Şimdiye kadar kızlığımı bozmuş olabilir miyim ?

Ergenligin ilk zamanlarında kendimi yeni yeni kesfetmeye baslamıstım. Mast. yapıyordum ama kimseden duymadan bilmeden kendi kendime bilgim yoktu. Kıyafetler falan uzerimdeyken vajina girisine baskılar yapıyordum yani daha klitoral mastı bilmeden daha sonra onuda kesfettim neyse zarar vermis olabilirmiyim simdiye kadar hic bir agrıda hissetmedim yani bir belirti regl donemimde bile sancım olmaz.Sadece bir kez masttan sonra kan geldi kıpkırmızıydı ve adet kanı gibi pıhtılı geldi afedersiniz nasıl tarif edeyim sümük gibi yani okadar kan geldi acı hissetmedim 4 5 gun sonra adet olmustum.Baskada hatırlamıyorum.Birde birkeresinde adetliyken ped falanda vardı yine boyle mast. yapıyordum sanki baskı uygularken biraz elimin ucu girmis gibi oldu 1 cm gibi hafiften birseye dokunmustum orgazm olmamla elimi hemen cektim o sey zaten elimi ittiriyordu. Acı yanma hissetmedim.Adetli oldugum icin anlamadım. kan geldimi gelmedimi.Daha sonra aynayla baktıgımda vajinam halka seklindeydi vajinamın icinde birsey vardı 1 cm ileride elimi ittiren sey omuydu bilemedim. Kızlık zarını sadece iliski sırasında bozuldugunu sanıyordum baskada hicbir bilgim yoktu butun herseyi anlattım arkadaslar lutfen hassasiyetime uygun yorum yaparsanız sevinirim.
Şimdiye kadar kızlığımı bozmuş olabilir miyim ?