merhaba yaşım 30 ölmüş bekarım ve hala bakireyim, sizce utandırıcı mı?
bazen bu konuyu düşününce utanıyorum
bazen bu konuyu düşününce utanıyorum
af edersiniz bende 30 yaşımdayım .hiç ilişkim olmadı yıllardır .benim gibi bir erkekle tanışmak isterden memnun olurum .utanılacak bir durummdeğil .ben söyleyebiliyorsam sizde bir bayan olarak sizinde bu yaşınıza kadar bole kalmış olmanız asla utanılacak bir durum değil
bakir erkek varmiydi ya
var elbette .
Utandırıcı değil belki ama biraz zorlayıcı bir durum. Toplumun ve insanların bizlerden belirli beklentileri vardır. Bunları zamanında gerçekleştirmezseniz, diğerlerine göre garip görünürsünüz. Çıkmadıysa karşınıza birisi, çıkmamıştır. Salla gitsin milletin ne dediğini.
insanlarin ne dusunduklerinden cekiniyorum
30 hala bekar kimse cikmadi
Çekinme. Sen ne yaparsan yap, insanlar canlarının istediklerini düşünüp, yapacaklar.
Sen de öyle yap, onlar ne söylerse söylesin, canının istediğini yap ;)
istedigimi yapiyorum zaten sadece cinselik isi
evlilik oncesi aklimin ucundan bile gelmiyor
genelde benim yasimdaki bayanlar evli cocuklu kendime bakinca cekiniyorum insanlar ne dusunur gibisine
Dediğim gibi, siz çekinseniz de çekinmeseniz de insanlar o şeyleri düşünecek. Artık her neyse onlar. Düşünmeyecek birileri de çıkacaktır ama.
ins
Şimdi bütün erkekler helal olsun falan diye yorum yazcak ama sağlık olarak sorarsan pek sağlıklı bir durum değil gerek vücut olarak gerekse psikolojik olarak.
neden saglikli degil?
hic evlenmedim
sevgilimde olmadi
utangac biriyim
çünkü fazla kilo alırsın ve vücudun ihtiyaclarını karşılyamaz vücudununun cinselliğede ihtiyacı var bu bilimsel olarak belli bişe
bunun kıloyla alakası yok yanlış bılgı verıyorsun ama yasamdan kacırılan bır eksıklık buyuk bır zevki yasamadan mahrum kalmak desen
Kilo almaya dair hiç böyle bir şey duymadım ama açlık, cinsellik gibi temel iç güdüler gereği gibi karşılanmazsa zamanla psikolojik hastalıklara yol açar (sinir hastalığı v.b gibi).
haklı olabilirsin pumperman tam olarak bilmiyorum bende öyle duydum birinden sahsen ben 1 yıl yapmadım ve 10 kilo aldım. devedede haklısın.
cok zayifim
utanılcak bir şey yok bence ama genel olarak 30 yaş civarında bakire kız çok az
bazen kendimi rahibe gibi hisediyorum
haklisiniz
hep baskalarina bakarak konusuyorum
Rahibeler diyarına hoşgeldiniz :D
haha
Cevap
40Cevap
bunda utanılacak hiç birşey yok kendini asla suçlama. hayat senin hayatın kimse birşey diyemez. ve ilk deneyimin çok iyi olur umarım seni hak edecek birisi çıkar karşına
Ins.
bende 32 yaşındayım bir kez gitmiştim heycandan yapamadım bende üstelemedim boşver yapmak zorunda değilsin ... gün gelir evlenirsen yaparsın acele etme çok da seçici olma
erkek dedigin bakir olur
helal diyorum
sağol :) eh birazcık bozuldum gibi eskisi gibi olsaydı daha iyiydi
nasil bozdun
helal degilmisin :/
girmedim içine ama soyunduk falan yani o nedenle artık ne sayarsan öyle say ...
ok
Utanılacak bir şey yok fakat insan hayatı bu kadar kısayken, yarın ne olacağı belli değilken, insanın kendini böyle bir zevkten mahrum bırakması gereksiz o kadar.
evet haklisin ama
evlilik oncesi kabul etmiyorum
Hayat senin :) Nasıl istersen öyle yaşa :)
saol
insan bakire olmaktan utanırmı hiç gurur duyman lazım temiz kaldım diye ne yani bakire olmasaydın utanmayacak dahamı mutlu olacaktın
tskler
ozaman daha mutsuz olurdum 'ben naptim'dusuncesinde olurdum
nedemek rica
Bakire olmak ya da bu yaşına kadar tam anlamıyla bir cinsel ilişki yaşamamak seni neden utandiriyor ki? Normal bir durum ayrıca bir çok insan için de gurur duyulacak bir durum
baskalarina baktigim icin
haklisiniz
kendime bakmam lazim baskalarina degil yoksa seytani dinlerim
Ayrıca yalnız değilsin benim 33 yaşında arkadaşım var hala bakire. 20 21 yıldır arkadaşım daha bir kere kendine bir erkeği o şekilde yaklaştirmadi
---
Evlilikte anormal goruyorum
ama ben arkadasiniz gibi degilim kolay korkmam
neden yaklastirmiyor?
