4 gü

Evli insanlar yapmak istedikleri ama estetik görünümü güzel olmayan şeyler için ne yapıyor?

Mesela benim cildim çok hassas. Yüzümü bembeyaz yapan bi kremim var. Ama böyle bildiğiniz beyaz. Onu sürmezsem kızarıklıklarım artıyor. Evli olsaydım böyle rahat edemezdim. Aldığım pantolonun beli çok dardı. Ve lastik kumaşa dikildiği için ya pantolon çöp olacaktı ya da belini kesip kullanacaktım. Lastiğe 4-5 makas atıp, gevşettim. Böyle kullanıyorum. Evli olsaydım çapulcu gibi görüneceğim için büyük ihtimalle pantolonu atardım. Çünkü terziye versem 300 alacak. Yeni pantolon alırım o paraya. Bazen kaşlarımı uzatıyorum. Evli insanlar ne yapıyor ya? Evlilik çok kısıtlayıcı gibi geliyor. 30 yaşındayım, hiç evlilik düşünmedim bu yüzden. Ama bu kadar sıkı yönetim olsa onlarca insan evliliği yapamazdı diye düşünüyorum. Eşler cidden evde hep harika, kılsız, tüysüz, güzel giyimli, bakımlı saç mı dolaşıyor evde? Evlenmek istiyorum sanırım artık, ama bunları düşündükçe rahatım kaçacak diye vazgeçiyorum

Evli insanlar yapmak istedikleri ama estetik görünümü güzel olmayan şeyler için ne yapıyor?