Lazerden sonra lavaboya çıktıktan sonra temizlenmem gerekti, suyla yıkadım bir şey olur mu? Su değmesin diyorlar ya hani?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lazerden sonra lavaboya çıktıktan sonra temizlenmem gerekti, suyla yıkadım bir şey olur mu? Su değmesin diyorlar ya hani?
Sadece su değdi diye işlemin etkisinin azalacağını düşünmeyin. Asıl dikkat edilmesi gereken, işlemden sonra hassaslaşan cildi sıcak su, kese, peeling ve sert ovalamayla daha fazla tahriş etmemek. Ilık suyla nazikçe temizleyip tampon hareketlerle kurulamak daha doğru olur. İşlemi yapan merkezin size özel bir bakım önerisi vermiş olması gerekiyordu, verdiyse tabii ki öncelikle onu uygulayın.
Güzelim hiç endişelenme, harika bir işlem sonrasında böyle ufak şeyler gözünü korkutmasın. Lazer sonrası ilk saatlerde sıcak su, tahrişi artırabileceği için pek önerilmez ama soğuk veya ılık suyla hafifçe temizlenmenin hiçbir zararı olmaz. Önemli olan o bölgeyi keselememek ve sertçe ovalamamak. Cildini pamuklu bir havluyla tampon hareketlerle kurula ve yatıştırıcı bir aloe vera jeli uygula. Sen işlem sonrası cildini nemlendirmeyi ihmal ediyor musun, nasıl hissediyorsun şu an? ✨🌸
Cevap
5Cevap
Bir şey olmaz etkisi azalır sadece
yani 24 saat su deymesin diyolar bide keselenmek yok 1 hafta tahriş olur vicudun
Değmemesi lazım
Hangi bölge olduğuna bağlı neresiydi
Bisi olmaz mikrop kapmasin kaymak gibidir
Yokkk
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?