korkudan olmali
Yok korku değil, tamamen Cinslikten onunki. Bu konulara aklımız etmeye başladığı zamanlarda öğrendiklerimi ona söylediğim zaman saçma geldi sonra da bir kaç mevzu daha oldu, evlenip hayatımı zehir edemem moduna girdi. Daha sonra da cinselliğin yaşamadığı için hayatında önemli bir yeri olmadığını, kendi başına yaşadıkları ile daha mutlu olacağı tezine varan bir tip oldu.
icine kapanmis sanki
ben okadar degilim
evlenmek zehirlemek mi oluyor hahah komik bayan
ins bir gun dusunceleri degisir, omur boyu yanliz kalcak degil ya
kimse omur boyu yanliz kalmak istemez, anne baba bir gun yok olcak :(
mutlaka evlilik yapacaktir
Utanılacak bir şey yok tabi de üzülebilirsin. Ne yazık ki toplumsal baskılar ahlak bilmem ne derken birçok şeyi yaşayamıyor özellikle kadınlar. 30 yaşına gelip sevişmemiş erkek yok denecek kadar azdır ama kadınlar için öyle değil.Sözün özü utanma sıkılma yaşa yaşayabildiğin kadar.Soruna da 5 yıldız samimi bir soruydu
Doğru kişiyi bulamamışsındır olmamıştır çok sıkıntı yapmaya gerek yok çıkar karşına kafana göre bir insan yaparsınız
ins
olabilir neden olmasın yaşadığı sosyal ortam kaynaklıda olabilir çok dert etme
hayır utanacak bişi yok sen olgun bir insansın isteğin zaman istediği şeyi yaşamakta özgürsün
tabi bişi yaşar senin çok süper olur
benimkisi kisilik ve kismet
bu yastan sonra evlenmeden cinselik yapmak istemiyorum
aynen kısmet bende evlenemedim :( kısmetsiz kedi gibi oldum :) sevgilin eşinle yaşadığın bambaşka :)
gorucu usulu olur artik
kismet
hayatin tadini cikartmaya devam
heheheh yok ya normal olsun ben daha gencim zaten küçük gösteriyorum 27-28 daha kurtarım var hehehehehe
ins.
saol sanada inşallah hayırlı yakuşuklu gücü kuvveti yerinde biri çıkarsın :) ehehehee
saol
başka soruların var mı? link veresene ?
yok
ok herkes ile seviyeli adam gibi muhabette edemiyorsun burada genelde çok şeçiyorum aklın başında kişilerele fikirlerim paylaşmayı o yüzden sordum
maalesef evet
Hayır asla utanma sen en güzel ve en doğru birisin.İsteseydin şuanda bakire olmayabilirdin.Ama evliliğe yönelik bir ilişki bulamazdın.
Tsk
hayır takdir edici, bekareti bozmak kadar bakire kalmakta bir tercihtir tercihlere saygı duyulmalı
Tsk
utanılacak birşey değilki gayet normal olması gereken birşey bence sen utanacaksan ben ...
Kendini eşine saklamışsın bundan güzel ne olabilir ki :)
haklisin
olabılır neden olmasınkı sevdıgın adama saklıyorsun asık olacagın kısıyı bulamamıs olabılırsın
bunda utanılacak ne var anlamadım. bu senin hayatın ve utanılacak bir durum yok üstelik yasın hala genc bunları düşünme hayatını yasa
benim yasimda bayanlarin cogu evli cocuklu ondan kendimi kiyasliyorum
Helal olsun senin gibi eş istiyorum .. Bende bakirim yaşım küçük ama eşime saklıcam kendimi
insa bulursunuz!
İnş ama tiksiniyom kızlardab
neden
Eşcinsel değilim ama burada takip ediyorum kızların çoğu evli olmamasına rağmen ilişkiye giriyor ayrıca erkeklerde bu sitede şu kadar kızla buluşup birlikte oldum diyor . Ben bakirim ve eşime saklıcam kendimi .İnş o kızlardan denk gelmez bize
33 yaşlarında birini sevdim ama söylemedim
oyle diyorlar ama ne kadar dogru bilemeyiz
bir bayan bakire olup olmamamyip kisilikten belli oluyor
ins.
Pardon ama ben 18 lise sonum , arkadaş anlatıyor kızla yediği haltı kız dedime utandım kız demek bakire demek değil bence
evet ama lise deki kizlar daha cok genc
sonradan DANK edebilir ozamanda cok gec
kislige de bakiyor ve aile yetisme
bu yastan sonra 'hata' yapamam
İyi bir kocan olur inş
ins
neden utandırıcı olabilir ki ablacığım? neden utanıyorsun
herkeze bakiyorum ondan :S
evet
her insan ayni degil
bekarim
hic kimse olmadi ki dusuneyim
bilmem guzel ne demek
kalbim temiz yetmiyormu
kismete birakiyorum
burda kalsin
sorun degil
asla utandırıcı degil en dogrusu esine kendini saklaman umarım kocanda kendini sana saklamıs olur
ins.
