Yağlı ve akneli ciltler için hangi marka toniği tavsiye edersiniz? Yağlı ciltler için tonik önerilerinizi bekliyorum. Kullanıp memnun kaldığınız ürünleri benimle paylaşır mısınız?
Yağlı ciltler için tonik önerisi vermeden önce temizleme jelinin önemine değinmek istiyorum. Yağlı ciltler mutlaka cilt yağını dengeleyecek yüz yıkama jelleri kullanmalıdır. Bunun için benim size önerim Simple arındırıcı yüz temizleme jeli.
Simple
Bunun ardından yağlı ciltler için favori toniğim olan uygun fiyatlı önerim ise Nivea'nın matlaştırıcı toniği.
sadece tonik yeterli degil.. hem tonikten ziyade temizleyici ve ardından kullanacagın nemlendirici daha dengeleyici olacaktır tonik yerine gül suyu yada maden suyu da kullanabilirsin..
tonik falan kimyasal madde kullanmayın böle şeler yararndan çok zararı oluyo uzun vadede en güzeli el yapımı sabunlar bunlar dha çok bitkiseldir ve ciddi anlamda cildine yardımı olur.
Suna dumankayanın bir tarifi var benimde cildim yağlıydı gençken sivilcilerim çoktu fakat roaccutane ile birlikte kullanınca hem nemli tuttu yağlandırmadı 1 salatalığı rendele 1 bardak sütle kaynat ve soğut bununla temizlenmiş yüzünü sabah akşam sil hem ferahlatır miss
daha çok yayıyo böyle şeyler kullanma önce bir doktora görün. ir sürü yaglı cilt var ve bir sürü çözüm var :) her yaglı ciltte aynı şey etki edecek diye birsey yok o yuzden kimsenin dedigine hemen güvenme doktora git
En İyi Cevaplar