Dinimizde Kötü Yola Düşen Kadınla Evlenmek...

merhaba ks üyeleri :) benim merak ettiğim araştırdığım bir konuydu bu nedeni ise sürekli cinsellik kategorisinde daha önce başkasıyla beraber olan biriyle evlenmem diyen arkadaşlar bu arkadaşlarım genelde dinimize uymaz dediği için araştırdım ve bir kaç bilgi edindim. benim öğrendiğime göre bir erkek kötü yola düşen bir kadınla evlenebilir.ama şöyle bir kaç kuralı var. birincisi kadının tevbe edip bu işlerden uzaklaşması kendini dine ve kocasına yöneltmesi gerekliymiş.ama tabi böyle bir kadınla evlenmeden önce kadının tevbe etmesinden sonra bir süre geçmesi gerekiyormuş.eğer erkek o kadını kurtarmak için evlenirse erkek çok sevap kazanırmış.nedeni ise bir kadını kötü yoldan kurtarıp iyiliğe ve doğruluğa dine yönlendirmiş olduğu içinmiş.bu konuda yazısı olan hocalarımız var isterseniz bu konuyu araştırabilirsiniz.

sizin bu konudaki görüşlerinizi ve bilginizi öğrenebilir miyim ? şimdiden cevap veren herkese teşekkürler... ( bu konuyu hangi kategoride paylaşacağımı bilemedim yanlış yerde paylaştıysam affedin )
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinizin cevabı için teşekkür ederim :) eğer dediklerimle ilgili size ters gelen ya da beğenmediğiniz bir yer varsa yorumlarınızı bekliyorum :) teşekkürler :)
Dinimizde Kötü Yola Düşen Kadınla Evlenmek...