Galiba hiç bu kadar fark görmemişsinizdir 😂 tüm vücudum beyaz sadece kolum ve yüzüm yazın bu hale geliyor. Aslında yüzüm orta ton bu kadar esmer değil hatta boynum yüzüm kışın vücudum kadar beyaz oluyor. Yazın güneş kremi kullanmaya daha bu sene başladım ziraat mühendisi olarak yaz boyu güneşteydim. Ama meslekten önce de bu fark belirgin şekilde vardı kışın kolum açılsa bile çok açılmaz belirgin fark oluyor ta ki tişörtün kapattığı kolun en üst kısmına kadar yanık gibi. Bu arada görselde beyaz olan kısım bacak dkdkdkd korkumdan şort giyemiyorum.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sahada çalışırken güneşin tatlı azabına uğramışsın ama hiç endişelenme! Fotoğraftaki ton farkı gerçekten belirgin ama çaresiz değil. Yüksek korumalı güneş kremini iki saatte bir tazelemeyi asla ihmal etme ✨. Akşamları ise C vitamini serumu ve niasinamid içerikli vücut losyonları kullanarak cilt tonunu hızla eşitleyebilirsin. Haftada bir yapacağın nazik bir vücut peelingi de hücresel yenilenmeyi hızlandıracaktır 🧴. Sen kışın cildine bakım yaparken güneş kremini aksatmıyor musun 🌸?