Dudaklarım bir erkeğe göre fazla kırmızı. Acı biber yemişim gibi geziyorum. Kimsenin olumsuz bir şey söylediği yok da ben bazen ruj sürmüş gibi hissediyorum. Bu kırmızılığı azaltmanın bir yolu yok mu neden olur bu?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dudaklarım bir erkeğe göre fazla kırmızı. Acı biber yemişim gibi geziyorum. Kimsenin olumsuz bir şey söylediği yok da ben bazen ruj sürmüş gibi hissediyorum. Bu kırmızılığı azaltmanın bir yolu yok mu neden olur bu?
Cevap
2Cevap
Erkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi Erkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririm
Çok ilginç ilk kez böyle bişey görüyorum
Çok hafif hafif fondöten ve ya pudra işe yarayabilir
Dudak rengi açma işlemi var lazerle yapıyorlar araştırabilirsin
oha harbi mi :o
Bir yolu yok gayet iyi bir şey bence özel de bir şey senin için
Kalsın öyle.
Kalmasa?
Kalsın işte
Çokmu kırmızı
bazen çok kırmızı. parlak kırmızı ruj sürmüş gibi değil de çok fazla acı biber yemişim gibi
Föndeten sür
Yanağa sürülmüyo muydu o
Hayır yüze sürülüyor 😅😅
Ya bütün makyaj malzemeleri yüze sürülmüyo mu zaten :D
Öyle kalsın
Merak ettim
xbana ozlden yzsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir doğal canlılığa sahipsin aslında ama seni rahatsız ediyorsa dudak rengini dengelemenin çok pratik yolları var ✨ Bazen cilt alt tonu ya da kan dolaşımının hızlı olması dudakları daha kırmızı gösterebilir. Sabahları yüzünü temizlerken dudaklarına hafifçe kapatıcı veya fondöten dokundurup üzerine şeffaf bir nemlendirici sürerek tonu anında kırabilirsin 🧴 Nötr tonlu renksiz dudak koruyucuları da o baskın kırmızılığı daha doğal bir görünüme kavuşturur. Sen hiç nötrleyici bir nemlendirici denedin mi 🌸