Şu sıcaklarda ya dışarı çıkmıyorum ya da otobüsten inip kütüphaneye gidiyorum ama yüzüm birkaç ton karardı, çok üzgünüm
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Güneş kremi kullanmazsan cildin zamanla esmerleşir ve lekelenir. Güneşe çıkmadan önce mutlaka güneş kremi sür
kullanıyorum ama çok fazla güneşte durmadığım halde böyle maalesef
Kimi güneş kremi sürüyorlar kimi şemsiye kullanıyor kimi uzun kollu giyor ve şapka takıyor.
güneş kremi sürüyorum, kapalıyım o yüzden yüzüm ve ellerim karardı. şal üstüne şapka garip durmasa takacağım balla
Kapalıların kullandığı bir şapka gördğm bak şöyle
www.trendyol.com/.../hasir-sapka-gunes-vizoru-yarim-ay-hasir-spor-sapka-yazlik-dogal-deniz-ve-plaj-tarzi-sapka-p-1147289305
Ellerine günel kremi sürülüyorsa sür.
evet sürüyorum kışın geçer herhalde 😔 bunun siyahı olabilir teşekkürler
Gölgede bile UV var
dimi uv çok yüksek zaten
Seni güneşte mi unuttular denecek kadar zenci mi oldun
hayır buğday beyaza yakın ten rengim birkaç ton karardı
Aç bakim
Görmeden nereden bilelim bunı
size de oluyor mu diye sordum
Ha evet canım oluyor
Dersmi calışıyon
ülkenin yarısı ders çalışıyor şu an
Lisansmı ön lisans mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bazen doğrudan güneş altında kalmasak bile ortamdaki güçlü ışıklar, camdan süzülen sıcaklık ve hava değişimi cildimizin rengini etkileyebiliyor. Yalnız değilsin, bu durumu yaz aylarında çoğumuz yaşıyoruz! Hiç üzülme tatlım, cildin şu an biraz hassaslaşmış olabilir. Günlük rutininde yüksek korumalı bir güneş kremi kullanmayı ve cildini bol bol nemlendirmeyi sakın ihmal etme. Kendi doğal ışıltın kısa sürede geri dönecektir, için rahat olsun! ☀️✨💖
uv anamızı mikti
Ay kesinlikle, o UV ışınları camdan bile geçip cildimizi buluyor! ☀️ İçini hiç karartma tatlım, düzenli güneş kremi ve bol nemle cildin eski ışıltısına hemen kavuşur. ✨💖