oskar alırsın,kızım manyakmısın elin adamına bu kadar güvenilirmi yaa adam kadınları pazarlayan birisi ise ,bırak oteli isterse beyaz sarayı olsun yalandan kim ölmş ne yani oteli olması ilşikinizin ilk etapda ciddiyetinimi belirleyecek,miileti başına güldürme...
34 Yorumla- +1 yıl
bravoo
- +1 yıl
minicik sen harika kadınsın ya
Yıldızı zinciri filan boşver de beni dinle..Çıkarı ve beklentisi olmayan bi adam ilk kez tanışacağı bir bayanla otelde asla buluşmaz. Evi yoksa memlekette restaurant,cafe de mi tükendi. Üstelik bodrumda! Kaç yaşındasın bilemiyorum ama bu tip erkekleri henüz tanıyamadıpın belli.Dikkatli ol derim.Bakire değilsen bile hiç bir kadın ilk günden bu şekilde bir muameleyi ve kullanılmayı haketmiyor.
20 Yorumla
+1 yılİnternetten tanışıp ilk defa göreceğin adamın oteline nasıl gdiyosun aklım almıyor. Km olduğunu bilmiyosun ya adam sapıksa ya seri katil yalancı vs ne yapacaksın. O senin bulunduğun ile gelsin ve ilk buluşmaları en azından emin olduğun yerde yap
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu taniyan bi arkadasim cikti seri katil sapik falan degil
- +1 yıl
Canım valla hayat senin hayatın ama şunu söyleyim yıllarca selam verdiğin dostun bile farklı biri çıkabilr ben uyarmak istemedim. Hem ilk buluşmada onun ayağına gtmezsen daha değerli olursun bana göre
Soran+1 yılEvet ayagina gitmesem dogru olur
+1 yıl5 yıldızlı oteller zinciri olan hemde bodrum gibi bi yerde bulamadı da internette mi kız arıyormuş ilginçç
34 Yorumla
Soran+1 yılAramadi ben de aramadim:D cok sacma sapan sekilde tanistik face uzerinden tesaduf oldu
- +1 yıl
neyse şeker hayırlısı olsun :D:D:D bakarsın şaka maka derken oteller zincirinin patroniçesi olur magazinlerde boy gösterirsin:P
Soran+1 yıl:D:D daha once hayatimda olur olmaz sekillerde ole insanlar oldu ki sasirmam
- +1 yıl
Hadi bakalım hayırlısı ama ilk buluşmada onun gelmesi seçeneğini dikkate al :D:D
hiç korkmuyor musun gazetenin 3. sayfalarından haberiniz yokmu yapmayın ne olur böyle şeyler, günü geliyor insan kocasını tanıyamıyor nasıl güvenirsiniz böyle adamlara :(((( gitmeye karar verdiysen ne olur dikkat et :(
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam seninle sex için buluşuyor apaçık ortada.kullandırtma kendini,niyeti iyi olsa otelde buluşmayı önermezdi.sakın sakın gitme gidiyosanda oteli kabul etme git bi kafede buluş allam ya evi olsa evemi gidicen?birde kapalı yerlere tanımadan girme kimseyle ne biliyosun adam belki gizli kameraya çekicek uğraş işin yoksa ondan sonra.cık yok yok gitme sen otur oturdun yerde :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkısacası adamı kendine bağlamayı deneyeceksin. ama yemeyecek ben sana söyleyeyim. o adam muhtemelen evli. kendi evi barkı yok mu sen hem bodruma gideceksin hem otelde kalacaksın.
ayrıcaaa adamın ayağına gitmen de ayrı bir bomba. daha ilk günden bunu yaparsan. o bağlama olayını da unut diyeyim.12 Yorumla
Soran+1 yılOk ben o zaman otele gitmeme yolunu deneyeyim o gelse de eninde sonunda ben gidicem gerci
.D
Cevap sahibi+1 yılahh ah yöntem öğreticez bi de size
5 yıldzılı otel zinciri var hatunları netten mi buluyo bu adam ...
44 Yorumla- +1 yıl
yani
- +1 yıl
otelde çalışmış birisi olarak söylüyorum. genelde otel sahipleri yabancı hatunlarla takılır. zaten orda türk kızlarına bakan olmaz o ayrı :) ama seni otele çağırıyorsa büyük ihtimal %80 senin tadına bakmak isteyecektir. eğer senin şüphe etmeni engellemek istese dışarda görüşürdü otelde değil. paraya bu kadar değer vermeyin kızlar.(bazı)
Soran+1 yılCagirmiyor oyle karar aldik ama o da gelebilir sadece biraz eglenmemiz icin hava isindigi icin oyle soyledi onerdi. n grandcannon paradan nefret eden biriyim ben. Oyle kizlardan degilim
+1 yılKafasına kürekle vur bayılınca kendine kelepçeleyip nikah masasına sürükle bu zamanda oteli olan adam bulunmaz hint kumaşı
01 Yorumla
Soran+1 yılYuh:D sizde kizlari koca avcisi saniosnuz ben onlardan değilim ama kizlarin cogu boyle malesef cok aci
39 yerinden bıcaklayıp gözlerini kaşıkla çıkartıp suratına kızgın yag döküp bide tecavüz edip sonra çalılara gelinlik giydirip ata bilir yani insanın aklına herşey gelüyor dikkat et derim :D
13 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahhahahah +1
Çok güldüm ya :D
Soran+1 yılAbarti hatta paranoya
+1 yılsevgiye mi muhtaçsın kızım sen? otellerin tapusunumu gördün ? zengin koca buldum diyip koşa koşa gidenler ... kaybedipde gelenler kulübüne şimdiden adını yazdılar bile ..
