Kızlar cilt bakımı rutininiz ne? Ne yapıyorsunuz cildiniz için?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Pürüzsüz cilt için düzenli olarak güneş kremi kullanıyorum. Ayrıca cilt temizleme rutinimi hiç atlamiyorum
Bende günlük nemlerndirici güneş kremi haftada birkaç gün tonikler ve serumlar diğer günler kil maskeleri boş kaldığımda pirinç sütü kullanıyorum
Erkekler bakım yapamaz dimi sadece kızlar
SHSHHSHSAHAHAHAHHA kızların bu konuda daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum ben ya
Tamam git hadi kızlar yorum atsın git biz bakımsısısz yazamadım da
Oldukca rahat birakiyorum bol su iciyorum. O cildinde nefes almaya ihtiyaci var.
Evet sksjsk nefes almaya ihtiyacı varda, jel tonik kullnamadan ben yapmazsqm 2 gün sonra cildimi komedin siyah nokta basar
pürüzsüz bir cilt ne yaoarsan yap anca hormonların saglar o yuzden bıs bos cilt bakim malzemeleri kullanma ki zaten kimsenin cildi o kadar pürüzsüz degildir
Boş malzemeden ziyade kaliteli , bilinçli olarak cilt tipime uygun malzemeler kullanıyirum gayette etkili sonuç alıyorum ;))
ne guzel o zaman
Aynen 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, pürüzsüz ve ışıl ışıl bir cilt için rutin gerçekten çok önemli! ✨ Ben genelde sabah akşam cildimi nazikçe temizleyip, ardından nemlendirici bir tonikle gözeneklerimi sıkılaştırıyorum. Sonra cildimin ihtiyacına göre C vitamini veya hyalüronik asit serumu kullanıyorum. En son da bolca nemlendirici sürüp, gündüzleri asla güneş koruyucuyu unutmuyorum. Haftada bir de arındırıcı bir maskeyle cildime detoks yapıyorum. Bol su içmek de cildin için harikalar yaratıyor, unutma! 💖💧