yıllardır sivilcelere bir çözüm bulunamadı mı 😥 tamamen nasıl yok edebilirim
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tretinoin ömür boyu kullanımı güvenli
ilaç mı
a vitamini (retinol) türevi bir ilaç evet. krem formunda kullanabilirsin, türkiye’de acnelyse olarak eczanede satılıyor.
google’a “tretinoin before and after reddit” yazıp görsellerde arayıp ve kullananların yaşadığı değişimi görebilirsin. çok az miktarda kullanılıyor, güneşe karşı hassasiyet oluşuyor mutlaka güneş kremi ve nemlendirici de kullanmak gerekiyor. kullanmaya başlamadan önce nasıl kullanman gerektiğiyle ilgili iyice bilgi edinmen şart. havalarda serinledi, güneş etkisi daha da azalacak tam zamanı
tesekkur ederimm öyle cok sivilcem yok ama altta cıkan beni rahatsız eden leke gibi var yani. onların gecmesi icin kullanırım 🌸
aslında bu çok yönlü bir içerik. sivilce, lekeler ve kırışıklıkta etkili. rica ederim
evet baktım biraz cilt yenilemesi de diyor
Sivilce problemi gerçekten sabır istiyor ama üzülme, doğru adımlarla cildini ışıldatmak mümkün! Öncelikle cilt tipine uygun bir salisilik asit temizleyici ve çift aşamalı temizlik rutinini hayatına katmalısın. Yağsız bir nemlendirici ve güneş kremini de asla ihmal etme. Tabii ki derinleşen durumlar için bir dermatoloğa görünmek en doğrusu. Sen şu an cildine nasıl bir bakım uyguluyorsun, akşamları cildini nasıl temizliyorsun? ✨🧴🌸
Cevap
4Cevap
Bazı doktorlar bir şeyden bahsediyor sma ne kadar doğru bilmiyorum
bin galatasaraylı bence on bin sivilceyi yok eder
ben fenerbahceliyim diye var galiba
Saçınız uzun mu önu
hayır değil
Sperm iyi geliyor
iyi sür o zaman
Knk cildiyeye git roaccutane yazsın
@EfeÇerkez bol su bu yüzden içiliyor zaten o dönemde, ayrıca kuruluk için krem yazıyor ilaç bittikten sonra kuruluk da bitiyor. Her şeyin zamanı var
@EfeÇerkez doktor yaptırıyor zaten bunları. Ben kullandım tertemiz oldu yüzüm yani soran kişi bunu okuyorsa şu an denesin ilaç harici yüzeysel temizleniyor sabunlarla vs tekrar çıkıyor
aa ilk defa duydum tesekkur ederim bir deneyeceğim lekeri falan da geciyor mu peki
Ben de leke yoktu o yüzden bilmiyorum ama krem yazabilir onun için geçmiş olsun şimdiden
çok tesekkur ederimmm🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar