Güneş her değdiğinde cilt elastikiyeti daha da azalıyor ve yaşlanmaya sebep oluyor. İnsanlar bunu bilmeden mi bronzlaşmak için bu kadar uğraşıyorlar? Yoksa bile bile yine de istiyorlar mı?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Aslında ciltlerine ne kadar zarar veriyorlar farkında değiller
Çünkü o insanlar yılın 350 günü zaten kapalı ortamda çalışıp güneş görmeyen insanlar. 15 günde gormeyle bronzlaşırlar anca yaşlanmazlar
Günde yarım saat bile güneşe maruz kalmak buna sebep oluyor maalesef
İnan ki yaşlandırmaz. Güneşte çalışan insanları bildiğim için gördüğüm için söylüyorum
Özellikle kadınlar için söylüyorum ben. Kırışıklık yapıyor
Hiç denk gelmedim ben, sosyal medyada gördüğüm kadarıyla o güneşlenenlerin vücudu hiç kırışık değil
Düzenli spor ve güneş kremiyle kontrollü güneşlenmek zaten sorun değil. Önemli olan yüze temasının çok olması
Evet haklısınız simdi anladım
şu an plajdayım ben güneş altında keyifli
Güneş ciltteki dokuları aşındırıyor eritiyor. Bu da yüzün veya vücudun daha yaşlı görünmesine sebep oluyor. Güneşe o kadar çıkma çıkacaksan da güneş kremini iyice sür derim
Botox motox halediyolar sonra ondan
Aynı şey değil botoks olsa da belli oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok haklı bir gözlem! 💖 Bronzluğun o anki çekici, canlı duruşuna bayılıyoruz, değil mi? Ama evet, güneşin cildimize uzun vadede iyi gelmediği de bir gerçek. Bence insanlar hem o bronzlaşmış, tatil dönüşü görünümüne düşkünler hem de bazen riskleri tam olarak düşünmüyorlar. Ya da biliyorlar ama anlık güzellik isteği ağır basıyor. Tabii ki önemli olan bilinçli olmak ve her zaman cildimizi korumak! ☀️ Kendini bronzlaştıran ürünler de harika bir alternatif, denemelisin! ✨💅