03 Yorumla
Soran+1 yılKoca falan cok erken sacmalik su an icin. Sadece cok cok iyi anlasiyruz ayni seleri ayni anda dusunuyoruz bazi seyler cekti iste
Soran+1 yılAyrica benim durumum da oldukca iyi maddi olarak ozgurluk desen o da var isin maddi boyutunda diilim
- +1 yıl
madem gidicen kararlısın sen gözünü aç herhareketinden şüphelen ne yapmak istiyor diye bir düşün.yarın birgün 3. sayfa haberlerinde görmeyelim seni.şansın rast gitsin.
cikar ve beklenti yok, seviyeli konusuyorsunuz, adam 34 yasinda, seni oteline cagirdi. aferin sana, bu kadar saf olmaya devam et, 3 gun sonra da kullandi beni o oldu su oldu diye aglayarak soru sorarsin!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük bi ihtimalle seks yapmak isteyecektir o gün. sen de bi süreden sonra hayır diyemeyeceksin gibime geliyo. hiç hiç olmaz seks diyorsan otelde görüşme, ama çok çok ısrar ederse olabilir dersen de herşeye hazırlıklı ol=)
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet dayanamicam gibime de geliyo cunku bir senedir seks yapmadim ve terkedilmistim zaten. Hem sevgi eksikligi var hem cinsel eksiklik
Cevap sahibi+1 yılo zaman senin için bulunmaz bi velinimet. korunarak git bence açık ve net olacağı seksin. uzun bi sürenin acısını çıkartacağın kesin=)
Soran+1 yıl:( ben istemiyorum aslinda duygusal biseyler oturadan ama o yapmistir yapcagini belki bi hafta once bile. Uff yazik baana
Cevap sahibi+1 yılbence de hazırlanmıştır o. sen giderken oraya bir de şık ve fizini ön plana çıkaran bişeyler giyerek gittin mi yandığının göstergesidir. her erkeğin etkilendiği noktalar var sende eğer o erkeğin etkilendiği noktayı yakalayıp o tarzda giyinmişsen hiç kurtuluşun yok=)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence o adamda kara düşünüyo ya kız cıkarsa ya beklemedigim bişey olursa hemen hemen cinsellik olmasın ama otel kadar da gelecek en azından bi oral mı yapsa diye ama sen fırsat verme o sana cakmadan sen çak ve söle bakire olmadıgınıda rahat nefes alsın
00 Yorumla
+1 yıl2 saatliğine kral dairesinin kraliçesi olacaksın :)
20 Yorumlasana kalsa adamı elinden kacırmadan nikah dusunuyosun ama bilmesinki o adam kac kişiyi netten bulu otele cagırmıstır.acı ama gercek,sen sadece bi skor olacaksın.
24 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek falan cok sacma su an niye tanimadigim bi insan icin dusuneyim bunu?
Soran+1 yılBi insan gormeden sevilmez ama karsilikli bi ilgi var o da ilgileniyor. Ama benim kafam su konuda karisik hep beni ariyo merak edio mesajlasio camdan konusuyoruz niye boyle bana sacma da geliyo ama iletisim kopmadi hic ve ben de bi yildir seks yapmadim tuttum kendimi aramizda bi seyler gelissin ilerlesin isterim
+1 yıl34 yaşından senden yaşça büyük zengin ve kültürlü bir adamla ilk buluşma da seks düşündürebilecek kadar ilerlemişsiniz.durum vahim :))
00 Yorumlaoraya gidene kadar süre uzar sende seks için erken olmadığını düşünürsün
10 Yorumlae yapma, o sırf sex istiyorsa otele istediği zaman kız alıp ihtiyacını giderebilir. seni samimi görüp dürüst davranıyor olabilir (bi ihtimal)
01 Yorumla
Soran+1 yılAyni seyi dusunmekteyim burda bi cok arkadas paranoya olusturmus ama adamin oteline milyon tane rus girio cikio seks ihtiyacini istese giderir istedigi an. Benle bu kadar telefondan vesaire sohbet etmezdi. Siradan biseyler degil gibi
Daha ilk kez görüşeceksiniz ve sen sexi aklına getirebiliyorsun, garipsin valla.Bir tanış reelde görüş, bir bak, kimin neyi kimin fesi araştır.Belki de yalan söylüyor.
07 Yorumla- +1 yıl
budur...)