Sacmalama niye utaniosn bu yaplcaksa doğru kişiyle yapilmali demek ki sen hala doğru kişiyi bulmamissin bu utanlcak bse degl
mezar tasına acılmadan iade yazacaklar. fazla secıcılıkte ıyı degıl. bazen bazı seylerı hos goreceksın lez degılsen tabe.
degilim
keşke gizli olmasaydın :-( ilk deneyimini benle yaşamak istemez miydin? bendede hala tık yok çünkü :-)
nasıl yani 30 yaşına kadar hiçmi seks yapmadın anal oral falan yoksa hiçmi el tutmadın
evet!
kismet olmadi
utandırıcı bir durum degıl ama çok buyuk eksıklık bu benım fıkrım neden dersen fıkrını celmek ıstemem
kisilik olarak boyleyim aile tarafindan yasaklanmiyor
baska insanlara bakinca tuhaf oluyorum
bu utangaclıgınla alakalı bu kolay atlatılır bır durum
ins
saklamak eksilik mi oluyor?
övüneceğin ya da utanacağın bir şey yok bence
ts
Seks yapman lazım fazla bekleme sağlığına zararlı eğer yapmassan cidden..
once bir damat olmali
Bence damatı beklersen yaş 35 yolun yarısı olur.. Hadi gel sevgilide anlaşalım..
hic komik degil
Komiklik olsun diye demedim..
@ vuslatim kim?
salağın biri
hahaha
>>>> timarhaneye gönderelim
aynen böyle gereksizler gönderelim :)
senin tandigin ucuz bayanlardan degilim
Saçmalama neden utanıyorsun ?
evli çocuklu olmak farklı bir şey bakire olmamak farklı bir şey.
evet
ama benim yasimda anormal olarak gormeye basliyorum
Bence sen can sıkıntısından ne düşüneceğini şaşırmışsın :D :D amacın evlenmek mi cinsellik yaşamak mı ?
Evlilikte cinselik olur onlarin ikisi beraber gider
ben yasimdan utaniyorum, sen yazdigin yoruma bak.
Ya kızma bazıları evlilik öncesi yaşamak istiyor. Hatta birisi buradan biriyle afedersin kızlığını bozdu geldi söyledi falan alelen paylaştı neredeyse her şeyi ( yani doğruysa anlattıkları) o yüzden öyle dedim. Utanmanı gerektirecek bir durum yok kısmet yani ne kadar uğraşsanda olmuyor bazen :(
gurur duyman gereken birşey neden utanacaksın ki
:/
evliydiniz
ben hic o adimi atmadim
kismet olmuyor
evet haklisiniz
insallah
33yaşında bir bayan ile birlikte olup bakireliğini almıştım sadece bakireliğini almam için sevişmiştik
bakire olabilirsin... aseksüel bir kişiliksin belkide.. masturbasyon sana yetiyorsa ömrünün sonuna kadar böyle kalabilirsin
çok olmuş senin sahiden, çok şey kaçırdığının farkında mısın :)
Tren gider yenisi gelir
ben bekleyenlerdenim
takdir edilecek kızsın tebrikler
saol
yoooo gayet güzel bu sahibinden.com da 2003 0 km araba bulmak gibi :)
tanışalım samimi olarak yazıyorum... mesaj atar mısın?
İleride bir hastalıkla karşılaşabilirsin. İnşallah sevgilin olur
Sen bulunmaz değerli bir mücevhersin
mucize mi demek istedin gercekten anlamadim
utanılacak bişey yok gurur duymalısın dedim
saol
hem duyuyorum hem duymuyorum
benim yasimda anormal buluyorum ama kisiligim evlilik oncesi istemiyor
tercih tamamıyla sana ait utanıcak bişey yok ama psikolojini olumsuz yönde etkilediği apaçık ..
nasil?
artık bir sevgili bulma zamanın gelmiş...
son bakire bende 30 yaşındayım bakirim tanışabiliriz
saol
sizi acilen nikah masasında görmek isteriz :D
seven yok
sevenin mi yok karşına mı çıkmadı daha ?
cikmadi kimse
çıkar çıkar :)
hic cikmadi
istemedi mi seni bugüne kadar kimse ?
isteyen seven olmadi
kismet degil
Utandırıcı değil ama çocuk için zamanın azalıyor.
evet :/
ilerde kirilik filan olurs akotu olur
neden utandırıcı olsunki.
bu işler bir yerde kader kısmet işi. Sen istemezmiydin mutlu bir yuvan olsun.
evet :/
Bakireyken de zevk alabilirsin.
gel bozalım onuuu:D kime saklıyon sankiii
terbiyesiz
deldirmek istiyorsan ben talip olurum.
terbiyesiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar