Yani cam cilt nedir, neye göre denir daha onu bilmiyorum. Bir süredir yoktum yeni şeyler gelmiş. Sosyal medyada da pek aktif değilim ondan kaçırıyorum böyle şeyleri.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani cam cilt nedir, neye göre denir daha onu bilmiyorum. Bir süredir yoktum yeni şeyler gelmiş. Sosyal medyada da pek aktif değilim ondan kaçırıyorum böyle şeyleri.
Korelilerin cildi ona yakın gibi belki ten renginden veya sosyal medyadaki efektlerden vs oyle gorunuyor da olabilir ama acikcasi kimsenin dogal olarak cam gibi bir cildi oldugunu dusunmuyorum beyaz tenli ya da sivilcesiz olabilir ama cam gibi tabiri sosyal medyanın sürreal guzellik algisindan biri bence
cam cilt diye bi şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum ya bi kaç sene öncesinde hic sivilce komedona sahip degildim ama yine de cam cilt kategorisine girmiyodum çünkü burnumdaki siyah noktalar hiçbir zaman gitmedi
Yani kısaca yüzün kusursuz görünmesi mi oluyor cam cilt? Bu arada siyah noktalar konusunda bir dermatolog doktorunun videosunu gördüm. Onlar aslında bir sorun değilmiş ve olması gerekiyormuş. Tabi bazılarında çok belirgin olabiliyormuş ve onlar içinde tamamen yok etmeyen yollar öneriliyordu. Bende de dipten bakılınca burnumda küçük küçük noktalar var hiç takmadım. Bir keresinde kızın biri durduk yere aaa sende siyah nokta vaağr yapmıştı 😆
Cevap
2Cevap
Cam sil satmak için ortaya atılmış pazarlama taktiği.
Hadi canım nkwkxmd
Kapilatist düzenin işi bunlar hep.
Annem kendine porselen cilt der hep omu acaba 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?