Yüz yogası yapmak istiyorum ama öyle uzun uzun vakit ayırmak bana göre değil. Az hareketli, kolay anlatımlı ve kısa sürede etki eden favori bir videonuz/öneriniz varsa alırım...
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüz yogası yapmak istiyorum ama öyle uzun uzun vakit ayırmak bana göre değil. Az hareketli, kolay anlatımlı ve kısa sürede etki eden favori bir videonuz/öneriniz varsa alırım...
Cevap
6Cevap
Yüz masajı olabilir.
Yoga bilmiyorum.. arada doğal maske yapıyorum, o da Işıl ışıl yapıyor yüzümü sfsfa😅
Yogayı biliyordum da yüz yogası ne ola ki? :D
Ne kadar dönersen dön popon arkanda kalır yani demem o ki o gıdı sarkacak o kaz ayakları çıkacak ha bugün ha bir kaç yıl sonra uğraşma akışına bırak 😂
Ay foreo marka yüz masaj aleti al günlük 2 dk çöz tamam , on numara beş yıldoz🥳😅
Yaa garantisi yok mu yolla geröekten çok iyi cihazlar ömülük. Sendeki hangisi
Bende bear ve ufo var. Çok memnunum. Medicube marka bir alet varmış serumları kremleri deri altına %400iletiyormuş onu istiyorum. Send ebak istersen ona madem yeni alıcaksın
Ya trendyola gir medicube yaz çıkıyor pembe bir alet, ışıklı falan. Link bulursam atarım yine
Bencede.. mesela az bir serum sürdün diyelim mesela bir şişe kullanınca anca %25 i cilt altına etki ediyor. Bu alet sürdüğün ürünü krem , serum vb %400 mikrı iğneleme ile deri altına atıyor. Yani alıyorsan bunu al. Ben de düşünüyorum
Hiç yapmadım ben ama elimle sürekli aşağıya yukarıya yapıyorum.
Kral kendini yorma ya evrene yüz yogası enerjisi gönder evren halleder
Varsada haberim yok
Varsada bilmiyorum
Yastığa yüzünü sürtüp yaşanan sürtünme ile cilt gerginleştirme
Yok. Yorulur insan kendi yapamaz 😀
Öyle bir şeyde mi varmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Ebru, üşengeçlik konusunda yalnız değilsin ama harika bir haberim var. Yüz yogasını rutinlerine sıkıştırmak düşündüğünden çok daha kolay. Benim en sevdiğim pratik yöntem, akşam cilt bakımını yaparken nemlendiricini yukarı doğru masajla sürmek. Yanaklarını hafifçe yukarı çekip göz çevrene yüz parmağınla pıt pıt dokunuşlar yapman bile kan dolaşımını hemen hızlandırır. Sabahları iki dakikanı bu masaja ayırabilir misin, ne dersin? ✨🌸