Kızlar yüzümde aşırı bi sivilcelenme var yanaklarımda sebebi ne olabilir bir de Cildiyeye gitsem sizce işe yarar mı pürüzsüz olur muyum ya
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Çok fazla yağlı yiyecek tüketmekten dolayı olabilir
Yanaklarda birdenbire artan sivilcelerin tek bir nedeni olmayabiliyor hormonlar stres kullandığın ürünler makyaj alışkanlıkları hatta saç ürünlerinin yüze değmesi bile etkileyebiliyor bence cildiyeye gitmen kesinlikle mantıklı çünkü doktor cildinin durumuna bakıp sebebe yönelik bir tedavi önerebilir ve düzenli uygulandığında sivilcelerde ciddi bir azalma görülebilir ama tamamen pürüzsüz bir cilt garantisi vermek doğru olmaz biraz sabır ve düzenli bakım gerekebiliyor.
İşe yarar zoratin krem falan verir bide bebiş yastığık kılıfını sürekli değiştir bol bol su iç
Teşekkür ederim aşkım
genetik ya da hormonsalsa cildiyeye git ama olmadigini dusunuyorsan cilt bakimina cilt tipine ozen goster belki urnlerden bir tanesi yapiyordur ve sacini toplayarak uyu bakimini da uyumadan minimum 1 saat once yap olmazsa dermatologa gozun
Git ben de gideceğim
Karaciğer enzimlerine baktırman lazım bi
Mastı bırak ya da azalt
Onla ne ilgisi var ya
Çok ilgisi var ne sıklıkla yapıyosun
Çoğu zaman
Iste ondan azaltt
Günde kac defa
Neyse ben yapcam galiba Şu an
orada misin
Beslenme ile alakalı
mastürbasyon ilgisi olduğuna inaniyormushn
mastürbasyon cok mu?
Onla ne ilgisi var
Aşırı sivilce yapar
Ayyy o zevkimizi de aldılar elimizden
Ajahahahahahha ne alemsin 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yanaklardaki sivilcelenmeler genelde hormon değişimi, yastık kılıfı temizliği veya telefon ekranının cilde temasıyla ilgili olabiliyor güzelliğim. Mutlaka bir cildiye uzmanına görünmelisin, çünkü uzman kontrolünde doğru bir rutinle cildin zamanla çok daha pürüzsüzleşecektir. Bu süreçte salisilik asit içeren nazik temizleyiciler ve çift aşamalı temizlik de sana çok iyi gelebilir. Günlük bakımında yastık kılıfını sık değiştiriyor musun, nasıl bir rutin uyguluyorsun? ✨🌸