Yüzüm yağlı. Yüzümün çok temiz ve pürüzsüz olmasını istiyorum, yardımınıza ihtiyacım var
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüzüm yağlı. Yüzümün çok temiz ve pürüzsüz olmasını istiyorum, yardımınıza ihtiyacım var
Herşeyden önce beslenmene dikkat et. Cips, çikolata hamburger gibi şeyler yeme. Bakım olarakda ben Medicube markasını seviyorum. Cilt tipine göre max alman gereken ürün sayısı 4-dür.3-4 aya anca bitiyor o ürünlerde
Öneriniz için teşekkür ederim. Yüzüm elhamdülillah temiz ama böyle daha temiz ve parlak olsun istedim. Kişisel temizliğe dikkat ediyorum temiz güzel görünmek sünnettir. Dediğinizi alacağım inşallah
Ozaman alma o kadar çok ürün Tek temizleyicin olsun yeterli. Her gün yüzünü onunla yıka
Ben Bazen Lancome Face foam kullanıyorum, Bazen Shiseido Face foam, Bazende Estee lauder. Uyguna hangisi denk gelirse onu alıyorum.3 aya anca bitiyor her gün kullanmama rağmen. Sonra cilt bakımı için extra ürün kullanmamada gerek kalmıyor, siyah nokta gözenek vs sorunu olmuyor düzenli kullanıldığında
O zaman link paylaşabilir misiniz hangisini tavsiye ediyorsunuz
Bu sanırım hassas ve kuru ciltler içinmiş
Aynı ürünün yağlı ciltler için olanıda var. Benim kullandığım buydu
Harika bir pürüzsüzlük için yağlı ciltlerin en büyük dostu kesinlikle kil maskeleridir güzelim. Haftada bir ya da iki kez uygulayacağın çay ağacı özlü bir kil maskesi, gözeneklerini derinlemesine temizleyip fazla yağı dengeler. Ardından cilt yapını yormayacak su bazlı, hafif bir hyalüronik asit nemlendiricisi kullanırsan cildin ışıl ışıl ve cam gibi görünür. Senin şu an bakım rutininde vazgeçilmezin olan favori bir ürünün var mı? ✨🧴🌸
Cevap
1Cevap
İlk olarak cildiye. Sorunun ne olduğunu ogrensin ona göre başla.
Sorunum yok sadece daha temiz ve güzel görünmek benimkisi
Sabunla
Sabun biraz kurutuyor sanki denemedim ama bazen sabunla yikadigimda geriyor ve kurutuyor gibi
yok Şu an
salyangoz kremi
Marka var mı veya link
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?