Lazere başlayacağım ama sonbaharda. Önceden bembeyazdı, iki yıldır ağda yapıyorum, şu an karardı. Bir ürün arıyorum; serum, krem, sabun vs. Trendyol'dan, eczaneden falan olabilir.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lazere başlayacağım ama sonbaharda. Önceden bembeyazdı, iki yıldır ağda yapıyorum, şu an karardı. Bir ürün arıyorum; serum, krem, sabun vs. Trendyol'dan, eczaneden falan olabilir.
Cevap
11Cevap
lazerle oncelikle lazer tercih et en yakin ne zamansa cunku agda sarkma da yapar
sonrasinda glikolik asit+nivea krem kulan haftada 2,3 kez ama bunun genital bolgeye kulanilip kulanilmadigini arastir oncesinde ben koltuk altima kulandim ve verim aldim
herhangi birsey kullanmayip dusta kararan bolgeleri peeling uygulayip hafif kesele
ve son olarak cok fazla dar sey giyme arada vucudunun nefes almasina izin ver
Kremler kimisinde etki ediyir kimisinde etmiyor ama sıcaktan falan uzak tutun nefes alan şeyler giyin
bitkisel yöntemler var denemiştim bende 2 ton açtı iyi geldi çokmu kararma var
Üç ton normal tenimden farklı
benimde bayaa farklıydı şimdiki hali daha normal düzeli uygulayıca fark etti
biri dış dudakları için sudocrem kullanıp faydasını görmüştü ama içe sürülmemeli
Bu kizlarin kendileriyle alip veremedigi ne ya. Lan gul gibi organiniz var yok kara felan diyonuz. Manyakmisinjz ya cidden. Takma kafana kizim..
Çok takılma bence yaş kaç
22 bekarım daha
öyle kalsın nolcak benimde öyle ama takmıyorum et parçası bu kadar önemsememek lazım bence
Lazerle beyazlatma
Jilet yapıyor degilmi
Emerek beyazlatma yaparım
Bırak öyle kalsın
Sanırım ağdadan
Ağda yaptirmasamda olmaz çok rahatsız edici
E tabii
Temizle
Çamaşır suyu ile
Neden karardi
Bir yıl sıcak ağdaya gittim farketmedim yengem de kuaför ağda çok sıcak olmamaliymiş ağdadan sonra pudra falan lazımmis yaktilar tenimi sonra bir süre kendim aldım ağdayla sonra da güzel bir kuaföre başladım kışa da lazere giderim.
Şekli nasıl peki?
Beyazlat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o kararmalar ağda yüzünden maalesef çok sık karşılaşılan bir durum! 😥 Ama hiç moralini bozma, çözümü var! Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı, C vitamini veya doğal meyve asitleri (AHA) içeren özel aydınlatıcı serumlar ve kremler harikalar yaratıyor. 🍋✨ Düzenli ve sabırlı kullanım çok önemli. Nemlendirmeyi de asla ihmal etme. Lazer de başlayınca çok daha rahat edeceksin, şimdiden doğru yoldasın! 🥰