Yorumlara bak, millet sağlık derdinde bunlar hala neyin peşinde... Kızım sen yorumlardaki bu zeka geriliği yaşayan tipleri hiçe say. Muhtemelen teri hapsettiği için oluşan bir cilt tahrişi veya mantar başlangıcı. Bir cildiye doktoruna görün, bu klavye delikanlılarının seviyesine de hiç inme.
3
3 Yorumla
Soran
14 gü
Aynen haklısınız 🥰 doktor randevusu alcam inşallah sağolun bana destek olduğunuz için
Pişik olmuşun büyükse yapar havasız kalıncada yapıyor evde 1 2 saat açık bırak normal el kremler memeleri güzelde her yerini kremle geçer benimde oluyor geçiyor
Neyin ikisinde. Egzama ya da alerjik gibi duruyor ama tabi ne zamandır var ne neler yapıyorsun giyiyorsun vs onlara da bi bakmak lazım değerlendirmek için ama doktora da görünebilirsin o ara açıyor mu artık bilmiyorum da
sıcakta terleme ve sütyen telinin ya da kumaşın sürtünmesi orayı direkt tahriş eder, mantar veya isilik tarzı bir şey olabilir. pamuklu kıyafetler giyip kuru tutmaya çalış, geçmezse cildiyeye görünmek en mantıklısı.
Görseldeki kızarıklıklar ve küçük kabarcıklar yaz sıcaklarında terleme, sürtünme veya sıcağa bağlı ısıl döküntü yani pişik yüzünden olmuş gibi görünüyor güzelim. Bu bölgeyi olabildiğince kuru tutmaya özen göstermelisin. Pamuklu ve rahat iç çamaşırları giymek cilt nefes alsın diye çok önemli. Salisilik asit içeren yumuşak bir temizleyiciyle yıkayıp ardından çinko oksitli rahatlatıcı bir krem sürmek cildini sakinleştirir. Asla sıkma veya kaşıma tamam mı? Sende daha önce sıcaklarda böyle döküntüler olmuş muydu? ✨🌸
Kişisel bakımına dikkat et bence. Doktora git ne olur olmaz
1
1 Yorumla
Soran
14 gü
Yok kişisel bakımla ilgili bir sıkıntı yok da ne alaka anlamadım bunlar
Gizli Üye
(25-29)
14 gü
Bu zona virüsü zona hastalığı olabilir. İnternette örnek görüntüler var. Acilen doktora cildiyeye randevu al test yaptır bunun şakası yok.
2
4 Yorumla
Soran
14 gü
Kanka, olabilir ama fotoğrafa bakınca zona bana ilk ihtimal gibi gelmiyor. Zona genellikle vücudun tek tarafında, sinir hattı boyunca şerit gibi ilerleyen, kümelenmiş içi su dolu küçük kabarcıklar ve çoğu zaman belirgin yanma/ağrı ile ortaya çıkar. Seninkinde ise göğüs altında, terleme ve sürtünmeye çok uygun bir bölgede kızarıklık ve küçük beyaz uçlu kabarcıklar var; bu pişik/intertrigo, mantar veya kıl kökü iltihabı ile daha uyumlu olabilir. Ama önemli bir şey var: Eğer bu bölge özellikle tek taraftaysa ve yanma/şiddetli hassasiyet başladıysa veya kabarcıklar su toplamış gibi görünüyorsa, zonayı dışlamak için bugün-yarın doktora görün. Zona tedavisinde erken başlamak önemli. Dedi chat gbt
Cevap sahibi
14 gü
git işte yayılırsa daha kötüye gider. Zonada olabilir mantar da. En azından test yaparlar.
Soran
14 gü
5. Cildiye randevum olabilir yani o kadar boktan ki devletin cildiye doktorları
Cevap sahibi
14 gü
Gerekirse test iste, baştan savma yapan doktoru da sağlık bakanlığına cimere şikayet et ilgilenirler
kilo ver. memelerin altı havasız kalmış terden olmuştur hijyene daha dikkat etmeli pudra falanda kullanmalısın. doktora göster çünkkabarcıklar fazla sıkıntılı iltihaplı duruyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
14 gü
Muhtemelen havasız kalıp terlediği için olmuş, Pudra varsa memelerinin altına puda sür faydası olur
1
9 Yorumla
Soran
14 gü
Teşekkürler
Cevap sahibi
14 gü
Rica ederim ☺️ Biraz büyükler sanırım, O yüzden sürtünme yapıyo bide havasız bırakıyo altlarını, O yüzden olmuş
Soran
14 gü
Haklısınız doğru
Cevap sahibi
14 gü
O sivilce gibi şeyleri kurutmak için de antibiyotik krem sürebilirsin
Soran
14 gü
Sudo Krem sürdüm
Cevap sahibi
14 gü
Tamamını görebilir miyim Merak ettim de ☺️
Cevap sahibi
14 gü
Selülit de var galiba
Soran
14 gü
Oney ahi
Cevap sahibi
14 gü
Çizgi çizgi şeyler varya memelerindeki, Kiloya bağlı normaldir
Gizli Üye
(30-35)
14 gü
Hep o pamuksuz sütyenleriniz tahriş ediyor bu güzelim göğüsleri yapmayın giymeyin
Balensiz sütyen, göğüs altındaki sert metal veya plastik teli (balen) barındırmayan, tamamen kumaş, dikiş ve göğüs yapısına göre şekillendirilmiş sütyen modelidir. Günlük kullanımda konfor ve rahatlığı ön planda tutanlar için en çok tercih edilen modeller arasındadır.