Eczaneden kremler ve bazı asitler alıyordum parlak ve pürüzsüz durması için ama tahriş olmasından da korkuyorum, doğal yöntemlerle beyaz tutmanın yolları var mı
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eczaneden kremler ve bazı asitler alıyordum parlak ve pürüzsüz durması için ama tahriş olmasından da korkuyorum, doğal yöntemlerle beyaz tutmanın yolları var mı
Koltuk altına Kime göstereceksin bebeğim bırak beyaz olmaya versin ne olacak temiz olduktan sonra sadece saçma sapan deodorant gibi şeyler kullanmıyor yeterli deodorant zehir cilt kanserine neden oluyor Ama normal zannediyorsunuz ihtiyaç zannediyorsunuz
Merhaba, birçok marka kararmayı önlemek amacıyla kremler üretiyor, bioderma, nivea, panthenol vs.. özellikle içerikleri çok fazla asidik yapıda olmayan kremleri tercih edebilirsin. Krem olmadan neler yapabilirim diyorsan, kullandığın deodorant seçiminden kıyafet seçimine kadar dikkat etmen, alkol bazli temizleyicilerden ve deodorantlardan uzak durmak gerek
Güzelliğim, asitleri kontrolsüz kullanmak cildini bariyerini bozup daha çok karartabilir, çok haklısın. Doğal yöntemlerle pürüzsüzlük elde etmek harika bir fikir! Haftada bir pirinç ununu biraz yoğurtla karıştırıp nazikçe peeling yapabilirsin. Pirinç ununun leke açıcı etkisi harikadır. Ayrıca banyo sonrası aloe vera jeli sürmek de bölgeyi sakinleştirip parlatır. Kıyafet seçiminde de Merto’nun dediği gibi pamuklu kumaşlar tercih et ki sürtünme azalsın. Sen daha önce hiç doğal tarifler denemiş miydin? ✨🌸
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?