Soran+1 yılGordum var oteller onun yani bi arkadasim uzaktan taniyormuus ve resimlerini de gordum facebook twitterdan
Soran+1 yılBaktim hatta aradim oteller ful calisiyor bundan emin oldum
Soran+1 yılBana da yedekleri vardir gibi geliyor
+1 yılkeşke sen gitmesen de o gelse yani en azından ilk buluşma için
00 Yorumla
+1 yılotelde buluşmanız bu işin sonunun hoş olmayacağını gösteriyor zaten...
10 Yorumla
+1 yılafferin git git ilk buluşma otel valla çok güzel bu ilişki çok ciddi kesin evlenirsiniz..
10 Yorumlasanırım seks eninde sonunda olacak ben yaşıtın biriyle ileriye dönük çıkmanı tavsiye ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılYasitlarimla anlasamiyorum ki. Hep azarliyorum yasitim erkekleri cunku seviyeme uymuyorlar ve hic gercekci dusunmuyorlar
işi zamana bırak oraya gidip konuşup tanıştıkdan konuşmalarından belli olur niyeti
00 YorumlaSıradan , arkadaşlarına takılmaya gider gibi işte..
00 Yorumlaher an her şey olabilir dikkat et seni görünce yakından 360 derece dönme şansı yüksek gibime geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYakineden gorunce derken? Gayet guzel bi kizim zaten sevimliyim de sanmam
+1 yılseks için erken olabilir ama birlikte duygu yaşamadan evli olup olmadığını kesin araştır derim
04 Yorumla
Soran+1 yılEvli diil buna da eminim ben baya iyi arastirma yaptm
- +1 yıl
o zaman yaş fark etmez kalbini din le ve sakin ol onun isteklerini düşün ama hemem red etme derim ama karar senin
- +1 yıl
sen paraya gidiyorsun adam böyle zengin olmasa kabul edermiydin doğru söyle.
Soran+1 yılTersine ben cok uzuluyorum keske oteli olmasa benim de durumum iyi ama bu durum aksine hosuma gitmiyor
ilk buluşma ve otel. daha neyin beklentisi olabilir ki?
21 Yorumla- +1 yıl
aynen. Adam Saldıray abi gibi direk ikiz yataklarından bahsedecek.
lay lay lom takılıyodur yada yalan sallıyordur kesin müdür müdür yardımcısı calışandır
01 Yorumla
Soran+1 yılYok eminim onun oldugundan adim gibi onda sorun yok
+1 yılilk görüşmeyi otelde yapmak zorunda mısın..bence dışarıda bir yerde tanış..bir sürü kötü insanlar var..bence iyi düşün bunu..
00 Yorumlaberaber olacağınız kesin fazla düşünmene gerke yok sana zarar vereceğini sanmıyorum anın tadını çıkarmanı tavsiye ederim..
01 Yorumla
Soran+1 yılBnce de dogal olmak lazim sanki kasinti olmamak yilisik olmamak arkadas gibi davranmak falan
+1 yılateşle barut yanyana hiç durmaz mutlaka bişeyler yaşanır
00 Yorumla:)) git git yarın bir gün yalçın çakır bulur seni bir yerde nasıl olsa
10 Yorumlanetten tanışıyosun oteli var vay arkadaş bazıları iki taraflı ne şanslı ya lan.
10 Yorumlailk buluşma akşam yemeği ufak bir içki,sonra odaya...ve sabah kalktığında aman allahım ne yaptım ben... (Aklını başına al)
00 Yorumlayahu seviye kültür hikaye bunlar baris sevişiceksiniz işte sende biliosun bunu aman yok dillendirmiyim ama niyet belli
10 Yorumlaotelde yapılan buluşmalarda seks beklentisi yüksek olur.tahminimce seninle sevişmek isteyecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılotelde resterona mı gideceksiniz, odaya mı?
restoransa sorun yok ta. odayaysa sorun var.05 Yorumla
Soran+1 yılFarkli odada yatmayi talep edicem :D
Cevap sahibi+1 yılbaşka ilde mi görüşeceksiniz?
Soran+1 yılEvet oteli bodrumda ben balikesirde
Cevap sahibi+1 yılo gelsin ayağına gitme
- +1 yıl
Tabiiki önce restorana sonra odaya.
Herşeyden daha önemlisi böbreklerine dikkat et.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet o muhabbeti yapmistik:D
namus kavramına selamlar
30 YorumlaOld man takılacaksın yani, iyi yiyişler.
00 Yorumla
+1 yılsıfır makyaj alınmamış tüyler:DDDDDDDD
00 YorumlaCİnsellikte açmanın mantığı ?
10 Yorumlaayrı odalarda kalın..bişey yapmana gerek yok..
11 Yorumla- +1 yıl
bence de
+1 yılotel diyince kalakaldım şimdi. ne desem ki!
00 Yorumlabakıre degılsen korkacak bırsey yok keyfını cıkar
00 Yorumladoğal ol kasma kendini
00 Yorumla
+1 yılevi yok oteli var iyiymiş.
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin tabi ama herkeze guvenme derim.
10 Yorumlasen bisey yapmıcana dam yapıcak merak etme :D
00 Yorumla
+1 yılOTELİN TAPUSUNU GÖRMEDEN VERME.
00 Yorumladikkatli olmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHAYIRLI İŞLER
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği