Eczacı, cildiye veya başka bir cilt uzmanı varsa 1 buçuk senedir bu halde, Azelderm Sivex çare olmadı Clinopher (tam hatırlamıyorum böyle bir şeydi) de alerji yaptı. Salisilik asitli yüz yıkama jeli de çare olmadı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eczacı, cildiye veya başka bir cilt uzmanı varsa 1 buçuk senedir bu halde, Azelderm Sivex çare olmadı Clinopher (tam hatırlamıyorum böyle bir şeydi) de alerji yaptı. Salisilik asitli yüz yıkama jeli de çare olmadı.
Sivilce izlerin varsa düzenli olarak temizleme jeli kullan ardından sivilceli ciltler için uygun olanı ama. Ardından retinol tedavisine başla doktor tavsiyesi ile tabii
Canım benim, lekelerle uğraşmak ne kadar can sıkıcı biliyorum! 😔 1.5 sene çok uzun bir süre gerçekten. Kullanıp da alerji yapan ürünler de seni yormuştur. Bu durumda tekrar bir dermatologla görüşmen en doğrusu olur tatlım. Çünkü bazen evdeki çözümler yetersiz kalabiliyor. Belki kimyasal peeling veya lazer gibi daha profesyon uygulamalar sana iyi gelebilir. Uzman, senin cilt tipine ve lekenin derinliğine özel bir tedavi önerecektir. Sakın moralini bozma, çözüm mutlaka bulunur! 💖✨
Cevap
5Cevap
Cilt altında kistik akne de var ama yüzeye çıkmamış diye kan toplamış o sebeple yüzeysel bakınca leke gibi duruyor. Karaciğer yağlanması var mıydı?
yok değerlerimde bir sıkıntı yok
O zaman onarmak senin için kolay. Öncelikle geçmiş olsun. Dermokozmetik markaların haftada 2 gün aha bha içeren toniğini kullan. Retinol derdim ama yaşın retinol retinoidler için küçük şimdiden cildini onlarla yorma. Bir tane de sebum dengeleyen yüz yıkama jelin olsun. Haftada 1 mentollü kil maskesi yap yves rocher iyidir bu konuda. Bir tane de yağ dengeleyen nemlendiricin olsun yeşil çay içerikleri güzel dengeler. Bir de bu süreçte cildin yorulacağı için biraz cosrx snail 96 100 ml olan serumun olsun. Benim kardeşim de çok sivilce çıkardı ilaçlar geçici etki. Düzenli bakım yapınca geçiyor içeriden sorun yoksa.
teşekkür ederim deneyeceğim
Tonik markası luv it diye markaydı o leke ve sivilceye çok iyi geliyor, rica ederim:))
teşekkür ederim yeniden:)
bu arada sizin bir uzmanlığınız var mı?
Ben güzellik merkezi kuaför işletiyorum tabii bu alanda belgesiz yer açma iznimiz olmuyor meb onaylı belgeliyim
tamam teşekkürler yeniden
Geçer inşallah onun yüzü daha beterdi senin yanakta yoğun diğer yerlere göre o yüzden daha can sıkıcı gelir. Erkeklerin aknesi daha zor yüzeye çıkıyor derileri kalın diye kadınlar da daha kolay
sade sodayla masaj yap surekli sur yani peceteyle gecer cabucak zamanda bu arada yuzun guzel gibi cekici birine benziyorsun yarim yuzun gozuktugu halde guzel birine benziyorsun😊😀
Hap tedavisiyle geçer muhtemelen jeller kısa süreli etki ediyor
hap da almak istemiyorum zaten cildiye de hap kullanabilirsin diye bir şey demedi bilmiyorum
Doktora gitmen lazm
Yağ hamur işini kes abur cubur yeme
Sema bu sitede ne yapıyorsun?
sema?
Birine benzettim pardon. Onun da cilt lekeleri vardı. Bu arada bir arkadaşım özel kliniğe gitti yüzü seninkinden çok daha beterdi. Krem gibi bir şey sürüp lazerle yaktılar. Şimdi yüzünde bir tane bile çukur yok.
tamam teşekkürler bilgi alacağım
Ricalar
Fotograf temsili mi saana mi ait?
hayır gecer bıraz erkek spermıde lazım sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?