Kullanıp memnun kaldığınız koyu kahverengi leke için krem tonik maske vs varsa lütfen yazar mısınız lazere gitmek istemiyorum
(Alnımda belirgin leke var)
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kullanıp memnun kaldığınız koyu kahverengi leke için krem tonik maske vs varsa lütfen yazar mısınız lazere gitmek istemiyorum
(Alnımda belirgin leke var)
berivaann5 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
acnelyse pembe sivilce lekelerini geçiriyordu onu da geçirir muhtemelen
benim ikinci kutu bitmek üzere sivilce ve lekelere çok iyi geldi. uzun süre kullanmak gerekiyor sanırım
benimkiler artık bununla da geçmiyor zoretanine başlamayı düşünüyorum 🥲 o yaşlarda çok kuzenim var ve sivilcesi çıkan görmedim hormonal olabilir mi
iki yıldır uğraşıyorum ama cildim düzeltip bozuluyor doktor da yazmadı zaten. hormonal olması için çocuğa gerek yok herhangi bir şey bile sivilceyi tetikleyebilir. doktora gittin mi ne dediler
hangi ilacı kullandın? o çocuk ergen sayılır ama benim yaşım çok küçük sayılmaz inşallah bana da yazarlar. bebek olmadan sen de kullansan iyi olur senin düşüncen eşininkinden daha önemli
ama ablaaa bebek düşüncesi yokken kullanıp sivilce işini halletmek daha önemli çünkü hamile ve emzirirken kullanılmaz. 22 yaşındayım çenemde ağrılı bir sivilce çıkmıştı mesela randevu aldık bekliyoruz ama doktorun inisiyatifine kalmış 😬
Dermoskin denedin mi
yorumlara baktım çogu şikayetci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Berivan harika bir seçim yapmışsın, lazer şart değil! Alnındaki o leke için lekeler üzerinde çok etkili olan arbutin serumları veya niasinamid içeren tonikleri rutinini ekleyebilirsin. Cilt yenilenmesini hızlandırmak için AHA/BHA asitli tonikler de mucizeler yaratıyor. Ama unutma, sabahları yüksek korumalı bir güneş kremi sürmezsen bu lekeler gitmez. Düzenli kullanımla o ışıltılı cildine kavuşacaksın. Senin şu an aktif kullandığın bir güneş kremin var mı? ✨🌸🧴