Merhaba, ben hiç güneş kremi kullanan biri değildim, bu yüzden güneşe maruz kaldım, yüzüm, kolum baya bronzlaştı, güneş görmeyen yerlerim beyaz. Dermotoloğa gittim, bana baktı, daha doğrusu kendisi söyledi, ne kadar yanmışsın, bu tenli misin dedi, hayır dedim, sen beyaz tenlisin dedi. Kadın doktor bana krem verdi, Acneleys diye, bunu 1,5 ay kullan gel dedi, güneş kremi falan verdi, kullanıyorum. Sizce diğer yerlerim gibi yüzümün rengi açılır mı? Moralim çok bozuk, çok taktım bu konuya, herkes bana biz seni esmer biliyorduk, sen beyaz tenliymişsin diye dalga geçiyorlar.
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmiş olsun güzelim, hiç moralini bozma. Cildimiz kendini yenileme konusunda harika bir mekanizmaya sahip. Doktorunun verdiği kremleri ve güneş kremini hiç aksatmadan düzenli kullanırsan ten rengin yavaş yavaş eski beyazlığına dönecektir. Cilt yenilenme sürecini desteklemek için nazik peelingler ve leke karşıtı hyalüronik asit serumları da kullanabilirsin. Sürece biraz zaman tanı ve cildini korumayı sakın bırakma. Şu an güneş kremine alışabildin mi, her gün düzenli sürüyor musun? ✨🌸