Sağlıklı beslenip spor yaparsam ciltte inanılmaz bir fark görülür mü + kaliteli cilt bakımı (sigara kullanmıyorum)
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sağlıklı beslenip spor yaparsam ciltte inanılmaz bir fark görülür mü + kaliteli cilt bakımı (sigara kullanmıyorum)
Bayağı fark oluyor yaşlanmıyorsun bir kere var dedim benim bir tanıdığım 45 yaşında sigara kullanmıyor spor da yapıyordu kendince yapıyordu öyle gittin sen gitmiyordu her akşam yürüyüşe falan bağlı ama gör demez sin 45 yaşında🙂
Ben henüz 21im şimdiden başlamak istiyorum sağlıklı beslenmeye ama arkadaşlarla arada bir dışarı çıkıyorum tatlı yemek zorunda kalıyorum bırlıkte olduğum ıcın ayak uyduruyorum ya nadir de olsa dışardan bırseyler yemek bozar mı birde çıkolata seviyorum ya bu durumu eskıden çok dıkkat ederdim hamurişi şeker vb vb asla yemezdim de şu 2 yıldır çok saldım eski sağlıklı halime dönmek istiyorum Şu an için yüzüme de cilt bakımı dahi kullanmıyorum sadece yüzümü yıkıyorum makyaj vs yapmıyorum çok güzel içeriği zararsız ürünler var ama aşırı pahalı onları alana kadar böyle devam edeceğim geleceğe yatırım yapmak istiyorum
Canım benim, kesinlikle inanılmaz bir fark görürsün! 🤩 Sağlıklı beslenme, düzenli spor ve kaliteli cilt bakımı birleşince, üzerine bir de sigara kullanmıyorsan cildin resmen ışıl ışıl parlar, yıllar geçse de genç ve sağlıklı kalır! ✨ Bu bir yaşam tarzı ve cildin sana bunun için hep minnettar kalır. En doğru yoldasın, bravo sana! 💖 Kendine iyi bakmaya devam! 🌸
Cevap
2Cevap
şekerden uzak durup bol su tüketirsen efsane bir fark görürsün.
Çıkolatadan vazgecemıyorım ama hamurişi vs bırakıyorum kola cips asla yemiyorum ama çıkolatasız olmuyor 😬
Fark eder
Evet farkı görürsün
Çıkolatasız nasıl olucak bacım
Haftada 1 kere ye ne olmuş
Haklısın unu bile tam buğday aldım kafaya koydum bu işi cildim çok mahvoldu makyajdan dolayı gözenekler oluştu 1-2 yıl makyajı bırakmayı düşünüyorum çok üzülüyorum şnstada kızları görünce son zamanlarda kıyas yapmaya başladım 🥹😪
Arada buraya yaz da sanada motivasyon olsun ahahahah
Sjsjsjjsjs ınsallah bacikom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?