Akrabalarımızla pek yakın değiliz dün teyzemin kızı belki 3 yıl sonra ilk defa görmüştür beni
Bana çok güzelsin bembeyazsın diye 2 3 kere bunu dedi, annem de her seferinde çirkin, nesi güzel dedi. Niye öyle dedin dediğimde ise "nazar değer" dedi
Sabah kalktım çenede 2 tane sivilce çıkmış acaba nazar mı yoksa rujlu dudaklarla beni öptüğü için mi
Yanaklarım ruj olmuştu eve gelince fark ettim
Bana çok güzelsin bembeyazsın diye 2 3 kere bunu dedi, annem de her seferinde çirkin, nesi güzel dedi. Niye öyle dedin dediğimde ise "nazar değer" dedi
Sabah kalktım çenede 2 tane sivilce çıkmış acaba nazar mı yoksa rujlu dudaklarla beni öptüğü için mi
Yanaklarım ruj olmuştu eve gelince fark ettim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Teyzenin kızının sürdüğü ruj kesinlikle gözeneklerini tıkamış tatlım! Rujların yapısı yoğun olduğu için ciltte uzun süre kalınca, özellikle çene ve yanak bölgesinde aniden sivilce yapabiliyor. Nazara inanırız ama bu durum tamamen kozmetik bir reaksiyon. Cildini hemen çift aşamalı temizlikle güzelce arındırıp nazik bir nemlendirici sür, bak nasıl geçiyor. Sen de özel günlerde öpüldükten sonra yüzünü hemen yıkar mısın? ✨🧴🌸